6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 17:00

24.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Radnice deklasovaly Zruč. Výsledek byl ale ještě milosrdný


Branky


11. D. Kroc , 16. L. Aubrecht , 24. J. Esterka (p.) , 73. D. Kroc , 83. Š. Huttr , 89. D. Krč
24

Radnice velmi dobrým útočným výkonem navázaly na středeční dohrávku s Petřínem, ve které sice prohrály, ale svého soka potrápily. Proti Zruči už bylo vše zalité sluncem a góly postupně přibývaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kolotoč v úvodu zápasu

Kdyby v 15. minutě David Kroc slavil hattrick, nikdo by se asi nemohl divit. V 11. minutě na pravé straně vybojoval míč Svoboda, aby vyslal středem právě Kroce, který před šestnáctkou napřáhl a projektilem k levé tyči rozjásal 200 přítomných diváků. O dvě minuty později sám Kroc vystihl špatnou rozehrávku a hnal se Fořta, poslal na párky obránce, ale zručský brankář jeho střelu vystihl. O minutu později pak opět Svoboda vyslal Kroce za obranu a ten jen těsně nepřehodil vyběhnuvšího brankáře. Přesto se brzy domácí radovali podruhé. Vaščák si na pravé straně pohrál s obráncem, vyslal míč do vápna a přesně zakončoval Lukáš Aubrecht.

 

O chvilku později se domácí dostali do křížku s rozhodčím, který neposoudil faul na jejich útočníka, aby za záchranou brzdu zatáhl Habr a Esterka si předchozí situaci následně se sudím sám šel vyříkat. Oba ale odešli ze žlutým trestem. Nic to neměnilo na tom, že se Zruč do žádných velkých šancí nedostávala a naopak na druhé straně přišel faul v šestnáctce. Míč si vzal na starosti Jan Esterka a nedal Fořtovi šanci. Další branku už domácí celek v prvním dějství nepřidal, a to zejména proto, že svůj tým držel výbornými zákroky brankář Fořt.

 

Tenisový výsledek korunovali náhradníci

Ve druhém dějství se hosté snažili dostat do hry, ale do nebezpečné koncovky se ne a ne dostat. Vše končilo na velkém vápně, nebo rohové kopy nenašly adresáta. Domácí se rovněž dlouho dostávali do šancí, zejména Fořt byl proti, ale nakonec právě jeho špatná rozehrávka v 72. minutě nastartovala Sokol k dalším zářezům. Tu vystihl skluzem David Kroc, který následně převzal míč a z otočky jej poslal na druhou stranu brankářova pohybu. Hosté reklamovali u rozhodčího Krocovo ruku, ten ale vysvětlil, že v tomto případě se o nedovolenou ruku nejednalo. Kroc na míč, který se pod ním odrážel, spadl a tedy se podmíral o ruku pod tělem.

 

V tu chvíli hosté definitivně rezignovali a jen se snažili, aby z Radnic neodjely s ostudou. V 81. miutě napřáhl před šestnáctkou střídající Šimon Huttr, kterého ale ještě velmi dobře Fořt vychytal. O dvě minuty později už na jeho střelu ale nestačil. K té ho vyzval rovněž střídající Dan Krč. A i Daniel Krč se dočkal jednoho zásahu. Zleva centroval minutu před koncem Rýdl, míč doputoval až k Danovi, ten se složitým zpracováním nakonec dostal před Fořtem do koncovky a na dlouhou nohu stanovil konečné skóre na 6:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Kluci vzhledem k vyrovnanosti tabulky pochopili důležitost utkání a od první minuty si šli za svým cílem získat tři body. Pěkné utkání, férový soupeř, hezké počasí, opětovně velká divácká účast.

TJ Zruč
Jan Kraus, trenér: Jsem ze zápasu zklamaný, nejvíce z přístupu většiny hráčů. Vše se dělo obrácené než jsme si řekli a přitom jsme věděli, jak budou Radnice hrát. Ale ať říkám cokoliv, chyby se zřejmě vždy budou hledat u trenéra... Osobně si přesto myslím, že kdybych ve svých 58 letech nastoupil, tak se za výkon nebudu stydět, protože tam nechám ze sebe vše, což se od našich hráčů nedělo. Nebudu tvrdit, že nás Radnice nepřejely, vyhrály zaslouženě, ale my jim spoustu branek nabídli vlastními chybami. Chybami, na které kluky dlouhodobě upozorňuji, jako dlouho trvající rozehrávka, hraní si s míčem v obraně, namísto jednoduchosti. Třeba se po této facce něco změní.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - D. Rýdl [-] , L. Aubrecht [-] , D. Fencl [-] (76. M. Krč [-] ) - J. Vaščák [-] , J. Esterka [-] (72. Š. Huttr [-] ) , L. Brož [-] - M. Habr [-] , F. Polášek [-] , D. Kroc [-] (85. T. Kroc [-] ) , M. Svoboda [-] (72. D. Krč [-] )

TJ Zruč
J. Fořt [-] - M. Lang [-] (80. J. Dyk [-] ) , P. Riedl [-] , D. Král [-] , A. Král [-] , O. Mašek [-] (72. J. Motyčák [-] ) , D. Mošna [-] , O. Kastelic [-] (30. A. Boháč [-] ) , M. Fryček [-] , P. Korous [-] , V. Pavel [-]

ŽK: 19. M. Habr , 19. J. Esterka , 32. L. Brož - 55. D. Mošna .
Hráči zápasu: D. Kroc .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: ŠIMEK František - FILLINGER Miloš, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Martin Mangl
Tip experta: výhra domácích

Trenér hostů Jan Kraus by byl rád s jakýmkoliv bodovým ziskem, toho se ale nedočká. Radnice jsou před svými fanoušky velmi silné, což ostatně potvrdily i ve středeční dohrávce, kdy potrapily béčko Petřína, byť nakonec padly. Tentokrát ale uspějí a dají minimálně tři branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích