1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy zvítězily na hřišti Zbirohu


Branky


11

Volduchy vyhrály na hřišti Zbirohu a na jaře si připsaly premiérové vítězství, díky kterému poskočily na páté místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácích

Již po 30 sekundách zápasu se měnilo skóre, jeden z hráčů Zbirohu našel dlouhým autem útočníka, ten si zpracoval míč a přihrávkou pod sebe našel úplně volného Pondělíka, pro kterého už nebylo obtížné dopravit balón do brány. Volduchy rychlý gól zaskočil a dlouho se nemohly vůbec dostat do zápasu. Zbiroh si vypracoval další šance, které ovšem neproměnil. Hosté postupem času vyrovnali hru a ve 41. minutě i skóre, když se po pohledné týmové akci prosadil Škarda. První poločas dopadl nerozhodně 1-1. 

Škarda vystřelil hostům tři body

Do druhého poločas udělali oba trenéři jednu změnu. Na domácí straně skončil Ludvík a místo něj přišel Huňáček. Hostující trenér Gvizd vystřídal L. Straku, kterého nahradil Bron. Po přestávce hýřily týmy aktivitou a hrálo se stylem nahoru dolů, což diváci určitě ocenili. Z toho vytěžili maximum hosté, v 63. minutě se jeden z hráčů dostal do samostatného úniku a chytrou přihrávkou pod sebe našel volného Škardu, jenž přesným zakončením vstřelil svou druhou branku v zápase a poslal Volduchy do vedení. Ve zbytku zápasu se Zbirohu vyrovnat nepodařilo, a tak si Volduchy odvezly cenné tři body, čímž se katapultovaly na páté místo, domácí tým je osmý.



Ohlasy k zápasu


TJ Město Zbiroh
Zdeněk Dubček, hráč: Dnes jsme s Volduchy sehráli vyrovnané utkání, ale s tím rozdílem, že my jsme šance ke skórování nevyužili, zatímco soupeř ano.

TJ Volduchy
Emil Gvizd, trenér: Do zápasu jsme vstoupili špatně a díky brzkému gólu jsme se dlouho trápili, ale nakonec se nám podařilo po pěkné kombinaci vyrovnat. V druhém poločase jsme podali velmi dobrý týmový výkon, který vedl k druhé brance a ve výsledku k zisku cenných tří bodů.



Sestavy


TJ Město Zbiroh
V. Březina [-] - V. Ludvík [-] (46. J. Huňáček [-] ) , Z. Dubček [-] , M. Švehla [-] , J. Sefzig [-] , K. Kalaš [-] (88. P. Basl [-] ) , M. Fair [-] (66. V. Bystřický [-] ) , M. Brož [-] , M. Radošovský [-] , P. Chvojka [-] , T. Pondělík [-]

TJ Volduchy
M. Černý [-] - J. Bezděk [-] , L. Pokorný [-] , M. Pašek [-] , J. Přibík [-] (82. M. Ernest [-] ) , F. Melka [-] , L. Straka [-] (46. J. Bron [-] ) , J. Straka [-] , F. Škarda [-] , R. Pernica [-] , J. Nedorost [-]

ŽK: 68. P. Chvojka - 74. J. Bron , 90. R. Pernica .
Hráči zápasu: J. Nedorost , F. Škarda .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Kulhánek Milan - HAVRÁNEK Václav, MARX Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jan Keňo

Expert: Marek Votípka
Tip experta: výhra hostů

Anglický týden Zbirohu svědčit nebude a Volduchy to ukopou o gól.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů