3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 16:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Chanovice se rozloučily s fanoušky výhrou, Štěnovice se zase loučí s I.B třídou


Branky


12

Chanovice vyhrály v posledním kole nad Štěnovicemi 3-1. Domácí sice již po minutě prohrávali, ale utkání třemi góly otočili a sezónu zakončili na pátém místě. Hosté obsadili poslední místo a v příští sezóně je čeká okresní přebor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól hostů, domácí však dokázali odpovědět

V posledním zápase sezóny se diváci určitě nenudili. Hned v 1. minutě využil hostující Matoušek chyby domácího brankáře a poslal Štěnovice do vedení. Na vyrovnání se nečekalo dlouho, ve 13. minutě Černohorský našel krásnou přihrávkou M. Polenu a ten přesným zakončením překonal gólmana. V dalších minutách se hrálo hodně ofenzivně na obě strany, domácí brankář Timoshenko svůj kiks z první minuty několikrát odčinil, jelikož zlikvidoval tři samostatné nájezdy hostujících hráčů, kteří pálili šance jako na běžícím páse. Na druhé straně se rovněž obrana nenudila, největší šance Chanovic postupně neproměnili M. Polena, Merašický a Šebek. Ve 41. minutě se však domácí dočkali, Černohorský opět našel přesnou přihrávkou M. Polenu a ten svým druhým gólem v zápase poslal domácí do vedení. 

Šebek pojistil vítězství

Po přestávce Chanovice svůj výkon o třídu zlepšily a soupeře prakticky do ničeho nepustily. Domácí hráči se během druhého poločasu dostali do několika vyložených šancí, ale dlouhou dobu se nemohli prosadit. To změnil v 68. minutě Šebek, který se dostal k dorážce a balón bez problému uklidil do odkryté branky. Od 70. minuty se zápas oboustranně dohrával ve velmi poklidném tempu. Chanovice zvítězily v posledním kole sezóny nad Štěnovicemi 3-1 a sezónu zakončily na pátém místě. Naopak hosté se po nepovedené sezóně s I. B třídou loučí a v příštím ročníku budou nastupovat v okresním přeboru. Domácí vítězství bylo provázeno velkými pozápasovými emocemi, jelikož poslední zápas sehrál kapitán Jiří Petřík, který z Chanovic odchází po osmi letech, svého svěřence rovněž následuje trenér Radim Šiška, jenž jako hlavní kouč působil u týmu pět let. Přejeme oběma jen to nejlepší!

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Radim Šiška, trenér: Poslední zápas sezóny nám přinesl tři body a celkových 43 bodů a páté či šesté místo (podle výsledku posledního zápasu Horažďovic) je pro nás úspěchem. Zápas popravdě příliš kvalitní nebyl, ale byl bohatý na šance na obou stranách, takže se diváci nenudili. Zároveň zápas znamenal loučení pro kapitána Jirku Petříka, který odchází po osmi letech, i pro mě jako trenéra po pěti letech působení v klubu. Děkujeme všem za krásné a emotivní rozloučení.

TJ Sokol Štěnovice
Václav Stuchl, hráč: V posledním zápase v 1.B třídě jsme zajížděli na půdu Chanovic. Hned v první minutě jsme se dostali do vedení po chybě domácí obrany. Hrál se oboustranně bezstarostný fotbal v nijak velkém tempu, ale s množstvím šanci na obou stranách, kdy se hlavně naší hráči předháněli, kdo spálí větší šanci, takže jsme za to byli po zásluze potrestáni dvěma góly domácích. Druhá půlka už nabídla klidnější fotbal. Domácí zlepšeným výkonem víceméně kontrolovali zápas a my jsme bohužel neměli žádnou vyloženou šanci, naopak domácí využili naší chyby v rozehrávce a potrestali náš v 70. minutě třetím gólem a zápas se už jen dohrával.



Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - J. Petřík [-] , J. Šulc [-] (82. L. Skuhravý [-] ) , O. Skuhravý [-] , L. Ziolek [-] - J. Šebek [-] , J. Merašický [-] (82. L. Pavlovský [-] ) , J. Prýmas [-] , M. Šabek [-] - M. Polena [-] , L. Černohorský [-]

TJ Sokol Štěnovice
Z. Minařík [-] - M. Matoušek [-] , . Koželuh [-] , P. Volf [-] , J. Lederer [-] , J. Tomašek [-] , J. Jůza [-] , M. Kokoška [-] (68. T. Fink [-] ) , Z. Švec [-] , L. Sedláček [-] , M. Boček [-]

ŽK: 38. J. Tomašek , 49. J. Jůza .
Hráči zápasu: L. Ziolek .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: Ruda Daniel - POLENA Josef (N), UXA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Sebastián Ryba
Tip experta: výhra domácích

Chanovice si doma poradí se Štěnovicemi a budou slavit výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích