J. Vališ 70. (p.)
I. Hryhorak 77.
2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolešiny vezou ze Strážova cenný bod


Branky


70. J. Vališ (p.) , 77. I. Hryhorak - 18. J. Pitel , 45. J. Pitel
11

Strážov remizoval na domácím hřišti s Bolešinami 2-2. Hosté podali v prvním poločase velmi dobrý výkon a po zásluze šli do dvoubrankové vedení, nicméně po přestávce byla i přes červenou kartu jasná převaha na straně Strážova, který dokázal dvěma góly utkání vyrovnat a v závěru dokonce sahal po třech bodech. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v prvním poločase lepším týmem

Hosté vstoupili do prvního poločasu výborně a v úvodu spálili několik vyložených šancí. V 18. minutě se ocitl v samostatném úniku na brankáře jeden z útočníků Bolešin, sám nezakončil, ale všiml si ještě volného Pitela, který už měl jednoduchou úlohu a bez obtíží dopravil míč do odkryté branky. Strážovská obrana nepůsobila v prvním poločase koherentním dojmem a jindy bezproblémová spolupráce nefungovala na 100 %. Ve 27. minutě musel hostující trenér Šmolc sáhnout ke změně, zraněný stoper Kolář už nemohl pokračovat v zápase a na jeho místo přišel Pltel. Strážov si následně vypracoval několik zajímavých pokusů, ale šancím chyběla gólová tečka, v jednom případě se po zákroku hostů nabízel pokutový kop pro domácí, ale rozhodčí rozhodl, že vše proběhlo dle pravidel. Hosté se dočkali druhé branky na konci poločasu a opět se o něj postaral Pitel, který tak stvrdil velmi povedený individuální výkon. 

Strážov nerozhodila ani červená karta a utkání vyrovnal

Druhý poločas načala červená karta. V 61. minutě obdržel druhou žlutou domácí Soušek a musel předčasně do sprch. Strážov sice dohrával v oslabení, ale byl to právě on, kdo měl po přestávce navrch. Bolešiny úplně vypadly ze zápasu a soupeře nechaly hrát. V 70. minutě se odehrál souboj hostujícího brankáře s protihráčem a sudí to vyhodnotil jako penaltový zákrok. K pokutovému kopu se postavil Vališ a přesnou střelou snížil na 1-2. To zdaleka nebylo všechno, Strážov branka nakopla a v 77. minutě už bylo vyrovnáno po gólu Hryhoraka. Ke konci zápasu domácí fanoušci zápas hodně vyhecovali a hnali svůj tým za třetí brankou. Té se Strážov ovšem nedočkal, a tak utkání skončilo remízou 2-2. 



Ohlasy k zápasu


SK Kovodružstvo Strážov
Michal Chaluš, hráč: Souboj s Bolešinami jsme odstartovali tragickým prvním poločasem, který jsme prohráli 0:2. I když jeden gól byl z ofsajdu, tak soupeř měl další šance, které naštěstí nevyužil. Ve druhém poločase přišla změna utkání paradoxně po vyloučení Ludi Souška po druhé žluté kartě. Hosté zřejmě podvědomě ubrali a my naopak zvýšili své úsilí, se kterým jsme vstoupili do druhého poločasu. Nejprve snížil Jarda Vališ z penalty po faulu brankáře na Kubu Kalivodu. A o chvíli později bylo vyrovnáno, když po krásné průnikové přihrávce Jardy Vališe ještě lépe zakončil Ivan Hryhorak. A zápas nemusel skončit jen remízou. Před hostující bránou jsme měli ještě několik závarů, kde gól visel ve vzduchu. Jednou dokonce byl míč již za brankovou čárou, ale pomezní rozhodčí si toho nevšiml. Konečný výsledek musíme vzhledem k průběhu utkání brát, ale náš tým již potřebuje získat vítězství za 3 body. Další pokus budeme mít v těžkém utkání na hřišti v Hrádku.

SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: Úvod utkání byl v naší režii a podařilo se nám vstřelit dvě branky. Poté jsme si však mysleli, že je o výsledku rozhodnuto a i přesto, že soupeř obdržel po přestávce červenou kartu, jsme byli horší týmem. Na náš výkon z první poloviny utkání jsme vůbec nenavázali a soupeře jsme nechali vyrovnat. V závěru zápasu jsme se ještě museli strachovat o remízu, protože Strážov měl další šance ke vstřelení třetího gólu. Zároveň musím dodat, že vyhecování zápasu ze strany domácích diváků mi přišlo absolutně zbytečné a nesmyslné.



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - L. Soušek [-] - - T. Červený [-] , L. Kalivoda [-] (52. J. Kalivoda [-] ) , J. Vališ [-] , O. Uruba [-] , J. Hosnedl [-] , D. Kološ [-] (46. I. Hryhorak [-] ) , J. Flodr [-] , M. Chaluš [-] , J. Michel [-]

SK Bolešiny
V. Simbartl [-] - D. Kolář [-] (27. J. Pitel [-] ) , R. Šindelář [-] , Z. Rückl [-] , D. Kuchárik [-] (46. P. Vizinger [-] ) , J. Pitel [-] , T. Stupka [-] , R. Farný [-] (86. P. Bošek [-] ) , J. Brtník [-] , D. Kaiser [-] , Š. Bauer [-]

ŽK: 32. J. Michel , 53. L. Soušek - 20. T. Stupka , 69. V. Simbartl , 75. Š. Bauer , 76. J. Pitel , 80. O. Kaiser . ČK: 61. L. Soušek .
Hráči zápasu: J. Vališ - J. Pitel .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - VÁVRA Ondřej, CUPL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jan Boček
Tip experta: výhra hostů

Čekám vyrovnané utkání, ale Bolešiny vyhrají o gól.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích