2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

23.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov je na jaře stále neporažen a to platí i po utkání s Rapidem


Branky


25

Podzimní zápas mezi rivaly i přáteli skončil výhrou Chotíkova 1:2. A výsledek jarního souboje? V podstatě stejný, jako na podzim. Opět zvítězil Chotíkov v poměru 2:1, když se skóre přelévalo shodně, jako na podzim. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prosluněném odpoledni mohli domácí potrestat Rapid už v sedmé vteřině, kdy se střelou z úhlu prezentoval Vild. Toho ale vychytal při své premiéře v dresu Rapidu mladý Marek. Hra se díky často odskakujícímu míči ve středu hřiště odehrávala hlavně v podobě dlouhých nebo průnikových míčů za obranu. Po jedné takové od Ježka ve 12. minutě, postupoval ze strany sám Bezukh, ale tísněný obráncem místo přihrávky před prázdnou branku zakončoval těsně vedle. Neuběhla ani minuta a v podobné situaci se objevil Šimon Fikrle, kterého ale na poslední chvíli zastavil domácí obránce. V 18. minutě se ukázali i domácí. Dlouhou přihrávku podél lajny si našel Kučera, který z první našel milimetrovým centrem do kapsy nabíhajíciho Lopatu a ten otevřel skóre. Od té doby se hra začala více kouskovat, mnohdy i zbytečně dohravanými souboji a na hřišti se nic zvláštního kromě střel Kleknera a Vilda mimo neudálo. 

 

Po startu druhé půle se akce střídali na obou stranách. Nejprve vychytal dalším dobrým zákrokem Míku Marek, aby hosté chvíli na to uděřili. Z prvního rohu ještě Černický na první tyči střílel těsně vedle. Po tom druhém se ale k míči dostal Ježek, zbavil se domácích obránců a dloubnul míč na zadní tyč, kde se do voleje opřel nehlídaný Kořenek a srovnal. Radost z vyrovnání ale netrvala dlouho. Místo doražení soupeře si domácí vzali vedení zpět po rohovém kopu, kdy se prosadil hlavou Lopata. Po vedoucím gólu se Chotíkov soustředil hlavně na obranu. Místo šancí přibývaly hlavně fauly. Rapidu se i přes velké množství standardních situací nedařilo dostávat do vyložených šancí a jelikož to samé platilo i o domácích, skončil zápas výhrou Chotíkova o jeden gól.

 



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera: Těžký, derby zápas. Měli jsem velké zdravotní komplikace u většiny hráčů, proto jsme přistoupili na jiný styl fotbalu než jsme zvyklí. Nikde jsme bezhlavě nelítali a soustředili jsme se hlavně na dobrou a nepříjemnou defenzivu a chtěli soupeře porazit tam, kde se fotbal rozhoduje a to je v pokutových územích. Rapid hrál v poli velmi dobře. Mladí, běhaví, natrénovaní kluci, ale bohužel pro ně bez finální fáze. Až najdou útočníka typu našeho Lopaty a posbírají trochu zkušeností v dospělém fotbale, tak věřím, že v kompletním složení budou atakovat nejvyšší příčky. To ale nechci radit jejich trenérům na koho se mají v létě soustředit (usmívá se). My to v sobotu urvali morálkou, zkušeností a velmi dobrým týmovým pojetím a v týdnu se za odměnu budeme spíše šetřit.

SK Rapid Plzeň
Pavel Šimsa, trenér: Zápas proti druhému Chotíkovu měl jako vždy náboj. Hrálo se celkem od podlahy (11 ŽK) a nechyběly emoce na obou stranách. Ani fotbal se nehrál špatný. Bohužel jsme tahali od 18. minuty za kratší konec po pěkném gólu domácích. My jsme sice byli v poli aktivnější, ale na malém chotíkovském hřišti jsme se hodně těžko dostávali do šancí. Nicméně se nám podařilo v 60. minutě vyrovnat po standardce na 1:1, ale bohužel jsme během minuty inkasovali z rohu na 2:1 a tím se zápas rozhodl. Protože my jsme odpověď již nenašli, odjíždíme s prázdnou, i když kluci zápas odbojovali až do konce a bodík by si zasloužili.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - J. Sluka [-] , J. Kellner [-] , J. Vild [-] (66. K. Klepal [-] ) , M. Míka [-] (78. A. Cirok [-] ) , B. Buchta [-] , L. Kuhajda [-] , P. Kučera [-] , M. Lopata [-] , K. Rozboud [-] , D. Míka [-]

SK Rapid Plzeň
F. Marek [-] - M. Bezukh [-] (46. V. Agapkin [-] ) , P. Jílek [-] , M. Černický [-] , D. Kořenek [-] , T. Ježek [-] , M. Fikrle [-] , R. Klekner [-] (65. M. Jandík [-] ) , Š. Fikrle [-] (46. M. Čupalka [-] ) , P. Řezníček [-] (77. T. Křen [-] ) , P. Nový [-] (65. Š. Fikrle [-] )

ŽK: 21. J. Kellner , 42. J. Vild , 43. M. Míka , 64. M. Lopata , 85. L. Kuhajda , 93. B. Buchta - 4. R. Klekner , 42. Š. Fikrle , 43. M. Fikrle , 55. P. Jílek , 79. Š. Fikrle .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LAPÁK Zdeněk - PENA Miroslav, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš Ježek
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že naše obrana udrží vzadu nulu a my najdeme alespoň jednoho střelce a zvítězíme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

"Petřínské céčko" by se mohlo v Chotíkově vybičovat k remíze.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů