0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 16:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice vezou tři body z Pačejova


Branky


11

Pačejov prohrál na domácím hřišti s Horaždovicemi 0-3. Hosté po celý zápas dominovali a výborným výkonem si došli pro tři body a čisté konto. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Jůda

Úvod utkání byl v režii hostů, kteří soupeře přehrávali přesnou a rychlou kombinací. Horažďovice si v první půlhodině vypracovaly několik slibných gólových šancí, ale ve finální fázi si nevedly přesně nebo jejich pokusy zlikvidovala domácí obrana. Hosté však byli trpěliví, což se nakonec vyplatilo. Ve 38. minutě využil dobrého postavení Jůda a přesným zakončením otevřel skóre zápasu. Ve 34. minutě zfauloval protihráče domácí Štěpán a sudí ocenil jeho zákrok žlutou kartou. Pačejov se marně snažil o vyrovnání a v prvním poločase si vypracoval minimum nebezpečných příležitostí. 

Horažďovice v poslední patnáctiminutovce pojistily vítězství

Druhý poločas se nesl ve velmi podobném duchu jako ten první. Horažďovice dobře kombinovaly, balón držely na svých kopačkách a soupeře natlačily na vlastní polovinu. V 68. minutě udělal hostující trenér dvě změny v poli, v zápase skončili Kodýdek s Klečkou a místo nich přišli Pivnička a Karásek. Že to byl dobrý tah se ukázalo v 74. minutě, kdy se právě střídající Karásek objevil ve velké šanci a nezaváhal, 2-0. V 84. minutě definitivně potvrdil vítězství Horažďovic Pavlík, který upravil skóre na 3-0. Hosté jsou nyní v poklidném středu tabulky na sedmém místě, kdežto Pačejov je stále předposlední. 



Ohlasy k zápasu



FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér: V tomto kole nás opět čekalo místní derby, tentokrát s mužstvem Pačejova, které tento rok bojuje o záchranu v této soutěži. Utkání se odehrálo na pěkně připraveném hřišti v Pačejově. Od začátku zápasu jsme byli lepším týmem, snažili jsme se hru roztahovat do co největšího prostoru, abychom eliminovali pro nás nevýhodu trochu menšího hřiště. Pačejov se snažil pozorně bránit, což se mu poměrně dobře dařilo. Postupem času se naše kombinace zlepšovaly, což nakonec vedlo k 1. gólu, který vsítil Tomáš Jůda krásnou hlavičkou. V poločase jsme tedy vedli o jeden gól a cílem do 2. poločasu bylo pořád trpělivě, ale rychle a jednoduše kombinovat a tím přehrát soupeře. To se nám celý 2. poločas dařilo, a tím, jak soupeři ubývaly síly, jsme se dostávali do stále více gólových příležitostí. Kdybychom je lépe proměňovali, mohlo utkání skončit větším rozdílem, takto se nám povedly vsítit 2 góly až čtvrt hodiny před koncem zápasu. I tak jsme moc rádi za vyhrané derby a v příštím kole nás na domácím hřišti čeká rezerva Klatov.



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
F. Sedláček [-] - F. Štěpán [-] , P. Bokr [-] , V. Klásek [-] , T. Bláha [-] , J. Ticháček [-] , L. Šmrha [-] , M. Mareš [-] , F. Kába [-] , M. Kubaň [-] , O. Štěpán [-]

FK Horažďovice
J. Forman [-] - A. Faltys [-] , J. Kodýdek [-] (68. J. Pivnička [-] ) , J. Boček [-] , M. Lojík [-] , A. Rojt [-] , P. Klečka [-] (68. J. Karásek [-] ) , O. Šabek [-] , J. Pavlík [-] , M. Šašek [-] , T. Jůda [-]

ŽK: 34. O. Štěpán , 50. F. Kába .
Hráči zápasu: A. Rojt .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CIMICKÝ Filip - FRGAL Lukáš, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Lukáš Krásný
Tip experta: výhra hostů

Derby, ale hosté potvrdí svou kvalitu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů