2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2023 18:00

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rapid vedl o dvě branky, hosté ale nakonec srovnali a Jiskrův tým tak ještě nemá jistotu


Branky


20

"Hrozivý start zápasu," komentoval trenér Kraus vstup do zápasu na Rapidu. Domácí se snažili brzy rozhodnout, ale gól do šatny dal ještě Zruči šanci. Tu chytnul za pačesy Adam Král a ve druhé půli srovnal. Tento výsledek ještě tedy plzeňskému celku nezajistil vyhnutí se baráži a v posledních dvou kolech bude muset alespoň jednou na plno bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

"Začátek zápasu se Zručí nám vyšel skvěle a rychle jsme vedli dva nula po hrubkách v hostující obraně a byli jsme asi o trochu lepší," hodnotil po zápase asistent trenéra domácího Rapidu. Pokračoval však, že ani jejich obrana nebyla z nejjistějších, "z čehož vyplynul gól do na 2:1 ve 45. minutě,  pro změnu po chybě naší obrany".

 

"Gól nám samozřejmě moc nepomohl a hosté byli ve druhé půli o trochu lepším mužstvem a asi zaslouženě vyrovnali," pokračoval v přemítání fotbalového děje na plzeňském hřišti. Následovala branka Adama Krále po pěkném průniku středem a zakončil pěknou střelou z vápna. "Mimo gólů a našich asi 10 rohů, které jsme nebyli schopni zakončit, to byla asi nejhezčí fotbalová věc v celém zápase, který asi skončil spravedlivou remízou," konstatoval Šimsa s tím, že vzhledem k vedení 2:0 s ní rozhodně nejsou spokojeni a jeho tým bude muset ještě nějaké body získat ve zbývajících dvou zápasech, protože situace v divizi nevypadá moc dobře.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Zbyněk Jiskra, trenér: Po 20 minutách jsme vedli po chybách soupeře 2:0. My jsme se chyby v prvním poločase také nevyvarovali, a tak to bylo v půli 2:1. V úvodu druhého poločasu soupeř vyrovnal po naší neuvěřitelné laxnosti ve středu hřiště. Dále se pokračovalo bez větších šancí. Ztráta dvougólového vedení velice mrzí.

TJ Zruč
Jan Kraus, trenér: Začátek byl šílený. Musel jsem improvizovat v sestavě, dokonce jsem ve 26. minutě musel stáhnout beka, protože to bylo špatné a dal jsem tam sedmnáctiletého Dyka, který to zvládl. Dali jsme do šatny naštěstí na 2:1 i přesto, že než jsme se srovnali, tak jsme špatně bránili. V kabině jsme si popovídali, kluci to vzali suprově a po výměně stran začali hrát fotbal. Ve druhé půli měl Rapid jednu gólovku, kdy Kuba Fořt jí chytil. My jsme těch šancí pak měli více, vyrovnali jsme a na konci jsme málem i vyhráli. Takže spravedlivý bod. My byli spokojení a vím, že domácí chtěli vyhrát, protože jsou ještě na dosah a neví se, jak to dopadne s divizními plzeňskými celky.



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - M. Černický [-] (78. T. Křen [-] ) , M. Bezukh [-] , T. Ježek [-] , M. Fikrle [-] (83. V. Agapkin [-] ) , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , M. Jandík [-] , Š. Fikrle [-] (56. D. Pešek [-] ) , P. Řezníček [-] , Š. Fikrle [-] (56. P. Nový [-] )

TJ Zruč
J. Fořt [-] - D. Sperl [-] , M. Klail [-] (26. J. Dyk [-] ) , R. Kubeš [-] , M. Lang [-] , D. Král [-] , A. Král [-] , O. Mašek [-] , O. Kastelic [-] (78. A. Boháč [-] ) , M. Fryček [-] , V. Pavel [-] (82. J. Motyčák [-] )

ŽK: 74. O. Mašek .
Hráči zápasu: M. Fikrle - A. Král .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: MOLEK Eduard - CIMICKÝ Filip, FLESAR Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jakub Volák

Expert: Ondřej Kotrnoch
Tip experta: remíza

Vyrovnané utkání s minimálním počtem gólových šancí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích