3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chanovice domácí utkání proti Svéradicím zvládly


Branky


13

Chanovice napravily prohru z minulého týdne a v domácím utkání proti Svéradicím vyhrály 3-0. Domácí šli do vedení již v 5. minutě, kdy se prosadil Kubaň. Po přestávce svěřenci R. Šišky vstřelili další dva góly a došli si pro první tři body po zimní přestávce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól domácích

I když domácí začali utkání řadou nepřesností, tak to byli právě oni, kdo šel do vedení. V 5. minutě se Šlehubr uvolnil na křídle a jeho následný centr zužitkoval Kubaň, jenž nedal brankáři šanci. Inkasovaný gól probral hosty a cca od 10. minuty měli v zápase navrch, postupem času si vypracovali několik velkých šancí, které ovšem v gól nepřetavili. Za zmínku stojí nebezpečný přímý kop Beránka, s kterým si výtečně poradil domácí brankář Bláha. Ten musel zasahovat i o pár minut později, když se do úniku dostal hostující Majer. Na druhé straně spálil slibnou šanci Kubaň a vzápětí trefil tyč Šlehubr. Na hřisti se hodně bojovalo, což doprovázela řada ostřejších soubojů.

Chanovice opět produktivní

Fotbalisté Svéradic byli nuceni otevřít obranu a na to přesně domácí tým čekal. V druhé půlce se hra moc nezměnila a nadále se na trávníku hlavně bojovalo. Hosté se urputně snažili o vyrovnání, a když už to vypadalo, že by mohli slavit úspěch, tak šance zlikvidovala pozorná obrana. V 64. minutě Chanovice udeřily z protiútoku, Šebek našel krásnou přihrávkou Kubaňe a ten svým druhým gólem v zápase zvýšil na 2-0. V dalších minutách zahrávaly Svéradice několik standardních situací, gólu se však nedočkaly. Naopak, v 84. minutě nejdříve neproměnil Šlehubr obrovskou šanci, ale po dobrém napadání gólmana vstřelil třetí branku Varga, čímž definitivně rozhodl o vítězství domácího týmu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Radim Šiška, trenér: V derby zápase proti Svéradicím jsme chtěli odčinit prohru z minulého zápasu a potěšit domácí fanoušky, které teď měsíc neuvidíme. Po bojovném a zodpovědném výkonu se to nakonec povedlo. I přes mnoho nedostatků v naší hře musím tým pochválit za bojovnost a nasazení. Mám velkou radost z účasti na zápasech a hlavně na trénincích, a protože konkurence je nejlepší trenér, mám polovinu práce. Doufám, že si hráči udrží tento přístup co nejdéle.

FK Svéradice
Martin Heimlich, asistent trenéra: Chanovice dnes byly lepším týmem, měly více ze hry a po našich chybách zaslouženě vyhrály.



Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
Š. Bláha [-] - J. Polena [-] , J. Petřík [-] , D. Pavlovský [-] , M. Šabek [-] (87. L. Rada [-] ) - M. Šlehubr [-] , V. Zoubek [-] (67. J. Varga [-] ) , J. Šebek [-] , J. Prýmas [-] (67. L. Pícka [-] ) - M. Jakub [-] (87. J. Šulc [-] ) , J. Kubaň [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - P. Majer [-] (73. D. Pánek [-] ) , A. Vachuška [-] , E. Bouše [-] (24. M. Mládek [-] ) , P. Mičkal [-] (73. L. Bůžek [-] ) , R. Kába [-] , S. Makovec [-] , J. Makovec [-] (56. K. Bauer [-] ) , M. Doležal [-] , V. Brůha [-] , V. Beránek [-]

ŽK: 57. D. Pavlovský - 14. V. Beránek , 38. P. Mičkal .
Hráči zápasu: J. Petřík , Š. Bláha .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: PAUR Roman - RUBÁŠ Jakub, ANŠLÁG Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jiří Brabec
Tip experta: remíza

Velké derby. Hodně těžký na tipování, Chanovice jsou doma silný. Svéradice ale bod ubojují, 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích