2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolešiny doma vyzrály na Chotěšov


Branky


12

Bolešiny vyhrály ve 26. kole nad Chotěšovem 2-0. Domácí tým skončil na dvanáctém místě a nyní jej čeká baráž o udržení v B. třídě proti Břasům. Druhý Chotěšov zase absolvuje baráž o 1.A třídu, kde narazí na Luby. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Bolešiny nastoupily do zápasu hodně bojovně a od úvodních minut byly lepším týmem. Na Chotěšovu trochu bylo vidět, že už o nic nehraje a jeho hráčům chybělo větší nasazení. Hosté sice měli střeleckou převahu, ale jejich pokusy končily buď u domácího brankáře nebo vedle. Domácí poprvé udeřili ve 35. minutě, kdy se před gólmanem objevil Šindelář a střelou k tyči poslal Bolešiny do vedení. Domácí tým branka nakopla a ve 44. minutě už to bylo 2-0. když se nádhernou střelou ze strany prosadil Jakub Pitel. Další vyložené šance už se diváci nedočkali, a tak se do kabin odcházelo za zaslouženého dvougólového vedení Bolešin. 

Domácí si vítězství pohlídali

Po přestávce se hra hodně vyrovnala. Chotěšov držel balón na svých kopačkách, ale kromě několika slibných střel se do vyložené šance nedostal. Domácí urputně hájili dvoubrankové vedení a v defenzivě si vedli na jedničku. V 55. minutě zajel do protihráče domácí Šindelář a rozhodčí jeho zákrok ocenil žlutou kartou. Bolešiny poslední zápas sezóny zvládly a porazily Chotěšov 2-0. Domácí tým skončil na dvanácté pozici a nyní jej čeka baráž o udržení, v které změří síly s Břasy. Pro druhý Chotěšov ročník rovněž nekončí a v baráži o 1.A třídu absolvuje duel s Luby. 



Ohlasy k zápasu


SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: Do utkání jsme vstoupili dobře a po zásluze jsme šli ve 35. minutě do vedení. Před koncem prvního poločasu jsme vstřelili druhý gól po krásné střele našeho záložníka. Po přestávce jsme s vypětím všech sil náskok udrželi a dokráčeli jsme si pro vítězství.

TJ Chotěšov
Jiří Multrus, trenér: Do posledního zápasu jsme nastoupili s vědomím, že už se naše pozice v tabulce nezmění a podle toho také vypadal náš výkon. Chyběla nám chuť a větší bojovnost. V některých situacích asi i trochu štěstí, měli jsme spoustu střel, ale vše šlo na gólmana. Cílem je pro nás i nadále samozřejmě baráž, kde se budeme chtít ukázat a porvat se o postup.



Sestavy


SK Bolešiny
V. Simbartl [-] - J. Pitel [-] , D. Kuchárik [-] (85. P. Bošek [-] ) , M. Moravčík [-] , D. Kolář [-] , R. Šindelář [-] (87. T. Novák [-] ) , K. Šilhavý [-] (90. M. Moravec [-] ) , J. Pitel [-] , R. Farný [-] , J. Brtník [-] , D. Kaiser [-]

TJ Chotěšov
M. Vacek [-] - J. Schamberger [-] , T. Vacek [-] (46. P. Milička [-] ) , L. Calta [-] , M. Brabec [-] (87. M. Bednář [-] ) - A. Kavka [-] , J. Zahoř [-] , P. Braun [-] , D. Křen [-] - J. Multrus [-] , J. Šiman [-]

ŽK: 55. R. Šindelář .
Hráči zápasu: R. Farný , K. Šilhavý .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - ŘÍHA Zdeněk, PAUR Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Sebastián Ryba
Tip experta: výhra hostů

Chotěšov potvrdí roli favorita a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů