V. Kaas 72.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola: těsná výhra Hrádku, deset žlutých a jedna červená


Branky


72. V. Kaas - 20. T. Linhart , 68. R. Kočí
11

Ve šlágru kola zvítězil Hrádek nad Měcholupy 2-1. Hosté se ujali vedení po brankách Linharta a Kočího, ale domácí dokázali snížit v 72. minutě, kdy se prosadil Kaas. Posledních 20 minut zápasu se neslo ve vyhroceném duchu a rozhodčí rozdával karty jako na běžícím pásem. Hrádek těsný náskok udržel a na jaře dál zůstává stoprocentní, Měcholupy poprvé prohrály. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Linhart otevřel skóre

Prvních 15 minut nabídlo vyrovnaný souboj, Měcholupy hrozily zejména z rychlých protiútoků, ale dobře fungující obrana Hrádku si se vším poradila. V 16. minutě ale chybovala a domácí Bečka se ocitl v samostatném úniku, následně udělal kličku brankáři a poslal míč do odkryté brány, jeden z chybujících obránců však na poslední chvíli gólu zabránil a míč vyhlavičkoval do břevna. Ve 20. minutě udeřil Hrádek, Linhart krásnou střelou za vápnem vymetl šibenici a otevřel skóre zápasu. Hosté mohli vzápětí přidat druhou branku, ale několik dobrých příležitostí neproměnili. Měcholupy si už žádnou vážnější šanci do konce prvního poločasu nevytvořily, a tak se šlo do kabin za stavu 1-0 pro Hrádek. 

Druhý poločas ve znamení tvrdé hry a karet

V druhém poločase se hra hodně přiostřila a ani jeden z týmů si nic nedaroval. Místy až velmi zbytečně tvrdé zákroky a souboje vedly rozhodčího k udělování karet na obou stranách. První vážnější šanci si připsali hosté, Gajdečka svojí pumelicí z 35 metrů ovšem nastřelil jenom tyč. Měcholupy se viditelně snažily o vyrovnání, ale Hrádek jejich snahu zastavil v 68. minutě, kdy se po rychle sehraném protiútoku trefil Kočí a upravil skóre na 2-0. Nakonec se dočkali i domácí, kteří v 72. minutě rychle rozehráli aut, soupeř nepokryl volného Kaase, který přesnou střelou snížil na 1-2. Stěžejní byla pro zápas 76. minuta, kdy domácí Javorský po odpískání strčil do protihráče a ten spadl. Sudí ihned vytáhl červenou kartu a Měcholupy šly do deseti. Nutno dodat, že by některé další zákroky v druhém poločase zasloužily minimálně stejné ocenění. Nervózní závěr utkání přinesl další karty a bylo až zázrakem, že rozhodčí vyloučil pouze jednoho hráče. Hrádek si těsný náskok udržel a ve šlágru kola porazil Měcholupy 2-1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: Do utkání jsme vstoupili dobře a z první vážnější šance jsme mohli jít do vedení, soupeře ovšem zachránilo břevno. Poté jsme inkasovali a to nás trochu srazilo, jelikož jsme si do konce prvního poločasu žádnou další vyloženou šanci nevypracovali. Po přestávce jsme navázali na úvod zápasu a opět jsme měli několik dobrých přílěžitostí, které jsme bohužel nevyužili, hosté naopak přidali druhou branku z rychlého protiútoku. My jsme dokázali snížit v 72. minutě, ale o pár minut později přišlo vyloučení na naší straně, které bych vzhledem k nastavené hře v druhém poločase a tvrdým zákrokům soupeře, označil za nesprávně posouzené. Fotbalisté Hrádku hráli hodně za hranou a myslím si, že některé jejich zákroky mohly být posouzeny rovnou jako červené karty. Místo toho byl vyloučen náš hráč, který šel v přerušené hře s protihráčem rameno na rameno, ale ten vzápětí upadl a sudí to vyhodnotil rovnou červenou kartou, což mi po předchozích faulech přišlo nesmyslné. V oslabení jsme ještě zahrozili z několika standardních situací, ale vyrovnávající gól už jsme nevstřelili. Prohra nás samozřejmě mrzí, zároveň máme ze zápasu pár zranění, což nám na pohodě taky nepřidá.

TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Úvod utkání byl vyrovnaný a cca v 15. minutě jsme přežili soupeřovu vyloženou šancí, při které skončil balón na břevně. Poté se převaha začala obracet na naši stranu a po zásluze jsme šli do vedení. V druhém poločase jsme měli několik příležitosti přidat druhou branku, a to se nám nakonec i povedlo. Posledních 20 minut zápasu bylo hodně hektických, ale my jsme Měcholupy už do ničeho nepustili a myslím si, že jsme dnes byli jednoznačně lepším týmem, což nám ve výsledku přineslo výhru a cenné tři body.



Sestavy


TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - T. Jandečka [-] (65. P. Javorský [-] ) , S. Bečka [-] , O. Červený [-] (65. J. Valečka [-] ) , V. Čížek [-] (46. D. Novák [-] ) , V. Kaas [-] , J. Duchek [-] , D. Voves [-] , J. Kadlec ml. [-] , F. Zelenka [-] , K. Veselka [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - L. Šoural [-] , Š. Fremund [-] (87. F. Mareš [-] ) , A. Štěpán [-] , R. Kočí [-] , J. Kutil [-] (94. M. Pavlíček [-] ) , J. Brabec [-] , S. Ryba [-] , T. Linhart [-] (53. M. Jiřina [-] ) , V. Skála [-] , Š. Gajdečka [-]

ŽK: 58. F. Zelenka , 76. K. Veselka , 78. S. Bečka , 88. J. Duchek - 45. T. Linhart , 50. A. Štěpán , 67. R. Kočí , 74. Š. Gajdečka , 76. L. Šoural , 88. J. Brabec . ČK: 76. P. Javorský .
Hráči zápasu: Š. Gajdečka , S. Ryba .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: STROLENÝ Petr - JAKŠ Jan, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zde očekávám vyrovnaný souboj dvou týmů, takže to bude buď a nebo, ale beru v potaz i to, že Hrádek na jaře ještě body neztratil. Bude to hodně o soubojích a o prvním vstřeleném gólu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích