1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Štěnovice zaskočily Měcholupy, po bojovném výkonu získaly bod


Branky


11

Štěnovice remizovaly ve 20. kole s Měcholupy 1-1. Poslední tým tabulky předvedl v zápase velmi bojovný výkon a překvapivě favorita obral o body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vítěze nepřinesl

Měcholupy do zápasu vstupovaly bez několika zraněných hráčů a s důrazným stylem domácího týmu měly od začátku problémy. I přesto šli hosté do vedení, v 19. minutě stál na konci rychlého brejku Duchek a přesným zakončením otevřel skóre zápasu. Štěnovice se inkasovanou brankou nenechaly rozhodit a ve zbytku prvního poločasu byly lepším týmem. Domácí nejdříve několik slibných šancí neproměnili, ale ve 40. minutě už se to změnilo. Vyloženou šanci přetavil v gól Matoušek a vyrovnal na 1-1. Fotbalisté Měcholup se ze zápasu trochu vytratili a vůbec nemohli překonat dobře fungující obranu soupeře. 

Výborný výkon brankáře Minaříka, neproměněné šance na obou stranách

Hostující trenér reagoval na nepříznivý vývoj utkání dvojitým střídáním. V zápase skončili Harmady a Voves a místo nich přišli Bálek a Veselka. O patnáct minut později je ještě následovali další dva hráči, ale ani čtyři změny výkon hostujícího týmu nepozvedly. Měcholupy hrozily hlavně střelami ze střední vzdálenosti, při kterých se několikrát fantasticky vyznamenal domácí brankář Minařík. Štěnovice si znovu dokázaly vytvořit pár vyložených šancí, ale ve finální fázi si vedly nepřesně nebo při soupeři stálo štěstí v podobě brankové konstrukce. V 90. minutě se ještě nechal zbytečně vyloučit domácí Jůza, ale na konečném skóre to nic nezměnilo. Štěnovice remizovaly s Měcholupy 1-1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěnovice
Václav Stuch, hráč: Dnes jsme na domácí půdě přivítali vedoucí tým soutěže a předvedli jsme zodpovědný, důrazný a hlavně efektivní výkon. Hosté za celý zápas nenašli recept na naši dobře fungující obranu a náš důraz jim asi úplně nevoněl. Tentokrát jsme velmi dobře bránili standardky, i když je pravda, že občas i se štěstím. Hráči zaslouží pochvalu za velkou bojovnost o odhodlání urvat body, konečně jsme ukázali, že i my umíme hrát fotbal.

TJ Měcholupy
Karel Veselka, hráč: Na zápas jsme jeli s tím, že se chceme vrátit na vítěznou vlnu, ale bohužel se to nepovedlo. Měli jsme střídačku plnou zraněných hráčů, věřili jsme však, že ti co dostanou šanci, podají dobrý výkon. V utkání jsme sice šli do vedení, ale jinak to byl jediný světlý okamžik. Až na některé přesné střely, které zázračně chytil domácí gólman, jsme vyložené šance neměli. Chyběla nám bojovnost a hlavně nasazení, a pokud budeme hrát takhle, tak nikdy nemůžeme získat tři body. Bohužel máme další dva zraněné hráče a na jaře jsme zatím neodehráli dva zápasy po sobě ve stejné sestavě. Doufám, že se brzo všichni uzdraví a začneme opět podávat dobré výkony. Dnes to bylo zklamání.



Sestavy


TJ Sokol Štěnovice
Z. Minařík [-] - . Koželuh [-] (70. J. Lederer [-] ) , M. Fabián [-] (58. P. Volf [-] ) , T. Fink [-] , M. Boček [-] , J. Jůza [-] , M. Kokoška [-] , Z. Švec [-] , J. Uxa [-] , M. Matoušek [-] (70. J. Šimek [-] ) , J. Tomašek [-]

TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] (62. J. Valečka [-] ) - S. Bečka [-] , T. Jandečka [-] , J. Duchek [-] , O. Červený [-] , V. Čížek [-] (62. V. Kaas [-] ) , P. Harmady [-] (46. D. Bálek [-] ) , O. Novotný [-] , D. Voves [-] (46. K. Veselka [-] ) , F. Zelenka [-] , J. Kolář [-]

ŽK: 55. J. Jůza , 67. T. Fink - 58. V. Čížek . ČK: 90. J. Jůza .
Hráči zápasu: Z. Švec , Z. Minařík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Velíšek Jiří - ŠILHÁNEK Patrik, JAVORSKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jan Boček
Tip experta: výhra hostů

Štěnovice umí doma potrápit, ale Měcholupy si to pohlídají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů