Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 16:00

15.kolo, Ústecký | Teplice | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modlany sice už myšlenkami slavily postup, zvládly se ale soustředit a pohodlně zvítězit v Hostomicích


Branky


7

Po 23 minutách sice byla remíza, Modlany ale zvládly do poločasu vstřelit další tři branky a zajistit si pohodlný náskok do druhé půle. Tam už se hosté trefili pouze jednou. Zařídili si tak tři body a čekají se oslavy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Modlan

Domácí celek FK Hostomice, který se před zápasem nacházel na poslední přiččce tabulky, přivítal na svém hřišti vedoucí TJ Baník Modlany B. Hosté počítali s jasnou výhrou, někteří už hlavou slavili. Vstup do zápasu tak nebyl úplně ideální. Přesto se jim povedlo dostat se do vedení velmi brzo, a to už v 9. minutě. Po centru z rohu se trefil Petr Blažek. Šance byly na obou stranách, gólmani ale chytali velmi dobře. Hostomicím se povedlo srovnat ve 23.minutě po brance Matěje Telína. Jenže bohužel pro domácí je čekala smršť branek ze strany Modlan. Ve 29. minutě se opět z rohu trefil Jan Ptáčník. Po dvou individuálních akcích šli nakonec hosté do kabin za velmi příznivého stavu 1:4. Nejprve se prosadil Jan Helísek, následně po krásném obehrání obránců i brankaře se trefil Jan Ptáčník.

Klidná půle

Do druhé půle vstoupily Modlany s chladnou hlavou. Neměly kam pospíchat, spíše držely míč na svých kopačkách a kontrolovaly hru. Přeci jenom ale ještě jednu branku přidaly. Po akci ze strany se trefil střídající hráč Jakub Šlitr. Už nebylo kam pospíchat, Hostomice neměly síly na otočení a Modlany pohodlně dohrávaly. Nakonec utkání skončilo výsledkem 1:5. Modlany tak už mohou oficiálně začít slavit. V pátek je čeká poslední zápas sezóny s Ohníčí. Hostomice si bohužel zajistily sestup.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Modlany B
Jakub Šlitr, hráč: Jednoduše zápas posledního s prvním, kdy už někteří kluci více mysleli na večerní oslavování postupu než na hru samotnou. Po několika skvělých situacích, i těch individuálních, jsme zápas docela pohodlně zvládli.



Sestavy


FK Hostomice
R. Kováč [-] - F. Čipčala [-] (78. M. Vlček [-] ) , M. Telin [-] , E. Ondo [-] (46. D. Kuttelvašer [-] ) , P. Hegenbart [-] (61. D. Surhaj [-] ) , P. Ondo [-] , J. Drbal [-] (78. J. Novák [-] ) , J. Stehlík [-] , J. Moc [-] , J. Stakič [-] , Š. Koubek [-]

TJ Baník Modlany B
F. Fišer [-] - L. Bažant [-] , J. Helísek [-] (46. A. Kurbaev [-] ) , M. Žitný [-] , J. Rosocha [-] , P. Blažek [-] (32. R. Lugár [-] ) , J. Franc [-] , M. Janota [-] (67. J. Šlitr [-] ) , A. Beck [-] , J. Ptáčník [-] , P. Neckář [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: UMON Jiří - NOVÝ Jakub, KOSTERHON David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Matěj Rosenkranc, hráč
Tip experta: výhra hostů

Zkušený tým, který má velkou kvalitu jak vpředu tak vzadu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů