1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hrádek neproměnil šance a ve Štěnovicích jen remizoval


Branky


14

Štěnovice remizovaly v rámci 22. kola s Hrádkem 1-1. Domácí šli v 50. minutě do vedení po pěkné individuální akci kapitána Bočka. Hosté byli po celý zápas lepším týmem, ale doplatili na spoustu neproměněných šancí a nakonec se jim pouze povedlo vyrovnat, když se v 80. minutě trefil Prokopius. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Hrádek vstupoval do zápasu jako velký favorit a to bylo v prvním poločase jasně vidět. Hosté si zpočátku vytvořili několik zajímavých příležitostí, které ale následně nedokázali proměnit. V 8. minutě Hrádek vstřelil branku, ta však nemohla být uznána z důvodu ofsajdového postavení. Štěnovické obraně se nedala upřít bojovnost a nasazené a v několika připadech podržel tým pozorný brankář. Domácí se za první poločas ocitli v jedné nebezpečně šanci, pěkná střela Bočka ovšem skončila jenom na břevně. I přes velký tlak hostujícího týmu byl stav po 45 minutách 0-0. 

Hrádek lepším týmem, ale na 3 body to nestačilo

V 50. minutě domácí soupeře zaskočili. Pohlednou samostatnou akci zakončil kapitán Boček přesnou střelou a poslal Štěnovice do vedení. Hrádek znovu soupeře zatlačil na jeho polovinu a začal dobývat branku, gól ale stále nepřicházel. Velká převaha hostů nakonec slavila úspěch, v 80. minutě poslal pěkný centr do vápna Fremund, na balón si naskočil Prokopius a zaslouženě srovnal na 1-1. V 81. minutě nejdříve zfauloval protihráče Fabián, poté co obdržel žlutou kartu se situace ještě trochu vyhrotila a hráč Štěnovic vzápětí dostal i druhou žlutou, čímž svůj tým oslabil. Hrádek měl do konce zápasu ještě pár šancí, ale další branku už nepřidal, a ze Štěnovic si tak odvezl pouze bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěnovice
Václav Stuchl, hráč: Od úvodu jsme se klasicky bránili a díky obětavému výkonu celého týmu jsme hosty do moc šancí nepouštěli, opět jsme se prezentovali zodpovědným výkonem dozadu a soupeř s tím měl velké problémy a těžko se dostával do šancí. Mohli jsme.jit dokonce do vedení, ale krásná střela M. Bočka skončila jen na břevně branky hostí. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a po individuální akci našeho kapitána jsme se dostali do vedení. Hosté poté přidali na tempu a dostali nás pod trvalý tlak, kdy jsme odolávali jen díky obětavosti všech hráčů a několika zákrokům brankáře Minaříka. Kaňkou na utkání bylo zbytečné vyloučení M. Fabiána, který neudržel nervy na uzdě, chvíli poté jsme bohužel inkasovali, když jsme nepokryli přetažený centr na zadní tyč. Z pohledu vývoje zápasu je remíza asi spravedlivá, hosté se snažili hrát fotbal, my naopak hráli s velkým nasazením a důrazem, který na hosty platil. Celému týmu patří velký dík za předvedený výkon.

TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Od začátku zápasu jsme byli lepším týmem a soupeře jsme rychle dostali pod tlak, s našemi šancemi jsme ovšem nenaložili dobře nebo je vychytal domácí brankář. V prvním poločase hosté z ojedinělé příležitosti nastřelili břevno. Po přestávce jsme po chybě v obraně inkasovali, ale opět jsme po celý druhý poločas měli velkou převahu, z které jsme však dlouho nemohli vytěžit gól. Ten nakonec přišel v 80. minutě, kdy se po pěkném centru Fremunda prosadil Prokopius. Závěr zápasu už byl trochu nervózní, což vyústilo v červenou kartu na straně domácích. Nás může mrzet špatná koncovka a velké množství neproměněných šancí, díky tomu bereme jen bod.



Sestavy


TJ Sokol Štěnovice
Z. Minařík [-] - . Koželuh [-] , M. Fabián [-] , P. Volf [-] , T. Fink [-] (59. J. Šimek [-] ) , M. Boček [-] , J. Jůza [-] , M. Kokoška [-] , Z. Švec [-] , M. Matoušek [-] (67. J. Lederer [-] ) , J. Tomašek [-] (78. P. Brejcha [-] )

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - L. Šoural [-] (54. F. Prokopius [-] ) , Š. Fremund [-] , A. Štěpán [-] , R. Kočí [-] , J. Kutil [-] , J. Brabec [-] , S. Ryba [-] , T. Linhart [-] , F. Mareš [-] , Š. Gajdečka [-]

ŽK: 72. . Koželuh , 81. M. Fabián , 86. J. Jůza - 30. Š. Gajdečka , 60. R. Kočí . ČK: 82. M. Fabián .
Hráči zápasu: M. Boček - J. Brabec .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: PAUR Roman - LODL Petr (N), KOLÁŘ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Jiří Multrus
Tip experta: remíza

Štěnovice budou bránit jako proti všem týmům z horní půlky tabulky a pro Hrádek bude těžké se prosadit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů