Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 10:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předposlední Pačejov vyzrál na poslední Štěnovice


Branky


11

Souboj celků na konci tabulky vyzněl lépe pro domácí, kteří vyhráli 4-2. Pačejov vedl po prvním poločase 2-1, ale hosté v 60. minutě vyrovnali. O vítězství domácího týmu rozhodla poslední patnáctiminutovka, v níž Pačejov vstřelil během 3 minut dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení domácích

Fotbalisté obou mužstev nastoupili na těžkém terénu, který měl velký vliv na kvalitu předváděné hry. S problémem terénu se lépe popasovali domácí, kteří šli v 15. minutě po brance Hlůžka do vedení. Jejich vedení však netrvalo ani minutu, na druhé straně se po pěkné akci trefil Lederer a vrátil zápas do remízového stavu. Tentokrát udeřil rychle Pačejov, ve 24. minutě využil chybu hostující obrany Hradil a přesným zakončením zvýšil na 2-1. V 32. minutě se provinil nedovoleným zákrokem hostující Jůza a za svůj prohřešek viděl žlutou kartu. 

Pačejov rozhodl v poslední patnáctiminutovce

V druhém poločase se zejména bojovalo, hosté se urputně snažili o vyrovnání a jejich snaha se vyplatila v 60. minutě, kdy na 2-2 vyrovnal Šimek. Oba týmy moc dobře věděly, že se hraje o hodně a tomu odpovídal i zbytek zápasu, z kterého nakonec vyšli lépe domácí. Nejdříve se v 78. minutě prosadil podruhé v zápase Hlůžek a o tři minuty později na něj navázal rovněž druhým gólem v utkání Hradil. Pačejov v důležitém utkání zvítězil 4-2 a s 10 body má sedmibodový náskok na poslední Štěnovice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pačejov
Josef Hlůžek, hráč: V zápase jsme si vytvořili více šancí a párkrát nás zastavila i branková konstrukce, proto je škoda, že jsme dvakrát obdrželi kvůli nekoncentrovanosti, což nás vždy uzemnilo. Naštěstí mě pak milimetrovým pasem za obranu z rychle rozehraného přímáku našel kapitán Václav Klásek a bylo povinností to uklidit kolem brankáře klasickou nechytatelnou jedovkou. Pár minut na to proletěl obranou nepolapitelný David Hradil a bylo rozhodnuto. Jsme rádi, že jsme utkání zvládli, odpoutali se od chvostu tabulky a také jsme to náležitě oslavili.

TJ Sokol Štěnovice
Václav Stuchl, hráč: Další zápas, další zmar...těžko už věřit v nějaký zázrak a záchranu v soutěži Oběma týmům dělal problém terén a nerovnosti hřiště, ale domácí na to byli lépe připraveni. Zápas byl z naší strany plný nepřesností, nedůrazu a domácí skórovali zejména po našich chybách a nedúslednostech při obsazování a ani naše hra bohužel není moc kreativní a pomáháme si hodně nakopávanými balóny. I tak jsme ale bojovali minimálně o remízu, až do chvíle dalšího špatného pokrytí hráčů soupeře v naší šestnátce. Pozitivem ze zápasu jsou snad jen výkony našich dorostenců, Jardy Šimka a Kuby Lederera, kteří se postarali o naše dva vstřelené góly a samozřejmě jako každý zápas výkon Michala Bočka, který se na hrotu rval o každý balón. Příští týden nás čeká domácí zápas proti rezervě Klatov a snad už vybojujeme nějaký ten bod.



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] - V. Panuška [-] , J. Klásek [-] (64. F. Sedláček [-] ) , M. Klásek [-] (85. F. Štěpán [-] ) , D. Hradil [-] , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , J. Ticháček [-] , L. Šmrha [-] (52. T. Bláha [-] ) , M. Mareš [-] , M. Kubaň [-]

TJ Sokol Štěnovice
Z. Minařík [-] - . Koželuh [-] , M. Fabián [-] , P. Volf [-] , J. Šimek [-] , M. Boček [-] , J. Jůza [-] (50. T. Fink [-] ) , M. Kokoška [-] , J. Lederer [-] , M. Matoušek [-] (78. J. Uxa [-] ) , J. Tomašek [-]

ŽK: 69. T. Bláha - 32. J. Jůza , 70. M. Boček , 70. M. Matoušek .
Hráči zápasu: J. Hlůžek , D. Hradil .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Bureš Jiří - HORSKÝ Michal, MAZÁN Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Marek Šindelář
Tip experta: výhra domácích

Souboj posledních celků může přinést spoustu branek. Pačejov však hraje doma, a tak body zůstanou u nich.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích