2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 16:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy opět ztratily, doma remizovaly s Losinou


Branky


14

Měcholupy remizovaly s Losinou 2-2. Dlouho to vypadalo, že si domácí tým připíše 3 body, ale v 90. minutě po standardní situaci srovnal hlavou hostující Gavora, a zajistil tak svému týmu bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas zvládli lépe domácí

V úvodních minutách si počínali o něco lépe hosté, kteří si během chvíle vypracovali několik zajímavých příležitostí, které ovšem neproměnili. Ve dvou případech zachránila domácí tyč. Měcholupům se nedařila kombinace a na jejich straně byly k vidění dlouhé nakopávané balóny. Poté ale hru zlepšily a v první velké šanci se objevil domácí útočník, který však samostatný únik na brankáře v gól nepřetavil. Ve 25. minutě už domácí šli do vedení, když se po chybě soupeře dostal k míči Jandečka a přesným zakončením otevřel skóre zápasu. Vedení Měcholup ale netrvalo moc dlouho, ve 30. minutě Losiná sehrála rychlý protiútok, Šindelář utekl po straně a krásnou přihrávkou našel volného Hracha, jenž vyrovnal na 1-1. Ve 45. minutě domácí zahrávali rohový kop, balón si našel na malém vápně Veselka a zvýšil na 2-1. 

Gavora vystřelil Losiné bod

Měcholupy byly v druhém poločase jednoznačně lepším týmem a poměrně snadno se dostávaly do šancí. Naděje Losiné na dobrý výsledek držel brankář Albl, který chytil minimálně dvě tutovky a pro hostující tým byl velkou oporou. Domácí měli i smůlu, jelikož z důvodu zranění několika hráčů byli nuceni střídat. Losiná z ojedinělé šance dokázala vytěžit maximum, v 90. minutě se po standardní situaci trefil hlavou Gavora a hostujícímu týmu vystřelil bod. Měcholupy opět zaváhaly a nevyhrály už čtyři utkání za sebou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Měcholupy
Karel Veselka, hráč: Zápas jsme začali nervózně, nedařilo se nám kombinovat a spíše jsme to hráli přes dlouhé balóny ze strany a po jedné akci jsme skórovali. Vedení nám však dlouho nevydrželo, nešikovně jsme zahráli standardku a z následného protiútoku vyrovnal hostující útočník. Naštěstí jsme před poločasem stihli dát po pěkném rohu druhý gól. Bohužel po přestávce jsme opět neproměnili spoustu vyložených šancí a znovu se nám někteří hráči zranili. V závěru zápasu přišel trest z nenápadné standardky soupeře, po které jsme inkasovali podruhé.

TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Do zápasu jsme vstoupili aktivně a v úvodu jsme měli několik šancí, které jsme bohužel neproměnili. Poté jsme soupeři darovali laciný gól, ale vzápětí se nám podařilo z rychlého protiútoku vyrovnat. V závěru prvního poločasu domácí velmi dobře zahráli standardní situaci a opět šli do vedení. Po přestávce už byly Měcholupy lepším týmem a nás několikrát skvěle podržel brankář, který chytil minimálně dvě tutovky. Myslím si, že jsme v první půli hráli lépe, ale paradoxně v 90. minutě jsme po standardce vyrovnali a odvezli si z hřiště Měcholup cenný bod.



Sestavy


TJ Měcholupy
J. Kolář [-] - S. Bečka [-] , P. Javorský [-] , D. Novák [-] , T. Jandečka [-] (72. V. Kaas [-] ) , D. Bálek [-] (87. D. Bálek [-] ) , J. Duchek [-] (72. O. Červený [-] ) , V. Čížek [-] , J. Kadlec ml. [-] , K. Veselka [-] (79. K. Kovařík [-] ) , F. Zelenka [-]

TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - P. Novotný [-] , M. Gavora [-] , R. Spörl [-] , O. Hubka [-] , T. Hrach [-] , D. Matulka [-] , L. Šindelář [-] , V. Tobrman [-] , M. Pešek [-] (22. T. Pech [-] ) , M. Šindelář [-]

Hráči zápasu: K. Veselka - T. Hrach .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Rada Aleš - NESVADBA Karel, ZACH Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jan Šebek
Tip experta: výhra domácích

Měcholupy si to doma pohlídají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích