R. Šteiner 44.
L. Soušek 49. (p.)
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 16:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážov přetlačil Pačejov a poprvé na jaře zvítězil


Branky


44. R. Šteiner , 49. L. Soušek (p.) - 76. M. Kubaň
15

Strážov vyhrál ve 24. kole nad Pačejovem 2-1. Domácí vůbec poprvé v jarní části sezóny vyhráli a nadále se drží na devátém místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zkušený Šteiner poslal Strážov do vedení

Domácí začali první poločas lépe, soupeře jasně přehrávali, ale ve finální fázi jim chyběla větší kvalita nebo přesnost. Ve 29. minutě zajel hostující Klásek do protihráče a rozhodčí jeho prohřešek potrestal žlutou kartou. Pačejov hrál poměrně zataženě a jen obtížně překonával pevnou obranu domácího týmu. Strážov zahrozil z několika standardních situací, ale vytouženou branku stále nemohl vstřelit. Ta přišla až úplném závěru prvního poločasu. Ve 44. minutě poslal pěkný centr do velkého vápna Soušek, balón si našel Šteiner a následně ho dopravil do branky, 1-0. 

Pačejov dokázal snížit, domácí si však výhru vzít nenechali

Druhý poločas začal pro domácí výborně. Ve 49. minutě se jeden z hostujících hráčů provinil nedovoleným zákrokem v pokutovém území a sudí okamžitě ukázal na značku penalty. K té se postavil Soušek a bezpečně ji proměnil. Pačejov začal být po druhé inkasované brance více aktivní a vytvořil si několik zajímavých příležitostí. V 76. minutě se hosté konečně dočkali, Kubáň využil dobrého postavení a snížil na 2-1. Poté měl Pačejov ještě jednu dobrou příležitost ke skórování, ale tu nevyužil. Závěr utkání už byl hodně nervózní, což vykristalizovalo v červenou kartu na hostující straně, kterou si připsal střelec branky Kubáň. Strážov těsný náskok udržel a na jaře si připsal vůbec první tři body. 



Ohlasy k zápasu


SK Kovodružstvo Strážov
Michal Chaluš, hráč: V tomto domácím utkání jsme konečně na jaře dosáhli na 3 body. První poločas jsme měli více ze hry, ale bohužel jen malá část míčů nacházela v pokutovém území naše kopačky. A když už je našla, tak naše zakončení bylo nepřesné či nedůrazné. Výjimkou byl centr Ludi Souška a koník od Rosti Šteinera, který znamenal naše poločasové vedení. Ve druhém poločase přišlo navýšení skóre po proměněné penaltě Ludi Souška na Lukáše Kalivodu. Místo klidného dohrání zápasu ale přišlo podcenění dvou situací, ze které se ale soupeř prosadil jen jednou. Žádná strana se v nervózním závěru už neprosadila, takže jsme se mohli radovat z prvního jarního vítězství.




Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - J. Michel [-] , J. Hosnedl [-] (68. J. Franc [-] ) - L. Soušek [-] , L. Kalivoda [-] (78. M. Kalivoda [-] ) , M. Chaluš [-] , R. Šteiner [-] - B. Mayer [-] (68. D. Kološ [-] ) , T. Červený [-] (78. I. Hryhorak [-] ) - O. Uruba [-] , J. Flodr [-]

TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] - J. Klásek [-] (70. P. Bokr [-] ) , V. Panuška [-] , F. Štěpán [-] (53. V. Havlík [-] ) , M. Klásek [-] , D. Hradil [-] , V. Klásek [-] , T. Bláha [-] , J. Ticháček [-] , L. Šmrha [-] , M. Kubaň [-]

ŽK: 67. J. Hosnedl , 79. L. Soušek , 86. M. Kalivoda - 29. M. Klásek , 51. J. Klásek , 81. D. Hradil , 90. M. Kubaň . ČK: 90. M. Kubaň .
Hráči zápasu: R. Šteiner .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: HOŠEK Jaroslav - PŘIBYL Zdeněk, KRAUS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Patrik Smetana
Tip experta: výhra domácích

Jarní král remíz tentokrát zaboduje naplno.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza