Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřany opět zvítězily, tentokrát na půdě Pačejova


14

Dobřany vyhrály ve 21. kole nad Pačejovem 4-0. I když první poločas nebyl v podání favorita ideální, tak v druhém se podařilo Dobřanům vstřelit hned čtyři góly a nakonec si dokráčely pro další pohodlné vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vítěze nepřinesl

První poločas začal v pomalém tempu, oba týmy se hlavně oťukávaly a čekaly na chybu soupeře. Dobřanům se jejich kombinace nedařila a mezihra byla pomalá. Když už se dostaly do nějaké šance, tak nezakončily přesně nebo narazily na obranu Pačejova. Ani domácí nebyli v útočné fázi nebezpeční a na defenzivu soupeře nevyzráli. Prvních 45 minut nanabídlo příliš fotbalové krásy, a tak pro nikoho nebylo překvapením, že fotbalisté obou mužstev odcházeli do kabin za nerozhodného stavu 0-0. 

Havlíček se prosadil třikrát za 13 minut!

O přestávce si hostující hráči zřejmě pár věcí vyříkali, protože v druhém poločase už hra byla daleko kvalitnější. Hned v 51. minutě se do první vyložené šance dostal Havlíček a přesným zakončením otevřel skóre zápasu. O tři minuty později to byl opět dobřanský útočník, který využil dobrého postavení a zvýšil již na 2-0. Domácí nedokázali reagovat na rychlé góly a v 64. minutě bylo ještě hůř. To se potřetí v zápase trefil Havlíček a za 13 minut zkompletoval hattrick. Utkání se poté spíše dohrávalo a od 65. minuty bylo prakticky rozhodnuto. V 83. minutě se ještě na hostující straně prosadil Roubíček a upravil skóre na konečných 4-0. 



Ohlasy k zápasu



TJ Dobřany
Karel Kripner, asistent trenéra: Do utkání jsme nevstoupili dobře. První poločas byl z naší strany špatný. Sice jsme si vytvořili nějaké šance, ale chyběl nám klid ve finální části. Mezihra byla pomalá a všechno nám strašně dlouho trvalo. O poločase jsme si nějaké věci v kabině vyříkali a hlavně jsme je dokázali přenést na hřiště. Během chvíle vstřelil Ondra Havlíček opět hattrick a bylo prakticky po zápase. Poslední branku ještě přidal Honza Roubíček a my jsme si odvezli pro nás velice důležité tři body.



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] - V. Panuška [-] , J. Klásek [-] , D. Hradil [-] (65. P. Bokr [-] ) , V. Klásek [-] , T. Bláha [-] , V. Havlík [-] , M. Mareš [-] , F. Kába [-] , M. Kubaň [-] , F. Sedláček [-]

TJ Dobřany
F. Jehlík [-] - T. Mertl [-] , J. Ebelender [-] , M. Gleissner [-] , V. Bouček [-] - Š. Mertl [-] (80. D. Mertl [-] ) , P. Hejhal [-] (57. L. Radič [-] ) , P. Brabec [-] - O. Havlíček [-] (85. T. Klír [-] ) , M. Fabián [-] (57. J. Roubíček [-] ) - J. Rajt [-] (80. D. Málek [-] )

Hráči zápasu: O. Havlíček , T. Mertl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Stach Vladislav - RUBÁŠ Jaroslav, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Jan Šebek
Tip experta: výhra domácích

Věřím zde domácím i přes pozici v tabulce a skvělou hru Dobřan. Sorry, Ondro!

Tip: výhra hostů