Z. Kasýk 29. (p.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 11:00

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úněšov přetlačil Chrást a na jaře zůstává stoprocentní


Branky


29. Z. Kasýk (p.)
13

Úněšov dokázal zvítězit i ve třetím utkání v řadě a v 16. kole porazil Chrást 1-0. O jedinou branku utkání se postaral Kasýk, který ve 29. minutě proměnil pokutový kop. Hosté byli lepším týmem a v průběhu zápasu měli několik šancí na vyrovnání, nakonec však odešli poraženi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kasýk poslal Úněšov do vedení

Chrást začal utkání aktivněji, ale přesnější kombinaci komplikoval těžký podmáčený terén. Domácí spoléhali spíše na dlouhé nakopávané balóny, které častokrát našly Turečka, jenž dokázal dobře podržet balón a následně ho rozdat spoluhráčům. Hosté se postupem času přizpůsobili hře domácího týmu a na hřisti se čím dál více bojovalo o každý balón. Největší šance Chrástu měli v prvním poločase Chládek s Vitoušem, v zakončení však selhali. Ve 29. minutě se jeden z hostujících obránců provinil nedovoleným zákrokem v pokutovém území a rozhodčí pískl penaltu. K té se postavil Kasýk a bez problému ji proměnil. 

Chrást dominoval, ale vyrovnávací branky se nedočkal

V druhém poločase hosté dominovali, hru více roztáhli a spoléhali zejména na protiútoky. Úněšov se dostal pod tlak a po přestávce už nebyl tolik nebezpečný, výjimkou byly dva rychlé protiútoky, které ovšem brankou neskončily. Blízko vyrovnávacímu gólu byl Chládek, který po krásně kombinaci s Kostifarem nastřelil tyč. Vyrovnání nakonec přišlo v nastaveném čase, ale k nevoli hostujících hráčů odmával pomezní rozhodčí ofsajd, a tak nakonec branka neplatila. Nutno dodat, že se jednalo o velice sporný moment, jenž ovlivnil konečný výsledek. V návalu emocí si ještě hostující Špánek neodpustil několik slov k sudímu a za své počínání viděl červenou kartu. Úněšov vyhrál i třetí jarní utkání a posunul se na pátou pozici, Chrást je třetí. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Úněšov
Daniel Vávra, hráč: Zápas rozhodl jediný gól, po faulu na našeho útočníka. Zejména druhý poločas již dominoval Chrást, ale i díky silně podmáčenému hřišti se hrálo hodně na dlouhé míče, což nám spíše vyhovovalo a soupeř se tak nemohl dostat do větší kombinace. V zápase jsme ale rozhodně neměli více ze hry než soupeř. O to více si výhry ceníme a doufáme, že v nastoleném trendu budeme pokračovat.

FC Spartak Chrást
Miroslav Brýla, trenér: Od začátku jsme se snažili kombinovat, ale těžký terén nám to znemožňoval. Poté jsme přizpůsobili hře soupeře a dokázali jsme si vytvořit dvě vyložené šance, ty jsme ovšem nevyužili. Naopak po našem zbytečném faulu kopal soupeř penaltu, kterou proměnil. Po přestávce jsme pár věcí změnili a začali jsme více hrát na brejky. Na míči jsme dominovali a Úněšov nebyl už tolik nebezpečný, vyjma dvou protiútoků, které ale brankou neskončily. My jsme nastřelili tyč a nedokázali jsme dovést do gólového konce několik dalších šancích. V nastaveném čase jsme se dočkali vyrovnávající branky, ale pro mě naprosto nepochopitelně odmával pomezní rozhodčí ofsajd, i když bylo gólu dosaženo zcela regulérně. Nesmyslné rozhodnutí pomezního nás mrzí o to víc, protože jsme si v druhém poločase gól zasloužili a po velkém tlaku by remíza byla zcela oprávněná.



Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Mižár [-] - J. Riant [-] , M. Mižár [-] , Z. Škopek [-] (71. M. Hlous [-] ) , D. Vávra [-] , M. Tureček [-] , Z. Hlous [-] , Z. Kasýk [-] (80. M. Nemček [-] ) , T. Janda [-] , R. Šváb [-] , P. Nechutný [-] (86. D. Randa [-] )

FC Spartak Chrást
V. Klik [-] - M. Chládek [-] , J. Kostifál [-] , P. Švajcr [-] (77. Š. Fabián [-] ) , R. Pour [-] (46. J. Šuster [-] ) , P. Korelus [-] , T. Rada [-] , J. Špánek [-] , J. Vitouš [-] , D. Tupý [-] , A. Brýla [-]

ŽK: 46. P. Nechutný , 64. M. Tureček , 73. Z. Kasýk , 85. M. Hlous , 90. D. Randa , 92. M. Nemček - 46. R. Pour , 92. A. Brýla .
Hráči zápasu: Z. Hlous , J. Mižár .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zavadil Jan - KOSTELNÍK Lumír, KOVÁŘ Bronislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Adam Brýla
Tip experta: výhra hostů

Tady nemám nad čím přemýšlet, věřím svému týmu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích