R. Kočí 17.
S. Ryba 30.
J. Kutil 43.
T. Linhart 60. (p.)
4:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 18:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Hrádek nedal Losiné šanci


Branky


17. R. Kočí , 30. S. Ryba , 43. J. Kutil , 60. T. Linhart (p.) - 65. M. Šindelář , 76. M. Pouska
11

Hrádek na domácí půdě nezaváhal a Losinou porazil 4-2. Domácí tak odčinili středeční porážku z Blovic a po zaváhání Měcholup poskočili na třetí místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase dominoval Hrádek

Hrádek ve středeční dohrávce nestačil na Blovice a od začátku utkání bylo vidět, že chce porážku odčinit. V 17. minutě vybojoval téměř ztracený míč domácí Štěpán, poté přihrál na malé vápno přesně do míst, kde stál Koči a ten už bez problému dopravil míč do branky. Domácí hráli velmi aktivně a ve 30. minutě udeřili podruhé, když se po pěkné přihrávce do vápna prosadil S. Ryba. Losiná byla v prvním poločase hodně zatažená a koledovala si o další branky. Ve 43. minutě sehrál Hrádek rychlý brejk, na jehož konci se dostal k dorážce Kutil, který zvýšil už na 3-0. 

Domácí trochu polevili, ale vítězství si vzít nenechali

V druhém poločase udělal trenér Losiné jednu změnu v poli. V zápase skončil Hora a místo něj přišel Albl. V 60. minutě se jeden z hostujících hráčů provinil faulem v pokutovém území a rozhodči přisoudil penaltu domácímu týmu. K té se postavil Linhart a bez problému ji proměnil. Následně trenér Hrádku Mareš poslal do hry hned tři náhradníky. V dalších minutách domácí trochu polevili a Losiná toho hned využila. V 65. minutě chybovala v rozehrávce domácí obrana, balón ukořistil hostující M. Šindelář a střelou k tyči snížil na 4-1. V 76. minutě se hosté dočkali druhé branky, balón z rohového kopu propadl až k volnému Pouskovi, jenž pohotovým zakončením upravil skóre na 4-2. Hrádek už dvougólový náskok udržel a ve 23. kole porazil Losinou 4-2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Od začátku jsme byli jednoznačně lepším týmem, na soupeře jsme vytvořili tlak a v prvním poločase jsme se hned třikrát prosadili. Po přestávce jsme pokračovali v naší hře a brzy jsme přidali i čtvrtý gól. Poté jsem několik hráčů vystřídali, což se možná v dalších minutách projevilo nesehraností, zároveň jsme se trochu přestali koncentrovat a Losiná snížila dvěma brankami krátce po sobě. Nicméně zbytek zápasu už jsme si pohlídali a po zásluze dnes bereme tři body.

TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Do zápasu jsme šli v hodně kombinované sestavě s plánem hrát poctivě odzadu a soupeře držet dál od naší brány. To se nám ale nedařilo a celkem brzo jsme inkasovali. Hrádek v prvním poločase dominoval a mohli jsme být rádi, že jdeme do kabin "jen" s třígolovou ztrátou. Po přestávce jsme se trochu zvedli a hra se více vyrovnala. Bohužel ke konci zápasu už nám docházely síly a na závěrečný nápor jsme se už nezmohli.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - R. Kočí [-] , S. Ryba [-] , T. Linhart [-] , F. Mareš [-] (86. L. Šoural [-] ) , Š. Gajdečka [-] , J. Sekyra [-] (62. M. Pavlíček [-] ) , Š. Fremund [-] (62. M. Fabián [-] ) , A. Štěpán [-] , M. Jiřina [-] , J. Kutil [-] (62. F. Prokopius [-] )

TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - M. Pouska [-] , R. Spörl [-] , T. Pech [-] , O. Hubka [-] , M. Bodanský [-] , D. Matulka [-] , L. Šindelář [-] , J. Votípka [-] , M. Šindelář [-] , D. Hora [-] (46. T. Albl [-] )

ŽK: 90. S. Ryba - 79. O. Hubka , 82. M. Bodanský .
Hráči zápasu: Š. Gajdečka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: FLESAR Václav - KOLÁŘ Miroslav (N), NOVOTNÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Lukáš Krásný
Tip experta: výhra domácích

Hrádek je doma silný.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích