1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Souboj těžkých vah, Hrádek se rozešel s Chotěšovem smírně!


Branky


11

Hrádek remizoval ve šlágru 20. kola s Chotěšovem 1-1. Průběh celého zápasu byl velmi vyrovnaný a zároveň chudý na vyložené šance. Hosté šli v 58. minutě do vedení po brance Multruse, ale domácí tým dokázal odpovědět a v 74. minutě mu zařídil bod Kočí. Hrádek je v současné chvíli s 39 body třetí, Chotěšov se drží těsně za ním s jednobodovou ztrátou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nerozhodně

Chotěšov v úvodních minutách držel míč na kopačkách, dobře kombinoval, ale do vyložených šancí se nedostával. Výjimkou byla 15. minuta, kdy jeden z hostujících hráčů spálil obrovskou šanci a zamířil vedle. Hrádek spoléhal zejména na standardní situace a několikrát se mu podařilo vysunout útočníka Kočího, k brance to ovšem nevedlo. Ani jeden z týmů se nebál přitvrdit a v první půli obdrželi žluté karty domácí Kočí a hostující Vacek. Největší šanci Hrádku měl S. Ryba, který šel ze strany sám na bránu, gólmana však nepřekonal. První poločas skončil nerozhodně 0-0.

Boj, karty, góly na obou stranách

V druhém poločase se nehrál příliš pohledný fotbal a na hřišti se hodně bojovalo. I přesto přišly góly, nejdříve hosté využili zaváhání domácí obrany a v 54. minutě se prosadil v pokutovém území Multrus. V 74. minutě se krásnou samostatnou akcí prezentoval S. Ryba, nejdříve obešel u lajny protihráče a poté našel přesnou přihrávkou úplně volného Kočího, který už měl lehkou úlohu a jen doklepl míč do prázdné branky. Ve zbytku zápasu byla mírná převaha na domácí straně, ale Hrádek si už žádnou vyloženou šanci nevypracoval. Souboj třetího týmu se čtvrtým tak skončil nerozhodným výsledkem 1-1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: V prvním poločase jsme se dlouho nemohli dostat do zápasu a vlastně jsme si nevypracovali ani žádnou vyloženou šanci. Soupeř více držel balón a spálil jednu tutovku, ale jinak jsme ho do ničeho nepustili. V druhé půlce jsme rychle inkasovali, což nás probralo a poté jsme konečně začali hrát. Po krásné individuální akci jsme se dočkali zaslouženého vyrovnání a ve zbytku zápasu jsme měli více ze hry, další vyloženou šanci jsme si však nevypracovali. Řekl bych, že remíza je pro oba týmy zasloužená.

TJ Chotěšov
Jiří Multrus, trenér: V dalším kole jsme jeli do Hrádku a samozřejmě jsme věděli, že nás nečeká nic jednoduchého. Do zápasu jsme vstoupili dobře a dařilo se nám být více na míči. Gólovou šanci jsme si ale vytvořili jen jednu a bohužel jsme ji neproměnili. Soupeř hrozil ze standardních situací a z nakopávaných balónů na útočníka Kočího. Ve druhém poločase z fotbalu celkem sešlo a byl to spíše boj, místy boj o vlastní zdraví. Hrádek se nechal klasicky vyhecovat svými fanoušky a nesmyslně začali hrotit každý souboj. Rozhodčí to bohužel nezvládl ohlídat. Nám se sice podařilo vstřelit branku, ale o vedení jsme za chvilku přišli, když jsme nedokázali zastoupit vystřídaného stopera Vacka. Když to vezmu s odstupem, bod je asi spravedlivý pro oba týmy. To, co se stalo v závěru zápasu a po zápase při odchodu do kabin raději komentovat nebudu...



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - L. Šoural [-] , A. Štěpán [-] , R. Kočí [-] , J. Kutil [-] (85. F. Prokopius [-] ) , J. Brabec [-] , S. Ryba [-] , T. Linhart [-] , V. Skála [-] , F. Mareš [-] (71. M. Jiřina [-] ) , Š. Gajdečka [-]

TJ Chotěšov
M. Rada [-] - M. Brabec [-] (75. D. Nohava [-] ) , T. Vacek [-] (73. A. Štökl [-] ) , P. Milička [-] , L. Calta [-] - A. Kavka [-] , V. Bednář [-] , J. Zahoř [-] , P. Braun [-] - M. Vacek [-] , J. Multrus [-]

ŽK: 27. R. Kočí , 90. J. Brabec , 90. T. Linhart - 39. T. Vacek , 56. J. Multrus , 69. A. Kavka , 88. D. Nohava .
Hráči zápasu: S. Ryba - L. Calta .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Rubáš Jakub - PITEL Richard (N), ERET Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Jan Boček
Tip experta: výhra domácích

Hrádek má zkušené mužstvo a doma nezaváhá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích