B. Mayer 22.
M. Chaluš 38.
J. Vališ 76. (p.)
3:4
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2023 16:00

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chanovice uspěly v dohrávce na půdě Strážova


Branky


22. B. Mayer , 38. M. Chaluš , 76. J. Vališ (p.) - 4. L. Pícka , 10. J. Prýmas , 14. L. Pícka , 64. J. Prýmas
16

Chanovice porazily v dohrávce 16. kola Strážov 4-3. Hosté vedli po 14 minutách už 3-0, ale domácí dokázali v druhém poločase zápas zdramatizovat, když snížili na rozdíl jediné branky. Chanovice však závěrečný tlak domácího týmu ustály a ze Strážova vezou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

5 branek v prvním poločase

Hosté šli do vedení už ve 4. minutě, kdy špatně zahraný aut domácího týmu potrestal Pícka a z velkého úhlu otevřel skóre utkání. Domácí hráči působili v prvních 15 minutách hodně laxně a vytvářeli zbytečné chyby, které Chanovice okamžitě trestaly. V 10. minutě hostující Zoubek přiťukl balón Prýmasovi a ten zvýšil na 2-0. Rozjetí hosté přidali třetí branku za další 4 minuty, D. Pavlovský poslal přesný centr do pokutového území a Pícka vstřelil svůj druhý gól v utkání. Strážov dokázal z ojedinělé akce snížit, ve 22. minutě Flodra krásně vysunul Mayera a ten se tváří v tvář brankáři nemýlil. Následně musel na druhé straně střídat zraněný J. Polena, kterého nahradil Jakub. Domácí zvyšovali svou aktivitu a nakonec vstřelili další branku, ve 38. minutě se před vápnem opřel do míče Chaluš a jeho tečovaný pokus skončil v brance Chanovic. 

Strážov zápas zdramatizoval

Po přestávce se do šancí dostávaly oba týmy. Strážov začal druhý poločas aktivněji, ale s jeho útočnou snahou si poradila pozorná obrana Chanovic. V 64. minutě nebezpečně zakončoval hostující Petřík, odraženou střelu si našel Prýmas a bez problému dopravil balón do sítě. V dalších minutách měl herní převahu Strážov, který stupňoval svůj tlak. V 76. minutě se jeden z hráčů Chanovic provinil faulem v pokutovém území a rozhodčí přisoudil penaltu domácím. K té se postavil Vališ a přesnou střelou snížil na 3-4. O několik minut později zahrávali pokutový kop i hosté, ale velkou šanci zlikvidoval skvělým zákrokem Pressl. V závěru utkání se hrálo stylem nahoru dolů, obě mužstva si vypracovala několik dobrých šancí, diváci se ovšem dalšího gólu nedočkali. Chanovice zvítězily ve Strážově 4-3. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Kovodružstvo Strážov
Michal Chaluš, hráč: V důležitém zápase jsme nenavázali na náš výkon v Měcholupech. Horší začátek do zápasu bychom těžko hledali, když už ve 14. minutě jsme po naší laxnosti prohrávali 0:3. Hostům jsme nechávali příliš prostoru a sami jsme nebyli schopni v první půlhodině předvést kloudnější akce. Výjimkou byla kombinace zakončená přihrávkou Jirky Flodra do ulice Broňovi Mayerovi, který se tváří v tvář brankáři nemýlil. Následně jsme si začali vytvářet více šancí. Po jedné z nich Broňa Mayer připravil míč Michalovi Chalušovi před vápno a jeho tečovaná střela znamenala poločasový výsledek 2:3. Ve druhém poločase jsme chtěli navázat na konec prvního, ale bohužel naše přihrávky do vápna v pohodě likvidovala hostující obrana. Naopak naše špatné bránění se ukázalo ještě jednou a hosté tak šli opět do dvoubrankového vedení. Ztrátu následně snížil Jarda Vališ z penalty po faulu na Kubu Kalivodu. Stejnou výhodu dostali i hosté, ale výborným zákrokem nás ve hře udržel Ondra Pressl. Bohužel jsme ale této příležitosti nevyužili a všechny body si odvezli hosté.

TJ Pfeifer Chanovice
Radim Šiška, trenér: Na horké půdě ve Strážově jsme sehráli dobrý zápas. Domácí měli víc času na odpočinek i více hráčů na lavičce, ale přesto jsme nakonec díky týmovému výkonu brali tři body za důležitou výhru.



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - L. Soušek [-] (57. L. Kalivoda [-] ) - B. Mayer [-] (72. J. Kalivoda [-] ) - J. Vališ [-] , O. Uruba [-] (60. J. Michel [-] ) , J. Hosnedl [-] , T. Červený [-] , J. Flodr [-] , M. Chaluš [-] , J. Franc [-] , R. Šteiner [-] (72. I. Hryhorak [-] )

TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - O. Skuhravý [-] , D. Pavlovský [-] , J. Petřík [-] , J. Polena [-] (30. M. Jakub [-] ) - M. Šlehubr [-] , J. Prýmas [-] , M. Šabek [-] , J. Šebek [-] - V. Zoubek [-] (90. L. Pavlovský [-] ) , L. Pícka [-]

ŽK: 78. J. Vališ - 52. J. Šebek , 61. J. Petřík , 75. L. Pícka , 86. J. Prýmas , 88. V. Zoubek , 90. O. Skuhravý .
Hráči zápasu: J. Šebek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Brůha Radek - VÁVRA Ondřej, CUPL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Keňo

Expert: Jan Kadlec ml.
Tip experta: remíza

Oba týmy hrají dobře a myslím si, že to bude remíza.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích