1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice doma remizovaly s Chanovicemi


Branky


11

Horažďovice v 19. kole remizovaly s Chanovicemi 1-1. Na obou stranách byl k vidění jeden gól a stejně jako na podzim si týmy body rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácích

Hned ve 3. minutě se za domácí tým prosadil Boček, který přesně zakončil po standardní situaci. Prvních 15 minut bylo v režii Horažďovic, které měly i další šance, ty ovšem zůstaly nevyužity. Poté se do zápasu dostali i hosté, největší šanci si připsal Kubaň, ale tutovku neproměnil. Horažďovice reagovaly několika střelami ze střední vzdálenosti a nebezpečnými útoky z křídelních prostorů. Chanovice se hnaly za vyrovnáním, ale Pícka, Šebek nebo Zoubek své šance v gól nepřetavili. Domácí si tak do konce prvního poločasu pohlídali jednogólový náskok. 

Pícka zařídil vyrovnání

V druhém poločase už se nehrálo v takovém tempu a oba týmy spoléhaly hlavně na protiútoky. V 57. minutě se Chanovice prosadily, nejdříve předvedli pohlednou akci Petřík se Šabkem, druhý jmenovaný poté nacentroval balón do pokutového území, na přesný centr si naskočil Pícka a hlavou vyrovnal na 1-1. V dalších minutách měli domácí několik zajímavých standardek, zatímco hosté hrozili z protiútoků. Ani jeden z týmů však do konce zápasu na soupeřovu obranu recept nenašel, a tak se body rozdělily. 



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér:

TJ Pfeifer Chanovice
Radim Šiška, trenér: V derby zápase jsme si stejně jako na podzim s Horažďovicemi body rozdělili. Na Lipkách se hrál oboustranně pěkný kombinační fotbal a vyhrát mohly oba týmy. Nás musí mrzet laxní vstup do zápasu a množství neproměněných šancí, ale celkově se za výkon stydět nemusíme.



Sestavy


FK Horažďovice
J. Forman [-] - A. Rojt [-] , O. Šabek [-] (46. J. Pavlík [-] ) , J. Boček [-] , J. Karásek [-] , M. Šašek [-] , M. Mlnařík [-] (46. F. Marc [-] ) , M. Šedivý [-] , T. Jůda [-] , P. Klečka [-] (64. Š. Urban [-] ) , J. Kodýdek [-]

TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - D. Pavlovský [-] , J. Petřík [-] , J. Polena [-] , J. Prýmas [-] - L. Pícka [-] (67. M. Jakub [-] ) , V. Zoubek [-] , M. Šlehubr [-] , M. Šabek [-] (79. J. Merašický [-] ) - J. Kubaň [-] , J. Šebek [-]

ŽK: 50. J. Kubaň , 60. J. Polena , 65. J. Prýmas , 83. M. Šlehubr .
Hráči zápasu: V. Zoubek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Brůha Radek - BARTHELDY Zdeněk (N), PAVLOVSKÝ Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Očekávám velmi vyrovnáný průběh utkání, ale myslím si, že domácí vyhrají o gól.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích