J. Vokurka 24.
R. Kolář 35. (p.)
2:1
(2:0)
67. S. Ryba
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2023 18:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice v dohrávce těsně zvítězily nad Hrádkem


Branky


24. J. Vokurka , 35. R. Kolář (p.) - 67. S. Ryba
13

Blovice zvítězily v dohrávce 18. kola nad Hrádkem 2-1. Domácí tým podal výborný výkon zejména v prvním poločase  po třech utkáních bez výhry znovu naplno bodoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná záležitost domácího týmu

Po Přk, v 5´, hlavou vedle brány mířil důrazný Heřman, za 3´Krásný rozkmital své nožky, ukázkově dal balon pod sebe, ale Vokurka zase branku minul. V 18´se ošklivě v obličeji zranil blovický Zdvořáček, který nakonec se sebezapřením zápas dohrál. V 25´vysoko napadající Heřman donutil brankáře hostů a obranu k chybám a druhý dotírající Vokurka se konečně trefil- 1:0! Agilně hrající Heřman si vykoledoval v 34´faul ve vápně a za minutu jej z PK s přehledem proměnil junior Kolář – 2:0! Mohlo být ještě veseleji, když se Heřman za pár minut sám řítil s balonem na brankáře, toho však nepřekonal. Na druhé straně se výtečným zákrokem v brance ukázal mladík Blovic – Beneš, když po rohovém kopu vychytal jednoho z útočníků s tvrdou střelou k tyči.

Hrádek utkání zdramatizoval

Ve 2.pol se hosté velice zvedli, nejenže se do hry zapojil velezkušený útočník Kočí, ale najednou domácím začali vnucovat jejich styl, který je vždy nepříjemný. Zároveň však ne oku diváka lahodící, kdy vysoké balony létají bez mezihry od vápna k vápnu, následuje vždy nějaká šavlovačka a k tvrdé hře je najednou velice blízko. Domácí měli ještě šance, když Krásný naservíroval balon na nohu Třískovi, jeho střelu brankář vyrazil a dorážku halfvolejem již Břicháček neumístil. V 67´hlavou za sebe poslal míč Kočí a jeho přihrávku dostal nakonec jeden z jeho spoluhráčů do sítě-2:1. Hosté bojovali a v této fázi zápasu byli i lepší, ale nechávali vzadu otevřená vrátka. Do jedné ze šancí se řítil opět Heřman, ale v poslední chvíli mu dopravení míče do sítě zamezil výtečným a čistým zákrokem bek Gajdečka. V posledních minutách zápasu podržel Blovice mladík Beneš, jenž zázračně vykryl jednu z přesných střel hostů.

 

Autor reportu: Luboš Horvát



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice
Luboš Horvát, asistent trenéra: Snad mohu říct, že jsem dnes spokojený, náš herní projev se mně líbil, a to především v 1.pol., ve druhém to již bylo slabší, bylo vidět, jakým fenoménem je u hostů Radek Kočí. Po jeho příchodu na hřiště Hrádek viditelně ožil a snažil se nám vnutit jeho hru. Ale někteří naši kluci předvedli nadprůměrné výkony proti silnému a nepříjemnému soupeři, nakonec jsme byli šťastnější my, a proto dnes vítězství opravdu chutná.

TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: První poločas byl v našem podání velmi špatný, prakticky jsme se nedostali do šance a soupeře jsme nechali dvakrát skórovat. Po přestávce jsme výkon zlepšili, Blovice jsme zatlačili a podařilo se nám i snížit. Soupeř hrozil zejména z protiútoků a vypracoval si několik šancí. My jsme si už bohužel žádnou vyloženou příležitost nevytvořili, a tak dnes odjíždíme bez bodů.



Sestavy


TJ Sokol Blovice
T. Beneš [-] - M. Houdek [-] , A. Zdvořáček [-] , R. Kolář [-] , J. Diviš [-] - L. Břicháček [-] , R. Rous [-] , D. Tříska [-] , J. Vokurka [-] - L. Krásný [-] , M. Heřman [-] -

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - Š. Fremund [-] , A. Štěpán [-] , J. Kutil [-] (85. K. Balog [-] ) , J. Brabec [-] , S. Ryba [-] , T. Linhart [-] , R. Holeček [-] (46. M. Jiřina [-] ) , F. Mareš [-] (60. M. Fabián [-] ) , F. Prokopius [-] (46. R. Kočí [-] ) , Š. Gajdečka [-]

ŽK: 42. A. Zdvořáček , 77. M. Heřman - 16. T. Linhart , 71. J. Brabec , 75. J. Kutil .
Hráči zápasu: D. Tříska .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - ŠILHÁNEK Patrik, BOUDA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Josef Hlůžek
Tip experta: výhra domácích

Domácí tým bude mít navrch.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů