1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek v Klatovech potvrdil formu a vyhrál počtvrté za sebou


Branky


81. O. Mareš - 44. R. Kočí , 71. J. Kutil
11

Fotbalisté Hrádku vyhráli na umělé trávě Klatov 2-1. Hostující tým poslal do vedení ve 44. minutě Kočí, po změně stran přidal druhou branku Hrádku Kutil, ale domácí zápas dramatizovali gólem z 81. minuty, kdy se trefil Mareš. Hrádek už těsný náskok udržel a na jaře zatím stoprocentní. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se prosadili v závěru

Od úvodních minut měli míč na kopačkách domácí, kteří se snažili trpělivou kombinací překonat hostující obranu, ta ovšem fungovala na výbornou a se soupeřem si věděla rady. Hrádek hrozil zejména z protiútoků, ale žádnou šanci proměnit nedokázal. Kupodivu největší příležitost měli hosté z přímého volného kopu, po kterém skončil míč na břevně. Poté se ozvali i domácí, konkrétně Marek, který nádhernou bombou orazítkoval tyč. Když už to vypadalo, že první poločas skončí bez branek, tak se prosadili hosté. Ve 44. minutě se po závaru v pokutovém území Klatov dostal k míči hostující Kočí a přesnou střelou otevřel skóre zápasu.

Hrádek udržel těsný náskok

V druhém poločase se hra nezměnila, domácí hráči marně dobývali skálopevnou obranu Hrádku a ten naopak hrozil nebezpečnými protiútoky. V 71. minutě se jeden z hráčů Klatov snažil v malém vápně udělat kličku dotírajícímu Kutilovi, ten balón dokázal získat a už ho bez problému jen doklepl do brány. O deset minut později domácí utkání zdramatizovali, krásnou kombinaci na jeden dotek zakončil přesnou střelou Mareš a snížil na 1-2. Posledních 10 minut bylo poměrně hektických, domácí se snažili vyrovnat, ale Hrádek je už do žádné vyložené šance nepustil, naopak hostující tým mohl přidat v úplném závěru třetí branku, ale Kočí nastřelil pouze břevno. Hrádek vyhrál v Klatovech 2-1 a na jaře ještě neztratil ani bod. 



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898 B
Tomáš Partyngl, hráč: Začátek zápasu nám pro změnu vyšel v tom ohledu, že jsme neinkasovali během první desetiminutovky, jak je na jaře naším zvykem. Míč na kopačkách jsme měli převážně my, snažili jsme se postupnou kombinací překonat hostující obranu. Hosté si vytvářeli zajímavé akce z brejků, nejnebezpečnější střela však přišla z přímého volného kopu, kdy hostující hráč orazítkoval břevno. O pár minut později jsme bohužel i my trefili tyčku, Michal Marek napřáhl a jeho pumelici vytěsnil brankář Hrádku pouhým pohledem na tyč. Minutu před koncem první poloviny utkání Hrádek využil závaru v našem pokutovém území a poté, co jsme nedokázali odkopnout balón do bezpečí, tak otevřel skóre a do kabin jsme šli za stavu 0:1. Druhý poločas nabídl téměř stejný scénář, jako ten první. Nedařilo se nám překonat hostující obranu, naopak jsme čelili rychlým brejkům. Druhý gól jsme dostali po naprosté školácké chybě, kdy jsme místo jednoduchého odkopu v našem malém vápně nepochopitelně chtěli dělat kličku soupeři, který balón získal a jednoduše doklepl do sítě, 0:2. V 81. minutě se nám konečně povedla kombinace na jeden dotek a střídající Ondřej Mareš prostřelil bezmocného brankáře hostů. Bohužel se nám již nepovedlo jednogólovou ztrátu smazat a tak jsme opět vyšli bodově naprázdno.

TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Dnes hrály oba týmy pohledný fotbal, který musel lahodit oku diváka. V prvním poločase jsme několik šancí spálili, ale zároveň jsme měli štěstí po střele domácího Marka, který napálil tyč. Nám se nakonec podařilo vstřelit gól do šatny. Po přestávce bylo utkání poměrně vyrovnané, nicméně my jsme využili chyby soupeře a přidali jsme druhou branku. Soupeř dokázal v 81. minutě zápas zdramatizovat a díky tomu bylo posledních 10 minut hektických. My jsme však domácí tým už do žádné šance nepustili a zaslouženě jsme si odvezli 3 body.



Sestavy


SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - J. Potužník [-] (65. O. Mareš [-] ) , A. Prančl [-] , M. Marek [-] , B. Valeš [-] , T. Partyngl [-] , L. Urs [-] , Z. Kotáb [-] (85. J. Pretzelmayer [-] ) , J. Kolerus [-] , T. Daněk [-] , M. Barborka [-] (70. L. Korpa [-] )

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - L. Šoural [-] , A. Štěpán [-] , R. Kočí [-] , J. Kutil [-] (72. M. Jiřina [-] ) , J. Brabec [-] , S. Ryba [-] (90. M. Fabián [-] ) , T. Linhart [-] , V. Skála [-] , F. Mareš [-] (46. Š. Fremund [-] ) , Š. Gajdečka [-]

ŽK: 66. Š. Gajdečka .
Hráči zápasu: V. Skála , J. Kutil .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Bína Roman - MOLNÁR Ludovít, JAKŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Marek Šindelář
Tip experta: výhra hostů

Hrádek si zápas vzadu ohlídá i přes klatovskou palebnou sílu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů