2:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy přetlačily Svéradice a vyhrály potřetí za sebou


Branky


17. D. Juhaňák , 72. D. Juhaňák (p.) - 19. S. Weber , 35. S. Weber , 37. S. Weber
11

Klatovy vyhrály v rámci 20. kola ve Svéradicích 3-2. Na hostující straně se o všechny tři branky postaral v prvním poločase S. Weber. Za domácí dokázal v 72. minutě snížit na rozdíl jediné branky z pokutového kopu Juhaňák, ale na body to již nestačilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick hostujícího Webera

V 17. minutě hosté chybovali ve vlastním pokutovém území, po zmatku se dostal k balónu domácí Juhaňák a poslal Svéradice do vedení. Jednogólový náskok si však domácí neužili moc dlouho, v 19. minutě zahrával přímý volný kop ze slibné vzdálenosti hostující Weber a na jeho následnou střelu neměl brankář nárok, 1-1. Poté se oba týmy dostaly do několika zajímavých šancí, ale ani jeden branku nevstřelil. Ve 35. minutě dostali hosté další možnost přímého volného kopu. K tomu se opět postavil Weber a znovu mířil přesně. Klatovský záložník korunoval výborný individuální výkon třetí brankou o dvě minuty později a hosté už vedli 3-1. 

Juhaňák pouze snížil

V druhé půli už se nehrálo v takovém tempu, Svéradice se snažily o snižující gól, ale dlouhou dobu se jim v zakončení vedlo nepřesně. To se změnilo až v 72. minutě, kdy se jeden z hostujících hráčů provinil nedovoleným zákrokem v pokutovém území. Rozhodčí neváhal a domácímu týmu přisoudil penaltu. Té se ujal Juhaňák a přesnou střelou snížil na 2-3. Svéradice se odhodlaly k závěrečnému náporu, ale k jejich smůle třetí branku nepřidaly. Klatovy zvládly naplno bodovat i v druhém utkání za sebou a posunuly se na šesté místo, Svéradice jsou jedenácté. 



Ohlasy k zápasu



SK Klatovy 1898 B
Tomáš Partyngl, hráč: Zápas pro nás nezačal dobře, v 17. minutě jsme po zmatku v našem pokutovém území inkasovali a museli tak opět dotahovat. Vedení domácích netrvalo dlouho a už o dvě minuty později vyrovnal Sebastian Weber z přímého volného kopu. Stejný hráč stejným způsobem zvýšil na 2:1 ve 35. minutě, takže dvě branky z přímého kopu. O dvě minuty později Sebastian zkompletoval hattrick, kdy po hezké akci uklízel míč do skoro odkryté brány. Do kabiny jsme tedy šli s vedením 3:1. Druhá půle toho moc nenabídla, domácí se snažili o snížení a následné vyrovnání, snížení na 2:3 se dočkali po velmi pochybné penaltě v 72. minutě. Naštěstí se skóre již neměnilo, a tak jsme odvezli zasloužené 3 body do Klatov.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , P. Chládek [-] (56. M. Mládek [-] ) , D. Juhaňák [-] , P. Majer [-] (89. D. Pánek [-] ) , V. Brůha [-] , M. Doležal [-] , V. Červený [-] (83. F. Hrachovec [-] ) , P. Mičkal [-]

SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - A. Prančl [-] , J. Pretzelmayer [-] , J. Kolerus [-] , J. Fiala [-] (83. M. Marek [-] ) , O. Mareš [-] , T. Partyngl [-] , M. Barborka [-] , Z. Kotáb [-] , T. Daněk [-] , S. Weber [-] (60. Z. Cibulka [-] )

ŽK: 61. A. Vachuška , 64. D. Juhaňák , 91. P. Mičkal - 64. M. Barborka , 72. T. Partyngl , 80. O. Mareš , 89. M. Marek .
Hráči zápasu: S. Weber .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kulhánek Milan - KÁBA Rostislav (N), ŘÍHA Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Jan Boček
Tip experta: výhra hostů

Svéradice aktuálně nemají formu, a proto Klatovy zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích