Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Hokejové utkání" zvládla lépe Losiná


Branky


15

Kdo přišel na fotbal v Losiné, tak určitě nelitoval. První poločas přinesl hned 8 branek a po 45 minutách byl stav 6-2 pro domácí. Po přestávce odešla obrana pro změnu domácímu týmu a Chanovice vstřelily 3 góly, čímž utkání zdramatizovaly. Losiná ale jednogólový náskok udržela a po bláznivém průběhu zápasu zvítězila 6-5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

8 gólů v prvních 45 minutách

Diváci se nestačili ani rozkoukat a po 10 minutách zápasu byl stav 3-0 pro domácí. Nejdříve se hned v druhé minutě prosadil M. Šindelář, o šest minut později se gólem přidal L. Šindelář a produktivní desetiminutovku zakončil pěknou brankou Hrach. Chanovicím chyběla v úvodu zápasu koncentrace, důraz a větší nasazení. Ve 20. minutě navíc přidal svou druhou branku M. Šindelář a Losiná vedla už 4-0. Poté hosté zareagovali dvojitým střídáním, hostující trenér Šiška stáhl Radu s Prýmasem a místo nich přišli Skuhravý a Pavlovský. Domácí ovšem z aktivity neslevili a hned o dvě minuty později skórovali popáté, když se znovu trefil Hrach. Ve 31. minutě se Chanovice dočkaly snížení, odraženou střelu si našel Šebek a bez problému uklidil balón pod břevno. Losiná odpověděla za minutu, do vyložené šance se dostal Hrach a přesným zakončením dokončil hattrick, který stihl za 22 minut! Ve 43. minutě pohotově dorážel hostující Šabek a upravil skóre na 6-2. Ofenzivní koncert v prvním poločase tak přinesl hned 8 gólů!

Chanovice zápas zdramatizovaly

V druhém poločase si zase vybrali slabší chvíle domácí. Chanovice soupeře přehrávaly a jejich nejistá hra z prvního poločasu byla pryč. V 57. minutě pěkně nacentroval hostující Šlehubr, balón si na šel Jakub a hlavou snížil na 6-3. To zdaleka nebylo všechno, o dvě minuty později chytře tečoval střelu Kubaň a svou brankou snížil na rozdíl dvou gólů. Domácí zahrozili z protiútoku, po kterém trefili tyč. V poslední desetiminutovce hosté dostali Losinou pod velký tlak a odměnou jim byl gól z 81. minuty, jenž vstřelil Šebek. Ve zbývajících minutách Chanovice spálily minimálně tři vyložené šance a na domácí straně stálo štěstí. Po hokejovém průběhu zápasu Losiná vyhrála 6-5. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Ve 30. minutě jsme vedli 5-0 a soupeř byl na ručník. Poté jsme ztratili koncentraci, Chanovice vystřídaly několik hráčů a hru zlepšily. V druhém poločase jsme si nechali dát další tři góly a v závěru zápasu jsme přežili několik vyložených šancí soupeře. Jsme rádi, že jsme zvítězili, ale zápas jsme si absolutně zbytečně zkomplikovali a nakonec můžeme být rádi, že jsme neremizovali nebo dokonce neprohráli.

TJ Pfeifer Chanovice
Radim Šiška, trenér: V Losiné jsme prohráli díky katastrofálnímu úvodu, po výrazném zlepšení jsme sahali minimálně po bodu, ale v závěru jsme měli i smůlu. V poslední desetiminutovce jsme měli minimálně tři tutovky na vyrovnání, ale nebylo nám přáno. Ze stavu 0:5 či 1:6 se těžko otáčí zápas, ale i přes prohru hráči ukázali srdce a vůli. Tentokrát bohužel nebyla odměněna bodově.



Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] (46. D. Šlais [-] ) - M. Pešek [-] , P. Novotný [-] , M. Gavora [-] , R. Spörl [-] , M. Šindelář [-] (67. D. Matulka [-] ) , M. Bodanský [-] , L. Šindelář [-] , P. Tančouz [-] (46. D. Hora [-] ) , O. Hubka [-] , T. Hrach [-]

TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - L. Rada [-] (25. J. Merašický [-] ) , J. Polena [-] , J. Petřík [-] , M. Šabek [-] , L. Ziolek [-] (25. O. Skuhravý [-] ) - M. Šlehubr [-] , J. Prýmas [-] (25. D. Pavlovský [-] ) , J. Šebek [-] - J. Kubaň [-] , M. Jakub [-]

ŽK: 69. R. Spörl - 88. J. Petřík .
Hráči zápasu: M. Šindelář , T. Hrach .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FLESAR Václav - HORA Jakub, KRÁL Andrej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Ondřej Pressl
Tip experta: remíza

Losiná bude chtít zužitkovat výhodu domácího prostředí a pokud se Chanovice sejdou v plné sestavě, nebudou to mít domácí jednoduché. Myslím si, že zápas skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů