2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice si doma poradily s Bolešinami, o výhře rozhodl dvěma góly Šabek


Branky


14

Horažďovice doma nezaváhaly a ve 21. kole zvítězily nad Bolešinami 2-0. Velký podíl na vítězství domácího týmu měl útočník Ondřej Šabek, jenž v druhém poločase vstřelil oba dva góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Zápas byl od úvodního hvizdu hodně vyrovnaný. Horažďovice více držely balón a snažily se hrát zejména po zemi, zatímco Bolešiny si několikrát pomohly dlouhými balóny. Oba týmy si počínaly v defenzivě svědomitě a útočné akce soupeře likvidovaly. I přesto bylo v prvním poločase k vidění několik zajímavých šancí, v jedné z nich zachránila domácí branková konstrukce, o několik minut později se stejná situace stala i na druhé straně. Po 45 minutách bylo na světelné tabuli skóre 0-0.

Šabek se prosadil dvakrát

V druhém poločase udělali oba trenéři několik změn. Bolešiny už nebyly tak aktivní a postupem času jim viditelně ubývaly síly. Toho okamžitě využili domácí, v 65. minutě stál na konci rychle sehraného protiútoku Šabek a přesnou střelou otevřel skóre zápasu. Mladý útočník byl velmi aktivní a v 78. minutě stvrdil výborný individuální výkon druhou brankou zápase, která Bolešinám zasadila definitivní úder. Horažďovice před domácími fanoušky vyhrály 2-0 a odčinily vysokou porážku z Dobřan. 



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér: Bolešiny nepatří mezi naše nejoblíbenější soupeře, proto jsme šli do zápasu se zdravým respektem. Od začátku zápasu jsme byli aktivnějším a lepším týmem, bohužel se nám nedařilo v zakončení, za 1. půli jsme spálili možná 5 gólových příležitostí. Nutno přiznat, že soupeř mohl možná dvakrát také skórovat. Ve 2. poločasu jsme pokračovali v dobrém výkonu, zlepšili jsme ještě defenzivu tak, že se soupeř již do žádné šance nedostal a proměnili jsme 2 naše šance, konkrétně Ondra Šabek. Tento zápas se nám po dlouhé době povedl, nemyslím jenom výsledkově, ale hlavně herně a doufám, že takto budeme pokračovat i v dalších zápasech.

SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: První poločas byl hodně vyrovnaný s šancemi na obou stranách. My jsme si vypracovali 3-4 velmi dobré příležitosti, ale bohužel jsme je neproměnili. Po přestávce už byli domácí lepší a v 65. minutě šli do vedení. My jsme cca od 70. minuty odpadli a byla na nás hodně znát únava. Soupeř toho využil a vzápětí jsme inkasovali druhou branku. Bohužel jsme opět doplatili na výkon v druhém poločase, kde nám již v několikátém zápase došly síly.



Sestavy


FK Horažďovice
J. Forman [-] - M. Lojík [-] , J. Pivnička [-] , J. Pavlík [-] , P. Klečka [-] , O. Šabek [-] , J. Karásek [-] (87. Š. Urban [-] ) , M. Šašek [-] (66. A. Rojt [-] ) , M. Mlnařík [-] (71. J. Reindl [-] ) , M. Šedivý [-] , T. Jůda [-]

SK Bolešiny
V. Simbartl [-] - J. Pitel [-] (71. T. Stupka [-] ) , D. Kolář [-] , R. Šindelář [-] , Z. Rückl [-] , J. Pitel [-] (65. T. Novák [-] ) , D. Kuchárik [-] , R. Farný [-] (69. K. Šilhavý [-] ) , J. Brtník [-] , D. Kaiser [-] , Š. Bauer [-]

ŽK: 42. M. Lojík , 86. T. Jůda - 88. R. Šindelář .
Hráči zápasu: O. Šabek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Velíšek Jiří - BRŮHA Radek, LOJÍK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jan Šebek
Tip experta: výhra domácích

Pokud se mladému týmu z Horažďovic vedenému zkušenými kluky sejde forma, není co řešit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích