Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

15.kolo, Ústecký | Teplice | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj chtěl zakončit sezónu vítězně, Zabrušany mu v tom ale jednoznačně zabránily


Branky


7

Zabrušanám se povedlo do poločasu vstřelit tři branky. Háj se sice v půli druhé zlepšil, ale byla z toho akorát úprava skóre a konečná prohra 1:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky Zabrušan

TJ Sokol v nedělním zápase na svém domácím hřišti přivítal TJ Baník Zabrušany. Domácí borci měli v plánu rozloučit se s diváky a přiznivci výhrou. Jenže už v 15. minutě hosté gólem Petra Nachtmanna otevřeli skóre utkání. Obraz hry Háje byl kostrbatý a ne příliš účelný. Veškeré střely končily mimo branku, nebo přímo do brankáře. Domácí na soupeře ze Zabrušan tlačili, jenže to bylo právé hostující tým, který trestal ve 23. minutě brankou Miroslava Kotlára a poté brankou Petra Vandrovce z 36. minuty. Do kabin se šlo za stavu 0:3 pro hosty.

Výhra hostů

Ve druhé půli se Háj zlepšil, držel častěji balón na svých kopačkách a dokonce si vytvářel šance. Nic z toho ale prozatím nebylo. Opět zaúřadoval soupeř, který v 62. minutě vstřelil čtvrtou branku. Prosadil se podruhé Miroslav Kotlár. Domácí se gólu přeci jenom dočkali, v 62. minutě proměnil pokutový kop Miroslav Steiger. To bylo ale ze strany domácích vše. Hráči se často snažili sólovat, nebylo to ale k ničemu. V 83. minutě se Zabrušanám povedlo upravit na konečných 1:5. Hattrick zkompletoval právě M.Kotlár.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Háj
Martin Staněk; trenér, hráč a vedoucí týmu: Domácí se chtěli rozloučit s diváky výhrou, jenže to nevyšlo. Soupeř překvapil svoji jednoduchostí a chutí hrát fotbal, domácí dobrými pozorovateli.




Sestavy


TJ Sokol Háj
M. Kubásek [-] - A. Pop [-] , J. Blažejovský [-] (76. O. Kamínek [-] ) , K. Galyaš [-] , J. Vodička [-] , M. Steiger [-] , M. Staněk [-] (62. T. Peschke [-] ) , J. Polcar [-] , J. Petrlik [-] (46. K. Dittrich [-] ) , S. Karlík [-] , R. Ďuriš [-]

Zabrušany
M. Engler [-] - P. Novotný [-] (75. L. Nachtmann [-] ) , T. Procházka [-] , M. Kříž [-] - M. Šmrha [-] , P. Vandrovec [-] , L. Březina [-] , A. Holman [-] - M. Kotlár [-] , P. Nachtmann [-] - J. Valkoun [-]

ŽK: 37. S. Karlík - 20. T. Procházka , 55. J. Valkoun , 83. M. Kotlár , 88. M. Šmrha .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PÁCL Karel - ŠLEHOFER Pavel, JANDÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Matěj Rosenkranc, hráč
Tip experta: výhra domácích

Více sázím na Háj. Měli jsme s nimi v posledním zápase docela problém.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích