1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úněšov potvrdil formu a vyhrál počtvrté za sebou


Branky


12

Hosté z Úněšova zvládli i čtvrtý jarní zápas a z Příkosic si odvezli výhru 3-1. Hostující tým šel brzo do vedení a po 15 minutách vedl už 2-0. Za Příkosice snížil v 85. minutě Krátký, ale konečnou porážku už neodvrátil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2 rychlé góly Úněšova

Domácí byli myšlenkami ještě v šatně a už prohrávali. Ve 4. minutě převzal hostující Janda balón a ve středu hřiště se zbavil několika protihráčů, krásnou samostatnou akci zakončil přesnou střelou, na kterou neměl domácí brankář nárok. Příkosice měly vzápětí několik dobrých příležitostí, ale šance zůstaly nevyužity. V 15. minutě se kličkou zbavil obránce hostující Kasýk a ve velké šanci nezaváhal, 2-0 pro Úněšov. V závěru prvního poločasu se hodně bojovalo, což přineslo několik tvrdých zákroků, které rozhodčí ohodnotil žlutými kartami. 

Hosté si utkání pohlídali

V druhém poločase se hra ještě více přiostřila a sudí pokračoval v rozdávání karet. Ani jeden z týmů si nic nedaroval a řada zákroků byla za hranou pravidel. V 77. minutě se hostující Škopek provinil faulem na brankáře a jelikož už měl jednu žlutou kartu, tak následovalo vyloučení. Nutno dodat, že i na domácí straně by si nějaké zákroky či zkraty zasloužily červenou kartu. Oslabený Úněšov vyloučení nerozhodilo, v 82. minutě se prosadil po pohledné individuální akci Kasýk a svým druhým gólem v zápase zvýšil už na 3-0. V 85. minutě Příkosice dokázaly snížit, když se pěkně trefil Krátký. Další zdramatizování zápasu už z domácí strany nepřišlo, a tak Úněšov zvítězil i ve čtvrtém jarním zápase a zatím zůstává stoprocentní. 



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Příkosice
Tomáš Pražák, hráč: Myslím si, že jsme v utkání rozhodně nebyli horším týmem, může nás mrzet, že jsme nevyužili oslabení soupeře, který šel po faulu na našeho gólmana v 77. minutě do deseti. My jsme se za stavu 0-2 nadechovali k závěrečnému tlaku, ale Úněšov přidal třetí branku, což nás definitivně srazilo na kolena. Malou útěchou nám může být gól z 85. minuty, který ale na konečné prohře už nic nezměnil.

TJ Slavia Úněšov
Daniel Vávra, hráč: Věděli jsme, že nás v Příkosicích nečeká nic lehkého. Zároveň jsme byli odhodlaní navázat na dobré výkony z předchozích zápasů. Zápas pro nás začal velmi dobře, když si Tomáš Janda na středu hřiště převzal míč a prošel minimálně přes tři hráče. V zakončení udržel nervy na uzdě a chladnokrevně šanci proměnil. Zápas byl po této brance celkem vyrovnaný. Změnil to až Zdenda Kasýk, který za sebou pohotovou kličkou nechal obránce a skóroval na 2:0. Hrálo se hodně tvrdě, kdy hlavní sudí mohl být v tomto ohledu rozhodujícím faktorem, jak hru uklidnit. Bohužel k tomu ale nedošlo, a tak se ještě přiostřilo. Do druhého poločasu jsme šli s jasným cílem, a to nenechat tu ani bod. Bohužel jsme zhruba 15 minut před koncem dostali červenou kartu po zákroku našeho hráče na gólmana. Nutno dodat, že byla zcela oprávněná. Bohužel následné chycení našeho hráče, ležícího na zemi a bušením s ním o zem ze strany stopera domácích vyústilo jen ve žlutou kartu. To ať se na mě nikdo nezlobí, ale jakmile dojde k takovému nežádoucímu fyzickému kontaktu, dává se rudá okamžitě. Toto nás ale ještě více nabudilo a Zdenda Kasýk pojistil vítězství dalším krásným gólem, kde vymíchal obránce i brankáře, a tak i přes snižující gól domácích jsme si výsledek dokázali pohlídat.



Sestavy


TJ Čechie Příkosice
P. Vaník [-] - J. Kulišan [-] , J. Pour [-] , R. Krátký [-] (87. J. Pražák [-] ) , O. Kapoun [-] (67. V. Nový [-] ) , M. Janák [-] (54. T. Pražák [-] ) , V. Šmolík [-] , J. Burda [-] (67. Š. Komanec [-] ) , P. Gosza [-] , J. Čada [-] , L. Forejt [-] (87. M. Bajanaru [-] )

TJ Slavia Úněšov
J. Bouda [-] - P. Nechutný [-] (78. D. Šura [-] ) , M. Hlous [-] , M. Mižár [-] , D. Randa [-] , Z. Škopek [-] , D. Vávra [-] , Z. Hlous [-] , Z. Kasýk [-] (82. M. Nemček [-] ) , T. Janda [-] , R. Šváb [-]

ŽK: 44. J. Čada , 44. M. Janák , 62. R. Krátký , 74. J. Pour - 37. Z. Škopek , 41. M. Mižár , 89. M. Nemček . ČK: 77. Z. Škopek .
Hráči zápasu: T. Janda , Z. Kasýk .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: Šlauf Jiří - SCHNEIDER Josef, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Karel Kučera
Tip experta: výhra hostů

Úněšov to bude mít v Příkosicích hodně těžké, ale myslím, že zápas zvládne a soupeře porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

4. 4. 2023 23:43
Výhra hosté

Tip: výhra hostů