0:1
(0:0)
62. J. Kutil
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek přetlačil Horažďovice a zatím je na jaře stoprocentní


Branky


62. J. Kutil
13

Hrádek zvítězil na půdě Horažďovic a na jaře si připsal druhé vítězství po sobě. O jedinou branku utkání se postaral Kutil, který rozhodl v 62. minutě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Na podmáčeném terénu za silného větru začali o něco lépe domácí, kteří se snažili hosty z Hrádku přehrávat přesnou kombinací a dobrým pohybem, což se jim i dařilo, ale ve finální fázi chyběla Horažďovicím větší kvalita. Hosté hrozili především ze standardních situací, ale ani jim v zakončení nepřálo štěstí. Na konci prvního poločasu se jeden z domácích hráčů dostal do vyložené šance, tu ovšem neproměnil. Prvních 45 minut moc fotbalové krásy nenabídlo, a tak se šlo do šaten za stavu 0-0. 

Kutil rozhodl o výhře Hrádku

V druhém poločase vyrovnaný souboj pokračoval. V 62. minutě se jeden z hráčů Hrádku prezentoval dlouhým nákopem, míč prodloužil Kočí přesně do míst, kde stál Kutil, který si balón zpracoval a posléze přesnou střelou k tyči překonal domácího brankáře. Horažďovice na inkasovaný gól reagovaly dvěma změnami v poli. V 62. minutě skončil Klečka a na jeho místo přišel Pivnička. V 68. minutě zase trenér stáhl Karáska, kterého nahradil Šabek. Domácí se v dalších minutách viditelně snažili o vyrovnání, ale svoje šance nedokázali dotáhnout do gólového konce. Hrádek velký tlak domácího týmu ustál a v druhém zápase po sobě naplno bodoval. 



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér: V 15. kole jsme na domácím hřišti přivítali mužstvo Hrádku. Už předem se jednalo o zajímavý zápas, na jednu stranu jde o místní derby, na druhou stranu s tímto klubem úspěšně spolupracujeme na úrovni mládeže. Na podzim jsme v Hrádku prohráli vysokým rozdílem, proto bylo jediným cílem porážku soupeři oplatit. Zápas byl hodně ovlivněn povětrnostními podmínkami, silným větrem a ve 2. půli ještě dešťovými přeháňkami. Z tohoto důvodu byl každý poločas lepší ten tým, který hrál s větrem v zádech, první půli my, druhou Hrádek. V zápase jsme podali aktivní, velice dobrý výkon, bohužel o nejtěsnějším vítězství hostů rozhodlo prakticky jediné zaváhání v naší defenzívě a trochu naší nezkušenosti v útočné fázi. Příští zápas hrajeme ve Štěnovicích a budeme se snažit toto zaváhání napravit.

TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Myslím si, že jsme dnes byli pro Horažďovice rovnocenným soupeřem, i když je pravda, že soupeř měl po celý zápas herní převahu, kterou ovšem v góly neproměnil. My jsme hrozili zejména ze standardních situací a po jedné z nich jsme v druhém poločase vstřelili branku. Závěrečný tlak domácího týmu jsme zkušeně ustáli a těsný náskok udrželi.



Sestavy


FK Horažďovice
J. Forman [-] - M. Šašek [-] , M. Šedivý [-] , J. Boček [-] , A. Rojt [-] , J. Kodýdek [-] , P. Klečka [-] (62. J. Pivnička [-] ) , F. Marc [-] , M. Mlnařík [-] , J. Karásek [-] (68. O. Šabek [-] ) , A. Faltys [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - L. Šoural [-] , Š. Fremund [-] (86. F. Mareš [-] ) , A. Štěpán [-] , R. Kočí [-] (90. F. Prokopius [-] ) , J. Kutil [-] , J. Brabec [-] , S. Ryba [-] (61. D. Hanula [-] ) , T. Linhart [-] , V. Skála [-] , Š. Gajdečka [-]

ŽK: 40. F. Marc , 43. P. Klečka - 9. J. Kutil , 45. A. Štěpán , 78. T. Linhart .
Hráči zápasu: Š. Gajdečka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - KODÝDEK Jiří (N), KOLÁŘ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Jiří Brabec
Tip experta: výhra hostů

Vyhrajeme, nepochybuju o tom, 0:3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů