3:1
(2:1)
16. J. Kutil
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice po sedmi zápasech konečně vyhrály, odnesl to Hrádek


Branky


15

Svéradice zvítězily ve 24. kole nad Hrádkem 3-1. Vítězství domácího týmu řídil zkušený útočník Vlastimil Beránek, který vstřelil dvě branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly V. Beránka

Úvodní minuty nabídly šance na obou stranách. Hrádek si během několika minut vypracoval tři zajímavé příležitosti, ale pokaždé selhal ve finální fázi. Na druhé straně domácí odpověděli nastřelenou tyčkou. V 16. minutě obdržel balón do běhu hostující S. Ryba, poté přesnou přihrávkou našel volného Kutila, který střelou k tyči otevřel skóre zápasu. Ve 20. minutě domácí dostali výhodu přímého kopu ze slibné vzdálenosti. K balónu se postavil Beránek a nádhernou střelou do šibenice srovnal na 1-1. Stejný hráč využil ve 39. minutě nedorozumění hostujících stoperů a přesným zakončením poslal Svéradice do vedení. 

Mičkal přidal uklidňující branku

Kdo čekal po přestávce velký nápor Hrádku, tak se mýlil. Hosté se sice snažili s nepříznivým výsledkem něco udělat, ale vůbec se jim nedařila kombinace a v útoku byli bezzubí. Svéradice se nikam nehrnuly a trpělivě čekaly na chybu soupeře. Ta přišla v 70. minutě, kdy se znovu nedomluvila obrana hostujícího týmu, čehož okamžitě využil Mičkal a zvýšil už na 3-1. Největší šanci Hrádku si o několik minut později vypracoval S. Ryba, jehož střela skončila na břevnu domácí branky. Svéradice ve 24. kole porazily Hrádek 3-1 a po sedmi zápasech opět bodovaly naplno. 



Ohlasy k zápasu



TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Zápas jsme začali velmi aktivně, vytvořili jsme si čtyři dobré příležitosti, které ale brankou neskončili. V 16. minutě jsme se už dočkali a po zásluze jsme šli do vedení. Poté soupeř vyrovnal nechytatelnou střelou z přímého kopu. My jsme se za vyrovnaného stavu zbytečně přizpůsobili hře domácího týmu a ke konci prvního poločasu jsme bohužel po chybě v obraně obdrželi i druhý gól. Do druhého poločasu jsme šli s plánem otočit zápas, ale absolutně se nám nic nedařilo. Svéradice potrestaly další chybu v naší defenzivě a ujaly se dvougólového vedení. V druhém poločase jsme předvedli velmi slabý výkon a domácí dnes zaslouženě vyhráli.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , V. Beránek [-] (87. L. Petřík [-] ) , D. Juhaňák [-] , P. Majer [-] , V. Brůha [-] , M. Doležal [-] , J. Vonášek [-] (20. D. Pánek [-] ) , P. Mičkal [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - Š. Fremund [-] (84. A. Němec [-] ) , A. Štěpán [-] , M. Jiřina [-] , R. Kočí [-] (84. O. Přibyl [-] ) , J. Kutil [-] (84. F. Prokopius [-] ) , S. Ryba [-] , T. Linhart [-] , V. Skála [-] (75. M. Fabián [-] ) , F. Mareš [-] (57. M. Pavlíček [-] ) , Š. Gajdečka [-]

ŽK: 27. V. Brůha , 45. D. Juhaňák , 73. D. Pánek , 90. A. Vachuška - 24. S. Ryba . ČK: 81. D. Juhaňák - 81. A. Štěpán .
Hráči zápasu: V. Beránek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Velíšek Jiří - ZAVADIL Jan, DUDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Patrik Smetana
Tip experta: výhra hostů

Hrádek vyhraje o gól.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích