2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrást opět zvítězil a na první Slovan už ztrácí jen bod


Branky


11

Fotbalisté Chrástu navázali na vítězství proti Slovanu a doma bez problému porazili předposlední Radnice. Domácí se po druhé výhře za sebou posunuli na druhé místo, kde na vedoucí celek ztrácí jediný bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácích

Chrást vlétl do zápasu a od úvodních minut si udržoval herní převahu, která vedla k první brance. Ve 4. minutě zahrával Chládek rohový kop, přízemní centr minul jeden z hostujících obránců a k překvapení všech skončil balón z rohového praporku rovnou v brance. Domácí poté ještě přidali a v dalších minutách spálili několik šancí, největší příležitosti měl Rada, který dokonce dvakrát trefil tyč. Hosté nestíhali rychlou kombinaci soupeře a v úvodních 45 minutách se víceméně jen bránili, v několika případech je rovněž podržel gólman. 

Chrást si v klidu dokráčel pro výhru

Chrást zachytil lépe i úvod druhého poločasu, v 52. minutě Brýla krásně vysunul Chládka, který balón nacentroval před bránu, míč si našel Kostifál a přesnou hlavičkou zvýšil na 2-0. Hosté se snažili o gólovou odpověď, ale nabídnuté příležitosti nedotáhli do konce. Domácí si v klidu hlídali dvougólový náskok a v aktivitě nepolevovali. Další velkou příležitost ke skórování si vytvořil střídající Fabián, odkrytou branku soupeře ovšem netrefil ideálně a vyloženou šanci tak zahodil. Chrást zvítězil i v druhém jarním zápase a na první místo ztrácí pouhý bod, Radnice jsou stále předposlední. 



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Chrást
Miroslav Brýla, trenér: Zápas jsme měli od začátku v našich rukách a jen díky mnoha neproměněným šancím jsme po prvním poločase vedli pouze 1-0. I po přestávce jsme si počínali lépe než soupeř a po zásluze jsme vstřelili druhou branku. Může nás mrzet zahození několika dalších šancí, ale jinak bylo dnešní vítězství naprosto zasloužené.

TJ Sokol Radnice B
Roman Kokoška, trenér: V prvním poločase nás opět srazil velmi zbytečný gól po standardní situaci, kterou bychom si měli pohlídat. Chrást dnes byl lepším mužstvem a po zásluze získal 3 body. My jsme naše šance bohužel opět neproměnili.



Sestavy


FC Spartak Chrást
V. Klik [-] - M. Chládek [-] (62. M. Bórik [-] ) , J. Kostifál [-] , P. Švajcr [-] (83. V. Černý [-] ) , L. Zelinka [-] (46. R. Pour [-] ) , P. Korelus [-] , T. Rada [-] , J. Špánek [-] (46. J. Šuster [-] ) , J. Vitouš [-] , D. Tupý [-] (46. Š. Fabián [-] ) , A. Brýla [-]

TJ Sokol Radnice B
Š. Körner [-] - F. Jícha [-] , J. Toman [-] (80. B. Mada [-] ) , J. Kesner [-] , P. Kabát [-] , V. Kofroň [-] (9. J. Cozl [-] ) , P. Kočka [-] , P. Kalaš [-] , M. Engl [-] (80. A. Hanych [-] ) , V. Melich [-] (60. J. Smeták [-] ) , K. Janata [-] (46. T. Otto [-] )

ŽK: 75. J. Kostifál , 75. A. Brýla .
Hráči zápasu: A. Brýla , J. Kostifál .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: Ruda Daniel - BRUJ Petr (N), BELEI Vladyslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Marek Votípka
Tip experta: výhra domácích

Jasným favoritem jsou domácí. Radnice pár bodíků do konce soutěže posbírají, ale ne proti Chrástu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích