1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2023 15:00

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice zvládly dohrávku v Kozolupech a na první Slovan ztrácí tři body


Branky


55. T. Lemák - 6. Š. Kůsa , 44. D. Urban , 50. Š. Kůsa
14

Mladotice v dohrávce 16. kola vyhrály 3-1 na hřišti Kozolup. Hosté jsou po dalším vítězství už jen 3 body za vedoucím Slovanem, navíc mají stále jeden zápas k dobru. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Mladotic

Hosté vstoupili do zápasu na výbornou, v 6. minutě se jeden z hráčů Mladotic prezentoval pěkným centrem z pravé strany, balón si na malém vápně našel Š. Kůsa a přesným zakončením poslal svůj tým do vedení. Kozolupy postupem času utkání vyrovnaly a samy dvakrát zahrozily, šance však neproměnily. Mladotice si udržovaly herní převahu, snažily se o kombinaci, ale na obtížném terénu to ne vždy šlo ideálně. Těsně před koncem prvního poločasu se hosté trefili podruhé, po centru ze strany se tentokrát prosadil Urban a zvýšil na 2-0.

Hosté si vedení pohlídali

V 50. minutě padl třetí gól Mladotic, po dalším centru ze strany se k dorážce znovu dostal Š. Kůsa a ani tentokrát se nemýlil. V 55. minutě se hostující brankář prezentoval špatným výkopem, toho vzápětí využil Lemák a snížil na 1-3. O několik minut došlo k nepříjemnému střetu dvou hráčů a bohužel si zranění vyžádalo příjezd záchranky. (přejeme oběma hráčům brzké uzdravení) Mladotice si do konce zápasu vypracovaly ještě dvě dobré příležitosti, ale další gól už nepřidaly. Hosté porazili v dohrávce 16. kola Kozolupy 3-1 a na první Slovan ztrácí v současné chvíli 3 body, navíc mají stále jeden zápas k dobru. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera, vedoucí mužstva: Na těžkém terénu jsme začali dobře a velmi rychle jsme šli do vedení. Druhou branku jsme přidali těsně před koncem prvního poločasu a soupeře jsme téměř do ničeho nepustili. Po přestávce jsme se znovu rychle prosadili a poté už jsme si náskok hlídali. Soupeř po naší chybě sice snížili, ale my jsme dotáhli zápas do vítězného konce.



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
L. Šilhánek [-] - P. Pěchouček [-] , F. Šrámek [-] , J. Martínek [-] , L. Řezáč [-] (55. O. Ptáček [-] ) , J. Šulan [-] , T. Lemák [-] , J. Bozděch [-] (77. M. Sazeček [-] ) , M. Maštalíř [-] , V. Sláma [-] , J. Huleš [-]

TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - D. Urban [-] (46. F. Buchtelík [-] ) , J. Kolář [-] , Š. Kůsa [-] (60. T. Randa [-] ) , D. Janský [-] (60. J. Krejčí [-] ) , O. Šiml [-] , A. Kůsa [-] (71. L. Šiml [-] ) , V. Frank [-] , A. Tauchen [-] , O. Buchtelík [-] , T. Krofta [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kostelník Lumír - KOVÁŘ Bronislav, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Adam Brýla
Tip experta: výhra hostů

Pokud bude hrát Ondra Šiml, Mladotice vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů