0:1
(0:1)
18. L. Kuhajda (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 10:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkovu zajistila výhru Kuhajdova penalta


Branky


18. L. Kuhajda (p.)
22

Kvalitní fotbal před stovkou diváků a pod dohledem rozhodčích Schneidera, Cimického a Flesara se odehrál ve Zruči, kde místní tělovýchovná jednota hostila druhý celek soutěže, FC Chotíkov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtvrt hodiny se hrálo spíše mezi vápny a takticky opatrný fotbal se zlomil začátkem 18. minuty. To se za obranu prodral Miroslav Lopata, který nejdříve prošel přes "Králo-bratry" a nejlepšího střelce soutěže k zemi srazil až uvnitř šestnáctky Ondra Mašek, proti kterému si Lopata na poslední chvíli velmi zkušeně pokryl míč. Rozehru si vzal na starosti Lukáš Kuhajda, jenž poslal míč na opačnou stranu, než se vydal brankář Fořt. Ve zbytku poločasu se pak hrálo bez výraznějších gólovek. Více na míči byli hosté, kteří se dostávali ke střelám z dálky nebo k centrům do šestnáctky, ale výraznější gólovku si ani jeden celek nevytvořil.

 

Ve druhé půli měli zejména standardními situacemi více navrch hosté. Střídající Sluka ve své první situaci přestřelil, později se do gólovky dostal Míka, ale pro Lopatův ofsajd jeho šance byla ukončena. Na druhé straně měl doposud největší šanci Zruče na kopačce Kubeš, kterého vyslal za obranu David Král. Jenže Kubeš z první vybíhajícího Šampalíka přehodil až moc vysoko. Chotíkovský brankář pak v 72. minutě zabrnkal svému celku na nervy, když nechal Maška ohrozit jeho rozehrávku, jemuž chybělo pár centimetrů, aby se mu míč třeba i odrazil do běhu do gólovky. Později se objevil se střelou na druhé straně Kučera, ovšem byla na překonání Fořta slabá. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, ale do závěrečného hvizdu se gólu ani na jedné strany nedosáhlo. O třech bodech tedy rozhodla penalta z první půle.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Jan Kraus, trenér: Chotíkov byl první půlku lepší, ve druhé půli si myslím, že jsme měli více ze hry zase my. Ale Chotíkov byl nebezpečnější. Bylo vidět, že soupeř je druhý v tabulce, hrál dobře, důrazně, někdy až přehnaně důrazně, ale takový je fotbal. Bylo to o tom, kdo dá gól, což nakonec rozhodla hloupá penalta, když Lopatovi chtěl náš hráč vypíchnout míč ve skluzu a on si tam dal šikovně nohu. Trochu mi bylo kluků líto, protože ten bod si asi zasloužili.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: První poločas nám Zruč darovala jako na podnose. Spíš než na hraní se soustředili na hádání mezi sebou, postupem času s rozhodčím. My jsme se naopak soustředili na fotbal a ten nám po delší době šel velmi dobře, zaslouženě jsme šli do vedení a měli tam ještě několik situací ke skórování. Hlavně mi mrzí i nevyužité standardky, těch jsme měli kolem vápna nespočet a hlavně já jsem nebyl schopný dát kvalitní balon do šestnáctky.. Druhý poločas se hra opticky vyrovnala, domácí zjistili, že jsou na zápase a bylo na co koukat. Nicméně šance i přes zjevné zlepšení Zruče se rodily jen na naší straně. Myslím, že výsledek 0:1 je pro domácí milosrdný, protože jsme si nevybavili jedinou loženou šanci domácích. Takže třetí čisté konto za sebou, další venkovní výhra a teď pozor na venku nebezpečné Radnice.



Sestavy


TJ Zruč
J. Fořt [-] - R. Kubeš [-] , D. Mošna [-] , O. Kastelic [-] (46. D. Sperl [-] ) , M. Fryček [-] , O. Mašek [-] , P. Riedl [-] , M. Lang [-] , V. Pavel [-] , D. Král [-] , A. Král [-]

FC Chotíkov 1932
M. Šampalík [-] - M. Prais [-] (53. J. Sluka [-] ) , J. Kellner [-] , A. Cirok [-] (58. J. Vild [-] ) , K. Klepal [-] , B. Buchta [-] , L. Kuhajda [-] , P. Kučera [-] (90. J. Benedikt [-] ) , M. Lopata [-] (90. J. Huml [-] ) , K. Rozboud [-] , D. Míka [-]

ŽK: 44. A. Král - 63. P. Kučera , 88. J. Kellner , 92. J. Benedikt .
Hráči zápasu: L. Kuhajda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - CIMICKÝ Filip, FLESAR Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Tomáš György
Tip experta: výhra hostů

S Chotíkovem jsme si vyzkoušeli přípravný zápas a ačkoliv proti nám neuspěli, myslím si, že na Zruč už to stačit bude.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích