1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 10:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ve šlágru kola Chrást přetlačil Slovan


Branky


12

Ve šlágru kola Chrást zvítězil nad Slovanem 2-1. Hosté se ujali vedení ve 26. minutě, kdy se trefil Král. Slovan odpověděl po přestávce, individuální chybu jednoho z bránících hráčů potrestal Čonka. Když už to vypadalo, že se body budou dělit, tak znovu skóroval Chrást. V 91. minutě využil Chládek slibné příležitosti v podobě přímého kopu a kousek za vápnem zamířil přesně k levé tyči. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl šance na obou stranách

V 10. minutě se jeden z ofenzivních hráčů Chrástu odhodlal ke střele kousek za vápnem, ale jeho razantní pokus bez problému pokryl brankář. Slovan zareagoval několika nebezpečnými standardkami, ale gól to nepřineslo. Hosté si ve 20. minutě vytvořili další slibnou příležitost, ovšem proti byl gólman Slovanu, který šanci zlikvidoval. Ve 26. minutě se hosté už prosadili, Král zužitkoval krásnou přihrávku do malého vápna a střelou k tyči otevřel skóre utkání. Ve 30. minutě se jeden z hráčů Slovanu dostal na hranici vápna k odraženému balónu a ihned vypálil na bránu, jeho pokus směřující pod břevno však bravurně pokryl hostující brankář. Na konci prvního poločasu se ještě do jedné šance dostali fotbalisté Slovanu, ale ani tentokrát to ke gólu nevedlo. 

Martin Chládek vystřelil Chrástu 3 body

V 50. minutě se v samostatném úniku ocitl Reischig, proti vyrovnání byl ovšem gólman Chrástu Klik, jenž si se střelou poradil a nepřipustil změnu skóre. Slovan zvyšoval svou aktivitu a hnal se za vyrovnáním, v 54. minutě jeden z domácích hráčů centroval do pokutového území a jeho přetažený centr skončil jen těsně nad břevnem. Domácí se dočkali v 63. minutě, po rychlé akci ze strany nezachytil balón jeden z obránců Chrástu, čehož vzápětí využil zcela volný Čonka a míč uklidil do odkryté branky. Následujících 30 minut se na hřišti hodně bojovalo a k vidění byla řada soubojů. Chrást zahrozil z přímého kopu ze střední vzdálenosti, Brýlovu prudkou střelu ale výtečně zneškodnil Feiferlík. Hosté měli o trochu více ze hry a Slovan ke konci zápasu přehrávali. Když už to vypadalo, že si týmy body rozdělí, tak podruhé udeřil Chrást. V 91. minutě dostali hosté výhodu přímého kopu kousek za vápnem, k balónu se postavil Chládek a přesnou střelou k tyči vystřelil Chrástu tři body. 



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Miroslav Cigler, hráč: První poločas jsme nezačali zrovna nejlépe a taky jsme za to byli potrestáni. V kabině jsme si řekli pár slov a do druhé půle jsme vlétli a zaslouženě vyrovnali. Začali jsme soupeře tlačit, ale 15 minut před koncem se nám zranil stoper a dohrávali jsme v deseti. Soupeř našeho oslabení využil a v 92. minutě jsme dostali branku, a tak jsme ze zápasu bohužel vyšli bez bodu.

FC Spartak Chrást
Miroslav Brýla, trenér: Dnes jsme odehráli těžké utkání proti prvnímu týmu. Na zápas jsme se náležitě vyhecovali a od prvních minut to bylo na hřišti vidět. Po zásluze jsme šli do vedení, ale soupeř byl neustále nebezpečný a hrozil zejména ze standardních situací. Po přestávce jsme trošku vypadli z koncentrace a Slovan to okamžitě potrestal. Ke konci zápasu už jsme měli mírnou převahu zase my a nakonec se nám podařilo rozhodnout krásným gólem z přímého kopu..



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - M. Kolečko [-] (60. R. Čonka [-] ) , P. Matula [-] , J. Reischig [-] (60. A. Žák [-] ) , M. Koranda [-] , M. Cigler [-] , D. Dergachov [-] , I. Pinke [-] , M. Makkai [-] , J. Nosek [-] , O. Žák [-]

FC Spartak Chrást
V. Klik [-] - J. Špánek [-] , P. Švajcr [-] , J. Král [-] (46. M. Chládek [-] ) , R. Pour [-] (78. Š. Fabián [-] ) , P. Korelus [-] , T. Rada [-] , J. Šuster [-] , J. Vitouš [-] , D. Tupý [-] , A. Brýla [-]

ŽK: 60. P. Matula , 73. O. Žák - 64. A. Brýla .
Hráči zápasu: M. Chládek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Rada Aleš - NESVADBA Karel, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Dmytro Dergachov
Tip experta: výhra domácích

Věřím našemu týmu. Chrást je skvělé mužstvo, se kterým máme vždy vyrovnané zápasy. V předchozí sezóně jsme dvakrát remizovali. V letošní sezóně jsme u nich prohráli, takže teď jim to oplatíme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích