1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 18:00

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jsme pod dekou a pořád to nešlape, přiznal trenér Černic po další porážce


Branky


20

Oba celky zažily v posledních týdnech výsledkové a výkonnostní rozdíly, ale pouze jeden z nich se přes ně dokázal přenést. Hosté ze Zruče hrají ve větší pohodě, která na hřišti byla znát a i když mohlo být rozhodnuto o vítězství dříve než posledním hvizdem do píšťalky sudího, dokázali zkušeně dokráčet pro tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka zápasu padla dosti nešťastně pro domácí celek... Ve 22. minutě Haidlmayer poslal do šestnáctky vysoký míč až z půlící čáry, na ten si vyběhl Gottwald a všichni, včetně jeho spoluhráčů, čekali, že si míč sebere. Ale černický brankář se zastavil, nechal prostor hlavičkujícímu Martinu Fryčkovi, který bez obtíží domácího brankáře přehlavičkoval a obránci už nestihli do odkryté brány včas zaběhnout. Hrálo se aktivně na obě strany, ale skórovalo se podruhé až chvilku před přestávkou. Domácí Šebek vyslal průnikovkou Peterku, který našel přes téměř celou šestnáctku nabíhajícího Krzysztofa Zelińskiho a ten z první pod víko uklidil na poločasových 1:1.

 

Ve druhé půli se hra výrazně neměnila, i když více se do šancí dostávali hosté. A právě v 66. minutě se mohli radovat z další branky. Po nákopu od brankáře se míč dostal až k Adamu Královi, ten prošel půlku hřiště nikým trestuhodně nezastaven, počkal si na náběh Martina Fryčka, kterého vyslal za stojící obranu a ten neměl problém se proti brankáři prosadit. O dvě minuty později si mohl Fryček vzít míč a zkompletovat hattrick, ale k penaltě nařízené za zbytečný a jednoznačný faul na Adama Krále se postavil k nepochopení svého trenéra Oliver Kastelic, jehož pokud Gottwald zlikvidoval. Z následného protiútoku se mohl prosadit Šebek, ale po pěkné individuální akci z úhlu mířil nad bránu. Do hry se pak místo Kastelice dostal Dominik Sperl, který ukázal, jak rychle se dá po vstupu na hřiště obdržet žlutá karta. Trvalo mu to pouhých 50 sekund. Hosté se ve zbytku zápasu snažili náskok navýšit, domácí naopak srovnat, ale ani jednomu celku se snaha nevydařila - šťastnější tak přesto zůstali hosté.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Mlnařík, trenér: Jsme pod dekou a prostě nám to pořád nešlape. Na nás konečně byla vidět alespoň snaha, ale kvalitně je to slabota. Vcelku vyrovnaný zápas s nemnoha šancemi jsme nezvládli. Zruč byla přecejen o trochu nebezpečnější a nám tam nic samo jen tak nespadne. Ale minimálně bodovat jsme prostě měli.

TJ Zruč
Jan Kraus, trenér: Byly to zbytečné nervy. Do poločasu jsme si nechali dát úplně zbytečnou vyrovnávací branku a pak jsme ze stavu 1:2 kopali penaltu a šel tam Oliver, který bohužel nedal, ale myslím, že tam měl jít Martin Fryček, který by mohl vstřelit hattrick. Ten byl na hřišti výborný spolu s Adamem Králem a Haidlmayerem. Jinak to celý mančaft odmakal suprově. Černice bojovaly "o život", dřely po zadku, fakt makaly a my věděli, že to nebude jednoduchý zápas. To že dostaly šestku v Mýtě vůbec nic neznamenalo, tentokrát to bylo úplně něco jiného. Naši to ale zvládli a jsem za ně rád. Jedinou kaňkou bylo před zápasem to, že se mi nějaký můj hráč neomluví, nepřijde anebo je ješitný, že nebude hrát od začátku. To jsem prostě šíleně zklamaný a je to takový kontrast k radosti toho vítězného zápasu. Určitě nebudu jmenovat, ale jsem hrozně zklamaný.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
P. Gottwald [-] - L. Zoubek [-] , J. Miletínský [-] (78. M. Vít [-] ) - K. Zeliński [-] (87. T. Cihla [-] ) , J. Petr [-] , J. Pipaš [-] , D. Oncea [-] (78. O. Marušinec [-] ) - M. Chvojka [-] , J. Peterka [-] , J. Šebek [-] , J. Nedvěd [-] (70. O. Hlaváč [-] )

TJ Zruč
J. Fořt [-] - R. Kubeš [-] (89. J. Motyčák [-] ) , M. Lang [-] , D. Král [-] , A. Král [-] , O. Mašek [-] , R. Haidlmayer [-] , O. Kastelic [-] (71. D. Sperl [-] ) , M. Fryček [-] (93. M. Klail [-] ) , P. Korous [-] , V. Pavel [-]

ŽK: 55. L. Zoubek , 68. J. Miletínský - 72. D. Sperl , 85. R. Haidlmayer .
Hráči zápasu: M. Fryček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Křen Jiří - MOLEK Eduard, CIMICKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza