2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 14:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolešiny doma těsně vyhrály nad Blovicemi


Branky


15

Bolešiny ve 24. kole zvítězily 2-1 nad Blovicemi. Domácímu týmu zařidíl tři body v 69. minutě Matějka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Bolešiny začaly zápas ve vysokém tempu, dobře napadaly soupeře a postupně se dostávaly do nebezpečných šancí. V prvních 20 minutách domácí spálili několik vyložených šancí, při kterých se vyznamenal hostující brankář. Ve 29. minutě se ale Bolešiny dočkaly, v samostatném úniku se ocitl Jakub Pitel a pěkným přehozením gólmana otevřel skóre zápasu. Hosté vzápětí trochu znervózněli a během jedné minuty si připsali žluté karty Heřman a Chalupa. Ve 35. minutě si zase vykoledoval žlutou kartu domácí kapitán Farný. Bolešiny zvládly první poločas a do šaten se odcházelo za stavu 1-0. 

Matějka se postaral o tři body pro Bolešiny

Blovice v druhém poločase hru zlepšily a odměnou jim byl brzký vyrovnávající gól. V 52. minutě se hostující Krásný prezentoval pohlednou samostatnou akcí, při které si nejdříve navedl balón ze strany na střed a poté nechytatelnou střelou vymetl šibenici, 1-1. V 69. minutě v dobré pozici vystřelil domácí Matějka, jeho pokus nebyl nijak prudký, ale brankář Blovic trochu závahal a míč mu nakonec proklouzl pod tělem. V poslední dvacetiminutovce se nehrál příliš pěkný fotbal, Blovice se snažily o vyrovnání, ale k další vyložené šanci se už nedostaly. Bolešiny porazily ve 24. kole Blovice těsně 2-1. 



Ohlasy k zápasu


SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a během několika minut jsme si vypracovali několik vyložených šancí, které jsme ovšem trestuhodně neproměnili. Po půlhodině se nám ale konečně povedlo skórovat a šli jsme po zásluze do vedení. Hosté odpověděli po přestávce gólem po krásné samostatné akci. My jsme poté vstřelili poněkud šťastný gól, který ale ve výsledku znamenal vítězství a tři body.




Sestavy


SK Bolešiny
V. Simbartl [-] - J. Pitel [-] , D. Kuchárik [-] , D. Kolář [-] , J. Pitel [-] , T. Stupka [-] , P. Matějka [-] , R. Farný [-] , J. Brtník [-] , D. Kaiser [-] , Š. Bauer [-]

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - A. Zdvořáček [-] , R. Rous [-] , J. Diviš [-] - M. Houdek [-] , D. Tříska [-] , L. Břicháček [-] - L. Krásný [-] , M. Heřman [-] - J. Blaha [-] , L. Skřivan [-]

Hráči zápasu: J. Pitel , R. Farný .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Rubáš Jakub - BÍNA Roman, KOURA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jan Keňo

Expert: Patrik Smetana
Tip experta: výhra hostů

Blovice si spraví chuť a odvezou body po výhře 1:3.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích