1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plasy vezou z Volduch bod


Branky


11

Plasy ukončily sérii tří porážek a v 17. kole remizovaly na půdě Volduch 1-1. Hosté vedli od 15. minuty a dlouho to vypadalo, že by si mohli odvézt tři body. Proti byl ovšem domácí Pašek, který v 82. minutě vyrovnal a zajistil Volduchám aspoň bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli hosté

Hosté vstoupili do zápasu sebevědomě a od prvních minut to na hřišti dokazovali. Plasy hrály ze zajištěné defenzivy, kterou stopeři výborně organizovali a Volduchy se jen zřídka dostávaly v prvním poločase do šancí. Hostující aktivitu využil v 15. minutě Beránek, který využil chyby jednoho z hráčů Volduch a přesným zakončením překonal brankáře. Plasy předvedly v prvních 45 minutách zodpovědný výkon a po zásluze šli do kabin za jednogólového vedení. 

Pašek zajistil Volduchám bod

V úvodu druhého poločase se hra moc nezměnila, Plasy si hlídaly těsný náskok a soupeři vůbec nedovolily dostat se do vyložených šancí. Na trávníku se rovněž bojovalo a diváci byli svědky několika tvrdších soubojů či zákroků, za které sudí neváhal udělovat žluté karty. Rozhodující byla poslední desetiminutovka, kdy domácí začali soupeře tlačit, zároveň otevřeli obranu a hrálo se stylem nahoru dolů. Volduchy se nakonec dočkaly, v 82. minutě se po pěkné akci prosadil Pašek a zajistil domácímu týmu bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Volduchy
Emil Gvizd, trenér: Určitě bych chtěl dnes pochválit soupeře. Hosté na nás byli výborně připravení a vůbec nám nedovolili se dostat pořádně do zápasu. Stěžejní byla pro nás poslední desetiminutovka, kdy jsme si dokázali vytvořit tlak, z kterého jsme nakonec vstřelili vyrovnávající branku. Za vyrovnaného stavu se hrálo nahoru dolů a šance měly oba týmy, nicméně konečná remíza je dle mého názoru zasloužená.

TJ Sokol Plasy
Jiří Lauko, trenér: Do dnešního zápasu jsme šli bez 13 kluků ze širšího kádru, ale ukázala se šikovnost našich hráčů, kdy každý z týmu se dnes obětoval pro toho druhého a konečně jsme do utkání dali to, co klukům vštěpujeme na trénincích. Chtěl bych všem za dnešní výkon poděkovat.



Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - R. Pernica [-] , D. Rieger [-] , J. Bron [-] (78. M. Ernest [-] ) , J. Nedorost [-] , M. Pašek [-] , J. Přibík [-] (82. R. Hoblík [-] ) , F. Melka [-] , J. Straka [-] , F. Škarda [-] , L. Pokorný [-] (61. L. Straka [-] )

TJ Sokol Plasy
R. Šott [-] - T. Prigl [-] (68. O. Šarlinger [-] ) , P. Jílek [-] , J. Babuška [-] , P. Háva [-] , M. Netušil [-] , M. Beránek [-] , J. Kala [-] , J. Lauko [-] , M. Sudík [-] (62. A. Addouche [-] ) , M. Skuhrovec [-]

ŽK: 62. J. Bron - 62. J. Lauko , 72. A. Addouche , 78. J. Babuška .
Hráči zápasu: M. Pašek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - KOŘAN Josef, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Karel Kučera
Tip experta: výhra domácích

Plasům se na jaře moc nedaří a Volduchy jsou doma silné, zároveň se proti nim hraje špatně. Volím výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů