2:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2023 16:30

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýrsko ztratilo dvougólový náskok, na jaře remizovalo počtvrté


Branky


36. I. Varga , 44. I. Varga - 72. P. Jílek , 91. M. Fikrle
23

Nýrsko v jarní části sezóny nepoznalo dosud radost z vítězství, ale po prvním poločase k tomu mělo blíže než hosté. Nicméně ani dvoubrankový náskok nestačil a opět z toho byl pouze bod. Ten pro Rapid vystřelil v nastaveném čase Fikrle. A u srovnání nemuselo zůstat...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Břevno nepomohlo

Začátek dohrávky 19.kola začali hosté v dobrém tempu i přes potíže se zpožděním dresů a chybějícími rukavicemi jejich brankáře. Nýrsko, které mělo v nohách sobotní zápas v Tachově, od začátku tempo Rapid nestíhalo. Festival šancí odstartovali hosté náběhem Kadlece za obranu, po kterém přihrávkou pod sebe vyzval na hraně vápna Šimona Fikrleho. Jeho střelu ale zastavila tyč. Chvíli poté už hosté zvedali ruce nad hlavu po přehození brankáře Kleknerem. Hráč Nýrska ale míč až neuvěřitelně vykopl do břevna od kterého se odrazil na čáru a poté ho domácí obrana odklidila do bezpečí. Mimo to přicházely i sporné situace uvnitř či na hraně vápna, které ale rozhodčí jako penaltové neposoudil. Následně přišla studená sprcha pro Rapid. Domácí se poprvé dostali na dostřel hostující branky a hned se prosadili po úniku Maška a jeho následné přihrávce před prázdnou branku Vargovi. O deset minut později bylo pro hosty ještě hůře. Jejich ztráta u půle hřiště znamenala rychlý centr do vápna, kde se po odrazu nejlépe zorientoval Varga a navýšil vedení Nýrska. 

 

 

Napodruhé břevno pomohlo, Csaplárova past se ale nekonala

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako první. Rapid byl pohyblivější a jednoduše se dostával k vápnu soupeře. Když už se zdálo, že ze zápasu odejde počtvrté bez vstřeleného gólu, vzal si na svá bedra přímý kop Jílek, který svou dělovkou poslal míč do břevna a ten se následně odrazil od gólmana za jeho záda. Vyrovnání mohl obstarat Černický, který se tlačil před obránce, ale ve vápně těsně minul. Euforii odšpuntoval až chvíli poté v nastavení Matěj Fikrle. K tomu se dostal po standardce propadlý míč a z bezprostřední blízkosti levačkou vyrovnal skóre zápasu. Z další standardky měl obrat v náš prospěch na noze nejprve patičkou Jílek a ihned poté bodlem Řezníček. Oba pokusy byly ale zblokovány. V poslední akci utkání ještě mířil vedle obstřelem Matěj Fikrle.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Karel Kalivoda, trenér (pro Deník.cz): Soupeř byl výborný, prakticky lepší po celou dobu utkání. U nás se projevilo to, že jsme v sobotu odehráli nesmírně náročný zápas v Tachově, který nás stál spoustu sil. Od 60. minuty jsme se de facto jen bránili. Mrzí mě, že jsme ztratili dvougólový náskok, měli jsme si to pohlídat. Jsem zklamaný.

SK Rapid Plzeň
Zbyněk Jiskra, trenér: V zápase, kde jsme měli ve třicáté minutě vést 0:3, tak jsme v poločase 2:0 prohrávali, ale nevzdali jsme se a nadlidským výkonem jsme ve druhém poločase dotáhli zápas do remizového konce, kdy jsme ještě v poslední minutě mohli zvítězit.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
M. Toul [-] - D. Vávra [-] (75. T. Rubáš [-] ) , Z. Mašek [-] (86. J. Taušek [-] ) , Š. Švec [-] , J. Pavlík [-] , A. Antonovics [-] , M. Brož [-] , J. Čanecký [-] , V. Bořánek [-] (69. Š. Švec [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , I. Varga [-]

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - P. Jílek [-] , M. Černický [-] , D. Kořenek [-] , T. Ježek [-] , M. Fikrle [-] , R. Klekner [-] , J. Kadlec [-] (46. J. Půlpan [-] ) , Š. Fikrle [-] (63. M. Čupalka [-] ) , P. Řezníček [-] , P. Nový [-] (46. Š. Fikrle [-] )

ŽK: 54. D. Vávra .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: Říha Zdeněk - ŠNAJDR David, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Petr Landrgott
Tip experta: remíza

Celek Nýrska si na jaře připsal tři body za tři remízy. Rapid uhrál také tři body, ale pouze za domácí výhru. Očekávám kvalitní utkání, ze kterého si oba týmy vezmou po bodu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích