0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 18:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřany v posledním kole nestačily na Hrádek


Branky


12

Dobřany prohrály v posledním zápase sezóny 0-1 s Hrádkem. Jediným gólem se o vítězství hostujícího týmu postaral v 87. minutě Brabec. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Domácí začali utkání s řadou změn v sestavě. Šanci dostali hráči, kteří nebyli v jarní části sezóny tolik využíváni. Rovněž Hrádek nebyl v plné síle a do zápasu šel s několika změnami. Utkání v prvním poločase nabídlo z obou stran pohledný fotbal s mírnou převahou hostů z Hrádku. Dobřany podržel brankář Jehlík, jenž zlikvidoval několik velmi dobrých příležitostí soupeře. Domácí se snažili o kombinaci, což se jim dařilo, ale ve finální fázi jim chyběl větší klid a přesnost. Blíže gólu byl v prvním poločase Hrádek, ale nabídnuté šance neproměnil. Diváci se bohužel branky nedočkali, a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu. 

Hrádku vystřelil tři body Brabec

V druhém poločase se pokračovalo v nastavené hře. Domácí trenér udělal v 66. minutě hned pět změn, do hry se dostali opory týmu, jako např. T. Mertl, Fabián nebo nejlepší střelec soutěže Havlíček. Dobřany si postupem času vytvořily několik slibných šancí, ale k vedoucímu gólu to nevedlo. Když už to vypadalo, že se týmy rozejdou smírně, tak Hrádek udeřil. Z ojedinělé standardní situace se v 87. minutě dokázal prosadit Brabec a vystřelil tak týmu tři body. Dobřany v posledním kole podlehly Hrádku těsně 0-1. Po zápase domácí hráči převzali pohár za první místo v soutěži a odstartovali tím oslavy historického postupu do I. A třídy. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Dobřany
Karel Kripner, asistent trenéra: K poslednímu zápasu 1.B třídy jsme nastoupili v sobotu doma proti Svatoboru Hrádek. Ještě před začátkem utkání jsme se rozloučili s Martinem Bruhou, kterému bych chtěl za vše ještě jednou moc poděkovat. Od začátku utkání dostali příležitost kluci, kteří si na jaře tolik nezahráli a musím říct, že zahráli všichni velice dobře!! Škoda jen, že se jim nepovedlo v prvním poločase vstřelit branku. Na druhou stranu musím říct, že i Hrádek si vytvořil dobré šance, při kterých nás podržel Filip Jehlík. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu 0:0. Do druhého poločasu kluci vstoupili opět dobře, ale poslední dva zápasy nás trápila produktivita v koncovce. V 66. minutě přišlo na hřiště rovnou pět hráčů, kteří měli do naší hry dostat hlavně klid v koncovce a v mezihře. Bohužel se tak nestalo a i přes nějaké šance jsme gól nevstřelili. Naopak soupeř z ojedinělé standardní situace nám v 87. minutě vstřelil gól a dotáhl zápas do vítězného konce. Je to škoda, protože jsme se chtěli s diváky rozloučit vítězstvím. Tak snad se nám o to více povede vstup do 1.A třídy. Po zápase kluci zaslouženě přebrali pohár za první místo a mohli začít oslavy historického postupu. Tímto bych chtěl za celou kabinu poděkovat celému vedení, správci, trenérovi a skvělým fanouškům.

TJ Svatobor Hrádek
Jiří Brabec, hráč: Poslední zápas sezóny nám vyšel na jedničku. V Dobřanech jsme předvedli dobrý výkon, ale je třeba přiznat, že domácí nenastoupili v plné sestavě. Rád bych pochválil především naše mladé kluky, kteří odehráli výborný zápas i přesto, že měli dva ranní zápasy v nohou. Domácím gratuluji k postupu a my se příští rok pokusíme zlepšit naše celkové třetí místo v tabulce.



Sestavy


TJ Dobřany
F. Jehlík [-] - J. Rajt [-] , D. Málek [-] , P. Smetana [-] - M. Skřivan [-] (66. P. Hejhal [-] ) , D. Mertl [-] (66. P. Brabec [-] ) - J. Roubíček [-] - M. Hájek [-] (66. T. Mertl [-] ) , T. Klír [-] (66. M. Fabián [-] ) , F. Kuneš [-] (66. Š. Mertl [-] ) , M. Gleissner [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - Š. Fremund [-] , L. Šoural [-] , M. Pavlíček [-] (72. M. Fabián [-] ) , M. Jiřina [-] (87. A. Němec [-] ) , R. Kočí [-] , J. Kutil [-] , J. Brabec [-] , S. Ryba [-] , T. Linhart [-] , Š. Gajdečka [-]

ŽK: 90. P. Smetana - 66. Š. Gajdečka .
Hráči zápasu: M. Pavlíček .
Počet diváků: 285. Rozhodčí: Duda Václav - VELÍŠEK Jiří, KULHÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Sebastián Ryba
Tip experta: výhra hostů

Jako hráč vždy věřím ve výhru svého týmu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích