Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Měcholupy konečně zabraly a jednoznačně zvítězily ve Svéradicích


Branky


14

Svéradice prohrály ve 22. kole s Měcholupy 2-5. Hosté rozhodli utkání už v prvním poločase, kdy se jim během 36 minut podařilo vstřelit hned čtyři branky. Měcholupy získaly 3 body po pěti zápasech bez výhry a nyní jsou na třetí pozici, Svéradice okupují 11. příčku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivý tlak Měcholup

Hned ve 2. minutě hosté udělali chybu v rozehrávce, čehož vzápětí mohl využít jeden z hráčů Svéradic, ale jeho pokus z malého vápna byl na poslední chvíli zblokován skluzem. To byla zároveň poslední velká šance domácího týmu v prvním poločase. V 6. minutě hostující Duchek našel krásnou přihrávkou Bečku a ten přesnou střelou překonal brankáře. Ve 20. minutě se po pěkné kombinaci objevil ve velkém vápně Bálek a zakončením k tyči zvýšil na 2-0. Měcholupy měly v prvním poločase obrovský tlak a Svéradice se prakticky jen bránily. Ve 22. minutě sehráli hosté další rychlou akci z levé strany, přesnou přihrávku obdržel Jandečka a bez problému přidal třetí gól. Ve 36. minutě bylo pro domácí ještě hůř, na konci pohledné akce na jeden dotek postupoval sám na brankáře Bečka a ani podruhé se nemýlil. Nutno dodat, že výsledné skóre mohlo být po prvním poločase ještě vyšší, protože hosté neproměnili několik dalších vyložených šancí. 

Zápas se od 50. minuty spíše dohrával

V druhém poločase už Měcholupy nehrály v takovém tempu a soupeř toho hned využil. Po závaru v pokutovém území se k balónu dostal Vachuška a snížil na 1-4. Hosté však vzápětí zareagovali a po další pěkné kombinaci se trefil Kaas. Poté se hra trochu uklidnila a Měcholupy si hlídaly pohodlný čtyřgólový náskok. Domácí ještě upravili skóre na 2-5, když se v 82. minutě prosadil Majer. Měcholupy zvítězily ve 22. kole vysoko 5-2 a po pěti zápasech bez výhry znovu získaly tři body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: Ve druhé minutě jsme po naší chybě mohli inkasovat, ale naštěstí jeden z obránců zasáhl na poslední chvíli skluzem a střelu zblízka zblokoval. Poté z nás opadla nervozita a myslím si, že jsme v prvním poločase podali rozhodně nejlepší výkon na jaře. Vstřelili jsme čtyři branky, ale výsledné skóre mohlo být ještě daleko vyšší, jelikož jsme neproměnili minimálně dalších pět vyložených šancí. Po přestávce už jsme nebyli tak aktivní a domácí snížili po rohovém kopu. Naštěstí jsme velmi rychle zareagovali a po další pěkné akci jsme vstřelili pátý gól. Za stavu 5-1 se zápas spíše dohrával a soupeř ještě jednou snížil, na naší výhře už to však nic nezměnilo.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] (82. F. Hrachovec [-] ) , V. Beránek [-] (71. F. Šuhajda [-] ) , M. Mládek [-] , P. Majer [-] , V. Brůha [-] , M. Doležal [-] , R. Pánek [-] (46. D. Pánek [-] ) , P. Mičkal [-]

TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - D. Bálek [-] (80. S. Kubík [-] ) , J. Duchek [-] (82. K. Kovařík [-] ) , V. Čížek [-] , J. Kadlec ml. [-] , V. Kaas [-] , O. Novotný [-] , D. Novák [-] (72. O. Červený [-] ) , S. Bečka [-] , P. Javorský [-] , T. Jandečka [-]

Hráči zápasu: S. Bečka , D. Bálek .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Říha Zdeněk - KEČKEŠ Jan, HÁJEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Jiří Multrus
Tip experta: remíza

Svéradice doma ubrání bod, navíc Měcholupy mají zraněné hráče a v posledních zápasech se jim tolik nedaří.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích