J. Pitel 32. (p.)
Š. Bauer 51.
J. Pitel 60. (p.)
R. Farný 90.
4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bolešiny si doma poradily se Štěnovicemi a na jaře si připsaly první body


Branky


32. J. Pitel (p.) , 51. Š. Bauer , 60. J. Pitel (p.) , 90. R. Farný
13

Bolešiny přehrály Štěnovice a na domácím hřišti jasně zvítězily 4-0. Domácí tým poslal do vedení Pitel, který ve 32. minutě proměnil pokutový kop. V druhém poločase už se hrálo hlavně na hostující bránu a domácí přidali další tři góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

V prvních 15 minutách se oba týmy dostaly do několika slibných příležitostí, k brance to ale nevedlo. Poté Bolešiny začaly nakopávat dlouhé balóny, čímž hostům působily velké problémy, Štěnovice několikrát podržel výbornými zákroky gólman Protivínský. Ve 32. minutě se jeden z hostujících hráčů provinil nedovoleným zákrokem v pokutovém území a sudí pískl faul. Penalty se ujal Pitel a přesnou střelou otevřel skóre utkání. Po vstřelené brance domácí ještě zvýšili aktivitu, avšak další šance neproměnili. 

Bolešiny přidaly další tři branky

Po přestávce už byla převaha Bolešin jednoznačná a hrálo se na jednu branku. Hned v 51. minutě se domácí uvedli krásnou kombinací, kterou zakončil Bauer a upravil skóre na 2-0. V 60. minutě se jeden z ofenzivních hráčů domácího týmu dostal až do pokutového území, chytře udělal obránci soupeře kličku, ten o něj zavadil nohou a na světě byla další penalta. K té se opět postavil Pitel a i napodruhé ji bez problému proměnil. Následně oba týmy zapojily do utkání několik náhradníků. Jednoznačné vítězství Bolešin potvrdil v 90. minutě Farný, který přesným zakončením překonal hostujícího brankáře počtvrté. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Štěnovice
Václav Stuchl, hráč: Prvních 15 minut se hrál vyrovnaný fotbal s náznaky šancí na obou stranách. Domácí hráli to, co umí a díky dlouhým nakopávaným balonům si začali vytvářet tlak a šance. Jen díky našemu brankáři jsme dlouho odolávali, ale nakonec se soupeř prosadil z pokutového kopu. Druhý poločas jsme bohužel brzy inkasovali po pěkné kombinaci domácích. Potom už se naše hra rozpadla jako domeček z karet a domácí diktovali tempo hry a bylo jen otázkou, jak velký příděl si odvezeme.



Sestavy


SK Bolešiny
V. Nadymáček [-] - J. Pitel [-] (65. T. Novák [-] ) , D. Kolář [-] , R. Šindelář [-] (70. P. Eremiáš [-] ) , Z. Rückl [-] , J. Pitel [-] , T. Stupka [-] , J. Brtník [-] , R. Farný [-] , Š. Bauer [-] , O. Kaiser [-] (55. P. Bošek [-] )

TJ Sokol Štěnovice
S. Protivínský [-] - M. Fabián [-] (65. T. Fink [-] ) , P. Volf [-] , J. Lederer [-] , J. Šimek [-] , J. Jůza [-] , M. Kokoška [-] , Z. Švec [-] , J. Uxa [-] (40. P. Brejcha [-] ) , M. Matoušek [-] , J. Tomašek [-]

ŽK: 78. J. Pitel - 58. M. Matoušek , 71. Z. Švec .
Hráči zápasu: R. Farný , J. Pitel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Brůha Radek - HODL Petr (N), MINAŘÍK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jiří Brabec
Tip experta: výhra domácích

Důležitý souboj o “6” bodů zvládnou lépe domácí, 3:0.

Tip: výhra domácích

Návrat trenéra nám snad dodá zase impuls a konečně budem proměnovat šance . Kdy jindy už.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích