T. Prigl 68.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč zvítězila nad Plasy a posunula se na sedmé místo


Branky


68. T. Prigl - 21. V. Mašek , 49. M. Hakr , 59. M. Hakr
15

Plasy prohrály v 18. kole se Zručí 1-3. Hosté byli od začátku lepším týmem a ve 21. minutě je poslal do vedení Mašek. Po přestávce přidala Zruč další dva góly a nakonec si v poklidu dokráčela pro vítězství 3-1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hosty

Od úvodních minut měli hosté více ze hry a několikrát nebezpečně zahrozili. V největší šanci jeden z hostujících hráčů orazítkoval břevno. Zvyšující se tlak Zruče vyvrcholil ve 21. minutě, po dobře zahraném rohovém kopu se k míči dostal Mašek a přesným zakončením překonal brankáře. Domácí měli za okamžik obrovskou šanci vyrovnat, ale gólman Trnka předvedl výtečný zákrok a nepřipustil změnu skóre. Ve 25. minutě zajel domácí Jílek do protihráče a sudí to ihned potrestal žlutou kartou. Zruč zvládla první poločas a po 45 minutách šla do kabin za stavu 1-0. 

Hakr přidal další dva góly Zruče

Do druhého poločasu udělali oba trenéře několik změn. Zruč nadále hrála aktivně a poměrně snadno si vytvářela šance, zatímco Plasy spoléhaly především na důraz a silovou hru. Ve 49. minutě vstřelil krásnou branku hostující Hakr a zvýšil na 2-0. Během dalších 5 minut měl stejný hráč další dvě velké příležitosti, druhý gól však nepřidal. To se mu podařilo až v 59. minutě, kdy upravil skóre na 3-0 pro Zruč. Plasy nakonec dokázaly z ojedinělé šance skórovat, v 68. minutě se objevil ve výborné pozici Prigl a snížil na 1-3. Hosté si v druhé půlce vytvořili mnoho vyložených šancí, ale další góly už nevsítili. Zruč vyhrála na hřišti Plas 3-1 a posunula se na sedmé místo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plasy
Jiří Lauko, trenér: Chtěl bych pogratulovat Zruči k vítězství. Myslím si, že dnešní utkání se muselo líbit divákům, kteří přišli. V zápase rozhodlo proměňování šancí, Zruč své příležitosti proměnila, zatímco my ne.

TJ Zruč B
Matěj Polák, trenér: Jsem rád, že se utkání odehrálo. Nutno říct, že nám pomohly posily z A mužstva, kterému zápas odložili. Výkon ostatních kluků se vedle nich rapidně zlepšil a byl jsem hodně spokojen s výkonem každého hráče. Nasazení, kvalita na balónu. Opravdu mi kluci dnes udělali radost.



Sestavy


TJ Sokol Plasy
J. Švajdlenka [-] - D. Koudele [-] , P. Jílek [-] , J. Fidler [-] (52. J. Babuška [-] ) , M. Skuhrovec [-] , M. Netušil [-] , N. Švarc [-] (83. P. Ryšica [-] ) , J. Kala [-] (83. P. Háva [-] ) , J. Lauko [-] , M. Sudík [-] , F. Hořejší [-] (52. T. Prigl [-] )

TJ Zruč B
V. Trnka [-] - M. Hájek [-] (73. M. Klail [-] ) , L. Husník [-] , V. Mašek [-] (59. J. Šnajdr [-] ) , M. Hakr [-] (85. O. Lopata [-] ) , A. Král [-] , O. Mašek [-] (59. M. Kraus [-] ) , M. Špicl [-] (85. O. Vaňourek [-] ) , M. Pechman [-] , P. Riedl [-] , J. Štafl [-]

ŽK: 25. P. Jílek , 41. M. Netušil - 57. O. Mašek .
Hráči zápasu: M. Špicl , M. Hakr .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - KRAUS Jan, ZACH Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Vladimír Žák
Tip experta: remíza

Plasy ve Volduchách nepředvedly dobrý výkon, záleží na soupeři, zdali se vyhne výborné defenzivní práci Jirky Lauka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza