Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 15:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy doma zničily Pačejov osmi góly!


Branky


12

Klatovy v předposledním zápase sezóny zvítězily nad Pačejovem vysoko 8-0. Domácí rozhodli utkání již v prvním poločase, kdy soupeři nasázeli hned šest branek. Výborné individuální výkony na domácí straně podali především Kamenský a Fiala, kteří oba zaznamenali hattrick. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Demolice Pačejova v prvním poločase

Od prvních minut byl na hřišti pouze domácí tým. Fotbalisté Klatov výborně kombinovali a soupeře z Pačejova snadno přehrávali. Již ve 2. minutě se po pěkné týmové akci prosadil Fiala. Neuplynula ani minuta a skóre se měnilo znovu, další pohlednou kombinaci zakončil tentokrát Kamenský, který přesnou střelou nedal brankáři šanci. Pačejovu se v prvním poločase vůbec nedařilo a rychlé akce domácího týmu nestíhal bránit. V 17. minutě se kousek za vápnem opřel do balónu Fiala a přesnou střelou zvýšil už na 3-0. Ve 24. minutě se domácí fotbalisté prezentovali pěknou kombinací po levé straně, balón se následně dostal k volnému Šlechtovi a ten upravil skóre na 4-0. Ve 31. minutě se do útočné akce zapojil i domácí stoper Korelus a centr z pravé strany úspěšně dopravil do brány, 5-0. Demolici Pačejova dokonal v prvním poločase Kamenský, jenž svým druhým gólem v zápase zvýšil na 6-0. 

Klatovy přidaly ještě dvě branky

Po prvních 45 mnutách bylo rozhodnuto, nicméně Klatovy zbytek zápasu nevypustily a i po přestávce si vytvořily několik vyložených šancí, které ovšem dlouho nemohly proměnit. Na další gól diváci čekali až do 75. minuty, kdy se znovu trefil Kamenský a zkompletoval tak hattrick. V 80. minutě jeden z hráčů Pačejova fauloval v pokutovém území a rozhodčí okamžitě nařídil penaltu. K té se postavil Fiala a přesnou střelou rovněž dokončil hattrick. Klatovy vyhrály ve 25. kole nad Pačejovem vysoko 8-0. 



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898 B
Tomáš Partyngl, hráč: Do zápasu jsme vstoupili opravdu ukázkově, již během prvních čtyř minut jsme vedli 2:0 po brankách Jakuba Fialy a Lukáše Kamenského, kteří oba skórovali po skvělé kombinaci. V 17. minutě Kuba Fiala zvýšil už na 3:0 po prudké střele zpoza šestnáctky. Ve 24. minutě se skóre opět měnilo, branku si po krásné akci po levé straně hřiště připsal Lukáš Šlechta. Na 5:0 upravil Pepa Kolerus ve 31. minutě, který z pozice stopera podpořil útok a zakončil centr z pravé strany. Tento gólový poločas uzavřel svým druhým gólem Lukáš Kamenský ve 37. minutě a do kabin jsme tak odcházeli za stavu 6:0, zápas se nám povedlo prakticky rozhodnout za 45 minut. Druhý poločas už tolik branek nepřinesl, vytvářeli jsme si šance, ale nedokázali jsme je proměnit, skóre se měnilo až v 75. minutě, kdy svůj hattrick zkompletoval Kamenský. O 5 minut později ho napodobit Fiala, který taktéž zkompletoval hattrick z pokutového kopu. Zápas skončil 8:0 a my jsme tak zcela zaslouženě udrželi 3 body doma.




Sestavy


SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - B. Valeš [-] (75. Z. Cibulka [-] ) , L. Šlechta [-] , L. Kamenský [-] , J. Fiala [-] , T. Partyngl [-] , A. Prančl [-] , J. Pretzelmayer [-] (56. L. Urs [-] ) , J. Potužník [-] (46. J. Potužník [-] ) , J. Kolerus [-] (71. Z. Kotáb [-] ) , T. Daněk [-]

TJ Sokol Pačejov
F. Sedláček [-] - V. Panuška [-] , M. Klásek [-] (41. F. Štěpán [-] ) , D. Hradil [-] , V. Klásek [-] , T. Bláha [-] , J. Ticháček [-] , L. Šmrha [-] (59. P. Bokr [-] ) , M. Mareš [-] , M. Kubaň [-] , O. Štěpán [-]

ŽK: 52. O. Štěpán .
Hráči zápasu: J. Kolerus , J. Fiala , L. Kamenský .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: MOLNÁR Ludovít - BÍNA Roman, KOPECKÝ Felix Jonathan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Miloslav Matoušek
Tip experta: výhra domácích

Domácí si to doma podrží a plně zabodují.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích