Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příkosice vyválčily bod se silným Slovanem


Branky


11

Příkosice na domácím hřišti remizovaly se Slovanem 3-3. První poločas dopadl lépe pro hosty, kteří šli do kabin za stavu 2-1. Po přestávce domácí drželi s favoritem krok a dvěma góly utkání vyrovnali, na hostující straně se zaskvěl především kapitán Matula, který si připsal hattrick. Slovan ztratil body i v druhém jarním zápase, ale stále je v čele soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli hosté

Domácí favorita zaskočili a otevřeli skóre už v 7. minutě. Dlouhý míč si pěkně zpracoval Kapoun a okamžitě poslal přihrávku na vápno, kde Gosza chytrým zakončením přehodil brankáře. První půlhodinu měly Příkosice herní převahu a po vstřelené šance zahodily několik dalších zajímavých šancí, proti brankáři hostů neuspěl Čada a poté ještě Pražák, který nastřelil tyč. Ve 36. minutě se krásnou akcí prezentoval hostující Matula a střelou do šibenice vyrovnal na 1-1. Ve 45. minutě se kapitán Slovanu prosadil podruhé, když si našel balón v malém vápně a uklidil ho do odkryté branky. 

Příkosice utkání vyrovnaly

Domácí udeřili hned v první minutě druhého poločasu. Rozehrávky přímého kopu z rohu vápna se ujal Pražák a krásnou střelou do šibenice vyrovnal na 2-2. Další gól Slovanu na sebe nenechal dlouho čekat, v 64. minutě využil chybu domácího gólmana opět Matula a třetí brankou v zápase potvrdil skvělý individuální výkon. Vedení hostů netrvalo ani 5 minut, v 69. minutě se po standardní situaci prosadil Kulišan a srovnal na 3-3. V druhém poločase hrála obě mužstva aktivně a k vidění bylo několik slibných příležitostí na obou stranách. Sporný moment přišel v nastavení, Slovan dokázal vstřelit branku na 4-3, ale rozhočí ji posléze neuznal kvůli ofsajdovému postavení. Týmy se tedy rozešly smírně po remíze 3-3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Příkosice
Tomáš Pražák, hráč: V prvních 30 minutách jsme byli určitě lepším týmem, ale Slovan stihl ještě do prvního poločasu utkání otočit. V druhé půlce se hrálo nahoru dolů, což přineslo šance na obou stranách a nám to nakonec přineslo bod, za který jsme nakonec rádi.

SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft, vedoucí mužstva: V jarní části sezóny se na nás trochu podepisují zranění v obraně. Mrzí nás i skutečnost, že nám rozhodčí neuznal branku v nastaveném čase druhého poločasu, která dle mého názoru byla dosažena zcela regulérně.



Sestavy


TJ Čechie Příkosice
P. Šmolík [-] - J. Kulišan [-] (85. M. Lukeš [-] ) , J. Pour [-] , R. Krátký [-] , O. Kapoun [-] , M. Janák [-] , V. Šmolík [-] , T. Pražák [-] , P. Gosza [-] , J. Čada [-] , L. Forejt [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - R. Čonka [-] (61. D. Šenigl [-] ) , M. Ráb [-] , A. Žák [-] , P. Matula [-] , M. Koranda [-] , M. Cigler [-] , D. Dergachov [-] , I. Pinke [-] , M. Makkai [-] , J. Nosek [-] (24. F. Šmůla [-] )

ŽK: 73. J. Kulišan , 80. J. Pour , 90. V. Šmolík - 16. A. Žák , 23. J. Nosek , 60. I. Pinke , 72. P. Matula , 80. M. Makkai .
Hráči zápasu: V. Šmolík - P. Matula .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Velíšek Jiří - FRNKA Tomáš (N), ŽÁK Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Marek Votípka
Tip experta: výhra hostů

Slovan ztratil minulé kolo body. Tentokrát zvítězí rozdílem dvou branek.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů