Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2023 18:30

14.kolo, Ústecký | Teplice | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modlany už sice o nic nehrály, Ohníči i tak nasázely osm branek


5

Modlany doma očividně chtěli uzavřít sezónu vítězně. V poločase už vedly 7:0, i za přispění pětigólového Jakuba Šlitra. Ve druhé půli už akorát oba celky upravovaly skóre po jedné brance.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Demolice Ohníče

Vedoucí celek SK Baník Modlany B přivítal na domácím hřišti TJ Baník Ohníč B. Domácí celek o své konečné pozici dávno ví, teoreticky tak tento zápas mohli úplně vypustit. Naopak u Ohníče se nadlo předpokládat, že se budou chtít na konci sezóny ukázat. Oba celky měly z logického důvodu trable s poskládáním základní jedenáctky, dohromady je ale daly. Na hřisti byl ovšem rozdíl viditelný. Domácí byli o několik levelů lepší. Už ve 12. minutě se trefoval Jakub Šlitr, od pět minut později přidal druhou branku. 18. minuta a třetí branka domácích. Ve 21. minutě už vyhrávaly Modlany po druhé brance Hrabovčáka o čtyři branky a bylo vymalováno. Do poločasu ještě nejprve Jakub Šlitr zkompletoval hattrick, následně přidal ještě branky číslo čtyři a pět. Ve druhé půli měl vlastně šanci útočit na druhý hattrick. DO kabin se šlo za stavu 7:0.

Úprava skóre

Rozdíl mezi oběma celky byl velmi patrný. Domácí byli lepší snad úplně ve všem. Ohníč se dostala ke slovu aspoň jednou, v 65. minutě se trefil Miloš Daněk. Jenže domácí se probrali a chvilku na to odpověděli. Hattrick završil Petr Hrabovčák. Modlany tak zakončily sezónu úspěšně a budou se připravovat jak fyzicky, tak mentálně na vyšší soutěž.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Modlany B
Jakub Šlitr, hráč SK Baník Modlany B: Poslední zápas sezóny, kde bylo vše jasné a tak my i soupeř jsme měli potíže s poskládáním jedenácti hráčů. Na hřišti už byl rozdíl patrný, kde jsme v první půli po pěkných akcích dali sedm branek. Rozdíl byl hlavně v pohybu a v útočné fázi. Druhý poločas už se na obou stranách dohrával pouze z povinnosti a tak jsme zakončili úspěšně skvělou sezónu. Už se těšíme na vyšší soutěž.




Sestavy


TJ Baník Modlany B
M. Doležal [-] (46. A. Kurbaev [-] ) - L. Bažant [-] , D. Pechar [-] , P. Hrabovčák [-] , J. Šlitr [-] (46. F. Fišer [-] ) , V. Šedina [-] , J. Rosocha [-] , D. Pošta [-] , J. Ptáčník [-] , P. Neckář [-] , S. Hanzal [-]

TJ Baník Ohníč B
D. Láza [-] - J. Huttr [-] , T. Šebl [-] , E. Efe [-] , F. Čechák [-] , M. Musílek [-] , A. Alatas [-] , B. Kouřil [-] (60. T. Ryška [-] ) , D. Vojtěchovský [-] , M. Daněk [-] , T. Kouřil [-]

ŽK: 84. L. Bažant .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Milec Karel - HEJL Pavel, RUBÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích