1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2023 18:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Hrádek si připsal další těsné vítězství, proti Strážovu rozhodl Kočí


Branky


13

Hrádek zvítězil ve 21. kole nad Strážovem 1-0. Jediným gólem zápasu rozhodl o vítězství domácího týmu Kočí, který se trefil v 11. minutě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kočí poslal Hrádek do vedení

Úvod zápasu byl ve znamení aktivity domácího týmu, který přehrával soupeře především přesnými kombinacemi po stranách hřiště. V 11. minutě dostal od spoluhráče přesnou přihrávku domácí Štěpán, rozhlédl se a přihrál zcela volnému Kočímu, jenž měl už lehký úkol a uklidil míč do odkryté branky. Strážov se v prvních 20 minutách víceméně jen bránil a byl pod velkým tlakem. Po rychlém vedení Hrádku však oba týmy přestaly hrát fotbal a do konce prvního poločasu se spoléhaly spíše na nakopávané balóny, což samozřejmě diváci moc neocenili. Strážov si vypracoval několik zajímavých standardních situací, ale k vyložené šanci to nevedlo. 

Domácí si už těsný náskok pohlídali

V druhém poločase se na hřišti zejména bojovalo, Hrádek více držel balón, ale jen obtížně se dostával do šancí. Strážov měl stejný problém a jedinou jeho zbraní byly standardní situace, které ovšem gólově nekončily. Několik nedovolených zákroků sudí ocenil žlutými kartami. Domácí si zkušeně hlídali jednogólový náskok a soupeře do ničeho nepustili. Hrádek vyhrál na domácím hřišti 1-0 a na jaře stále neprohrál, Strážov je na desáté pozici. 



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Zápas jsme začali velkým tlakem, který nakonec vedl k úvodní brance. Poté se však zcela přestal hrát fotbal a oba týmy začaly nakopávat dlouhé balóny. Soupeř hrozil zejména ze standardních situací, ale vyloženou šanci si nevytvořil. Po přestávce se hrálo od vápna k vápnu a ani jeden tým se nedostal do žádné gólové šance. Na hřišti se spíše bojovalo, my jsme asi byli více na balónu, ale druhý gól jsme už bohužel nepřidali.

SK Kovodružstvo Strážov
Michal Chaluš, hráč: Do utkání vstoupili domácí náporem a rychlými kombinacemi po stranách nám dělali potíže, což vyústilo nakonec jediným gólem zápasu v 11. minutě. Nám chyběla především v prvním poločase větší odvaha na míči. Během zápasů jsme měli pár náznaků, ale nepřesným centrem či nedůrazem ve vápně jsme se o vyložené šance připravili.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - L. Šoural [-] , Š. Fremund [-] , A. Štěpán [-] , M. Jiřina [-] , R. Kočí [-] , V. Holeček [-] , S. Ryba [-] , T. Linhart [-] , F. Mareš [-] , Š. Gajdečka [-] (69. M. Pavlíček [-] )

SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - L. Soušek [-] - - I. Hryhorak [-] (83. D. Bouberle [-] ) , R. Šteiner [-] , J. Franc [-] (66. J. Kalivoda [-] ) , T. Červený [-] , J. Vališ [-] , D. Kološ [-] , J. Flodr [-] , M. Chaluš [-] , J. Michel [-]

ŽK: 50. F. Mareš , 57. V. Holeček , 90. S. Ryba , 93. R. Kočí , 93. T. Linhart - 67. I. Hryhorak , 73. T. Červený , 80. J. Vališ .
Hráči zápasu: A. Štěpán .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: SLABÝ Otto - KOLÁŘ Miroslav (N), KALIVODA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jan Šebek
Tip experta: výhra domácích

V Hrádku je strašně těžké udělat nějaké body, takže věřím domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích