Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dobřany na jaře zatím suverénní, Losiné nedaly šanci


13

Dobřany vyhrály v 15. kole nad Losinou 4-0. Domácí tým měl celé utkání pevně ve svých rukách a na jaře si připsal druhé vítězství za sebou. Dobřany jsou na průběžném druhém místě, kde ztrácí jeden bod na vedoucí Měcholupy, Losiná je desátá. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí lepším týmem

Od prvních minut byli domácí aktivní, dobře kombinovali a svižným tempem přehrávali soupeře z Losiné. První půlhodina nabídla dvě vyložené šance na straně domácího týmu, ale hosty skvěle podržel gólman Albl. Losiná spoléhala zejména na protiútoky, z kterých několikrát nebezpečně zahrozila, domácí obrana si ale situace pohlídala. Ve 32. minutě střílel domácí Š. Mertl, míč se odrazil od břevna do míst, kde stál Havlíček a ten z dorážky otevřel skóre utkání. Hosté mohli odpovědět na konci prvního poločasu, ale velkou šanci ke skórování nevyužili. 

Po přestávce už to byla jednostranná záležitost

Po přestávce už Dobřany zcela dominovaly, hned v 54. minutě Rajt našel krásnou přihrávkou Š. Mertla a ten přesnou střelou překonal brankáře soupeře podruhé. Druhý gól přinesl do hry domácího týmu klid a Losiná v druhém poločase už nebyla tak nebezpečná. Hosté byli nuceni otevřít hru a toho Dobřany využily. V rozmezí devíti minut se dvakrát prosadil Havlíček a zkompletoval hattrick, čímž potvrdil další skvělý individuální výkon. Domácí si čtyřgólový náskok pohlídali a zvítězili tak i v druhém zápase na jaře. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dobřany
Karel Kripner, asistent trenéra: V první řadě musím pochválit našeho správce, který připravil skvěle hřiště!! Od první minuty bylo znát, že kluci chtějí odčinit špatný druhý poločas ve Štěnovicích. V první půl hodince jsme si vytvořili dvě gólové šance, ale hosty podržel jejich gólman. Losiná nehrála vůbec špatně, naopak museli jsme být stále ve střehu, jelikož hosté měli vpředu dva rychlé útočníky, které velice dobře využívali. První gól padl ve 32. minutě po střele Šimona Mertla, která se odrazila od břevna přímo k Ondrovi Havlíčkovi a ten už měl snadnou úlohu. První poločas tedy skončil 1:0. Do druhého poločasu jsme vstoupili konečně taky aktivně a odměnou byl druhý gól, který vstřelil Šimon Mertl, po krásné přihrávce Jardy Rajta. Tento gól nás uklidnil a hosté už nebyli tak nebezpeční. My jsme přidali ještě dva góly, které vstřelil Ondra Havlíček a zaslouženě jsme získali 3 body. Chtěl bych tentokrát pochválit celé mužstvo!!

TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Musím říct, že soupeř byl dnes lepším týmem, za stavu 1-0 pro domácí jsme na konci prvního poločasu mohli vyrovnat, ale vyloženou šanci jsme neproměnili. Po přestávce jsme dostali rychlý gól a nezbylo nám nic jiného než hru otevřít. To mělo za následek další dva inkasované góly. Kvalita byla na straně domácích a ty už si výsledek pohlídali.



Sestavy


TJ Dobřany
K. Lang [-] - V. Bouček [-] , J. Rajt [-] , M. Gleissner [-] , T. Mertl [-] - Š. Mertl [-] (84. T. Klír [-] ) , P. Brabec [-] (68. D. Mertl [-] ) , M. Hohlberger [-] - P. Hejhal [-] (84. J. Roubíček [-] ) , O. Havlíček [-] (77. D. Málek [-] ) , M. Fabián [-] (84. M. Skřivan [-] )

TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - M. Pešek [-] , P. Novotný [-] , M. Gavora [-] , R. Spörl [-] , M. Šindelář [-] (73. V. Hajšman [-] ) , M. Bodanský [-] , D. Matulka [-] , L. Šindelář [-] , V. Tobrman [-] , O. Hubka [-] (66. P. Tančouz [-] )

ŽK: 41. K. Lang - 42. P. Novotný , 51. M. Šindelář , 57. M. Pešek , 57. L. Šindelář .
Hráči zápasu: O. Havlíček , Š. Mertl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - PŘIBYL Zdeněk, DUDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Jiří Brabec
Tip experta: výhra domácích

Dobřany jsou velký kandidát na postup do vyšší soutěže. Losinou na domácím hřišti musí porazit, 5:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů