0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2023 17:30

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Touškov v dohrávce s Chrástem bez branek


Branky


14

Touškov remizoval v dohrávce 18. kola s Chrástem 0-0. Vyrovnaný zápas moc vyložených šancí nenabídl, a tak si týmy body rozdělily. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Touškov měl více ze hry

Do zápasu vstoupil o něco lépe Touškov, který hrozil zejména ze standardních situací, domácí fotbalisté zahrávali v prvním poločase zhruba šest rohových kopů, ale branky se nedočkali, a když už se dokázali dostat do zakončení, tak si s tím poradila pozorná obrana hostů v čele se spolehlivým brankářem. Chrást se snažil o rychlou kombinační hru, ale domácí byli na soupeře dobře připraveni a téměř do ničeho ho nepustili. Nikoho tak nepřekvapilo, že po 45 minutách svítil na světelné tabuly stav 0-0.

Marné čekání na gól

Hosté si zřejmě o přestávce pár věcí řekli, protože v druhém poločase svůj výkon výrazně zlepšili. Chrástu se dařila kombinace, která vedla k několika zajímavým šancím, Tu největší si vypracoval Rada, v obrovské příležitosti však selhal. Touškov už nebyl tak nebezpečný jako v prvním poločase a postupem času mu trochu docházely síly. Oba trenéři udělali po přestávce několik změn, góly ovšem stále nepřicházely. Další šance Chrástu spálili Král a střídající Vitouš, kteří si vylámali zuby na domácím brankáři. Touškov remizoval v dohrávce 18. kola s Chrástem 0-0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Město Touškov
Marek Votípka, trenér: Ve čtvrteční dohrávce se potkaly dva týmy, které patří do popředí tabulky. Oproti jiným zápasům jsme si vytvořili jen minimum gólových příležitostí. V první půli jsme promarnili dvě slepené šance, které se později ukázali jako největší v zápase. Náš tlak pramenil v zahrávání spousty nedůrazně dohraných rohových kopů. Ve druhém poločase několikrát zahrozil i Chrást. Naše obrana společně se spolehlivým výkonem Jirky Krásla v naší bráně, kvalitně připravené hosty do vedení nepustila. Dokud jsme měli sílu, nenašli jsme recept na skórování. Postupně vše směřovalo k remíze 0-0.

FC Spartak Chrást
Miroslav Brýla, trenér: V prvním poločase byl asi o něco lepší soupeř, který hrozil zejména ze standardních situací, ale žádnou vyloženou šanci si vytvořit nedokázal. V druhém poločase jsme náš výkon rapidně zlepšili, Touškov jsme přehrávali přesnou kombinací, vypracované šance jsme ovšem neproměnili. Musím říct, že zejména za výkon v druhém poločase je pro nás konečná remíza zklamáním.



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov
J. Krásl [-] - M. Šiml [-] , F. Půta [-] , P. Foltýn [-] (80. D. Trsek [-] ) , L. Hodek [-] , Z. Rolko [-] , J. Zahradník [-] (46. L. Šumský [-] ) , D. Fajer [-] , O. Karbusický [-] , R. Voith [-] , A. Šimice [-]

FC Spartak Chrást
V. Klik [-] - R. Pour [-] , M. Chládek [-] (65. P. Švajcr [-] ) , J. Kostifál [-] , J. Král [-] , J. Šuster [-] , P. Korelus [-] , T. Rada [-] , D. Tupý [-] , Š. Fabián [-] (65. J. Vitouš [-] ) , A. Brýla [-]

ŽK: 44. F. Půta , 50. D. Fajer , 90. Z. Rolko - 42. J. Král , 44. A. Brýla .
Hráči zápasu: J. Krásl - T. Rada .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FLESAR Václav - KŘEN Jiří, MOLEK Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Vladimír Žák
Tip experta: remíza

Oba soupeři jsou nevyzpytatelní, záleží, jak se sejdou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů