4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ve šlágru kola Mladotice porazily Touškov


Branky


15. A. Kůsa , 27. J. Kolář , 32. J. Kolář (p.) , 53. J. Kolář - 39. O. Karbusický
11

Mladotice vyhrály ve šlágru 17. kola nad Touškovem 4-1. Domácí rozhodli o vítězství již v prvním poločase, kdy se prosadili třikrát. Touškov snížil ve 39. minutě po brance Karbusického, ale v 53. minutě přidal čtvrtý gól Mladotic Kolář, který v zápase podal výborný individuální výkon a připsal si hattrick. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Produktivní první poločas

Od úvodních minut hrály oba týmy aktivně, což přineslo několik šancí na obou stranách. V 15. minutě se po skrumáži před hostující brankou dostal k míči A. Kůsa a přesným zakončením překonal gólmana Touškova. Mladotice neslevily ze své aktivity a ve 27. minutě už to bylo 2-0, když dorážku z bezprostřední blízkosti využil Kolář. Ve 32. minutě bylo pro hostující tým ještě hůř, v pokutovém území byl faulován Janský a rozhodčí pískl penaltu pro Mladotice. K té se postavil Kolář a bez problému ji proměnil. Touškov se dočkal zaslouženého snížení ve 39. minutě, kdy se po centru ze strany prosadil Karbusický a upravil skóre na 3-1. Produktivní domácí vyhráli první poločas 3-1. 

Kolář pojistil výhru Mladotic

Hned v 53. minutě A. Kůsa našel krásným centrem z levé strany Koláře a ten potřetí vyzrál na gólmana, čímž potvrdil výborný individuální výkon. Touškov hrál v druhém poločase daleko lépe, ale svoje šance nedotáhl do gólového konce. Mladotice po čtvrtém gólu trochu zvolnily a nikam se zbytečně nehrnuly. Oba týmy prostřídaly několik hráčů, na výsledném skóre to však nic nezměnilo. Mladotice zvítězily ve šlágru 17. kola nad Touškovem 4-1 a nyní jsou na třetím místě s tříbodovou ztrátou na první Slovan, ale zároveň jedním zápasem k dobru. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera, vedoucí mužstva: Myslím si, že v prvním poločase jsme byli o trochu lepším týmem a dokázali jsme využít šance, což nám přineslo poločasové vedení 3-1. Po přestávce už byla hra vyrovnaná, ale nám se podařilo přidat ještě jednu branku a další branky už jsme soupeři nedovolili.

TJ Sokol Město Touškov
Marek Votípka, trenér: Pro ty, kteří nechtějí slyšet brekot, doporučuji dál nečíst. Naopak potěším všechny ty, kteří se zasmějí cizímu neštěstí. Od začátku zápasu jsme se nedokázali vyrovnal s rozestavením domácích. Jednoduchá překopávaná na tři útočníky byla klíčem k jejich úspěchu. První gól jsme takto inkasovali v patnácté minutě. Měli jsme spoustu času dostat se do hry a zápas otočit. Snažili jsme se změnit naši prezentaci, která v této podobě neměla šanci na úspěch. Druhý klíčový moment přišel před třicátou minutou, kdy po celkem nenápadném přisouzení míče domácím ve středu hřiště se soupeř dostal k rozehrání rohového kopu. Z následného dlouhého autu a našeho nedůrazu zvýšily Mladotice na 2:0. Do zápasu pak ve 32. minutě zasáhli sudí. Při běžném souboji u postranní čáry ve vápně asi pět metrů od postranního rozhodčího došlo k signalizaci přestupku a následně ukázal v náš prospěch. V tu dobu asi ze 30 metrové vzdálenosti přispěchal H.R. a ukázal na značku pokutového kopu. To, že má ,,rozhodčí" vždy pravdu, jsme pocítili hned v zápětí, když nebyl odpískán pokutový kop v náš prospěch. Až za stavu 3:0 jsme dokázali zkrátit hřiště. Snížení na 3:1 Ondrou Karbusickým však bylo hodně vzdálené myšlenkám na bod. Hned po přestávce odešel ze hry zraněný Rolko. Na konečných 4:1 vsítil třígólový Kolář. V zápase nám až moc chyběl klíčový Filip Půta. Uvidíme, jak na tom budou dnes zranění Rolko a Foltýn. Soupeř byl dnes lépe připraven a zaslouženě zvítězil. Samostatnou kapitolou byl výkon rozhodčích. Věřím, že jejich práci bedlivě sledoval a vše zapsal přítomný delegát. Nezbývá než doufat, že jejich počínání bude po zásluze oceněno.



Sestavy


TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] (84. M. Soukup [-] ) - O. Buchtelík [-] , A. Tauchen [-] , J. Krejčí [-] , V. Šiml [-] - Š. Kůsa [-] (75. F. Buchtelík [-] ) , D. Janský [-] , O. Šiml [-] , A. Kůsa [-] (66. T. Randa [-] ) - J. Kolář [-] (84. M. Sebránek [-] ) , D. Urban [-] (46. L. Šiml [-] )

TJ Sokol Město Touškov
J. Krásl [-] - P. Foltýn [-] (60. P. Havel [-] ) , P. Vyšata [-] , D. Fajer [-] , O. Karbusický [-] , J. Popelka [-] , L. Hodek [-] (75. F. Nedvěd [-] ) , R. Voith [-] , M. Šiml [-] , A. Šimice [-] , Z. Rolko [-] (47. J. Zahradník [-] )

ŽK: 77. O. Šiml - 45. Z. Rolko , 49. J. Zahradník , 73. D. Fajer .
Hráči zápasu: J. Kolář , J. Krejčí .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kostelník Lumír - KOVÁŘ Bronislav, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Karel Kučera
Tip experta: remíza

Tento zápas nedokážu odhadnout. Oba týmy jsou kvalitní, zápas by mohl skončit remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích